mazot parani veririm

ben ondan mazot parasi istemedim ki 3,kisiyi nasil gotureyim dedim sanki oraya gitmek istemiyormusumda mazot parasini hesap ediyormusum gibi davraniyor
Ee annen dusunemiyor mu ?
2 kisilik yer varsa 3.kisiyi nereye sigdiracagini dusunemiyor mu?

Mazot parani vereyim..dedigi zaman ,
Anne konu mazot degil 3.kisinin nereye sigacagi?? Demiyor musun?

O zaman ne diyor annen?

Yani biz ne desek bos?
Annenin akil sagligi normalse 3.kisiyi nereye sigdiracagini neden dusunmiyor?

Bunlari annene soylemelisin.

Kusurabakma da cok komik bit muhabbet

2 kisilik yer varsa 3.kisiye yer yoktur
Cocuk bile anlar bunu.

Annen nasil bir otuma sekli dusuniyor merak ettim;)

merhaba herkese
hemen konuya girmek istiyorum konu annem
bugun bir tanidigimizin cenazesini defnetmek icin mezarliga gidecektik.
benim arabamda sofor dahil 3 kisiydik anneme akrabalarimizdan 2 kisiyi bizim alabilecegimizi soyledik cunku cenaze sahibin evi cok uzak
herkes oradan kalkacak otobusle gidemeyecekti benim evimde diger kisileri alacagim yere 18km ama insanlar zor durumda kalmasin diye 2 kiside biz alalim dedik
annem bizim arabamiza 3 kisi daha ayarlamis ben arayip biraz da sitem ederek anne ben 3.kisiyi nasil alayim yerim yok kucagimdami tasiyayim ne diye bana sormadan arabaya insan ayarliyosun ben simdi o insana ne aciklama yapicam senin yuzunden mahcup olucam mecburmuyum ben bu durumda kalmaya dedim
verdigi cevap basliktanda anlasilacagi uzere mazot parani ben oderim oldu
dumur oldum resmen
annemin maddi durumu benden kat kat iyi ve bu kelimeyi bana her firsatta soyluyor ve bana sormadan ne zaman bi yere gidilecek olsa arabaya birilerini ayarliyor alamam dedigim zamanda mazot parasina donuyor muhabbet
bende bugun o sinirle bunu her seferinde bana soyluyosun madem paranla beni dovmeye calisiyosun taksi tut gotur ozaman akrabalarini dedim kapattim telefonu
sonuc olarak arabaya 2 kisiyi yine aldim 3.kisiye tercih yapmak zorunda kaldim cunku ucude cok yakinimdi icime oturdu ben mi kendimi yanlis ifade ediyorumda konu her seferinde mazot parasina donuyor anlamadim ve annemin bu tavrindan nasil kurtulurum ne soylemeliyim bana bir akil verirmisiniz
Canım ne yazıkki anneler kendilerine bunu hak goruyorlar yni kücük evlatlarıymıs gbi hala söz dnleyip ne nerse yapıcaksın buyumus ve kenidne ait karar verme olayın oldugunu asla anlamıyorlar benm arabamada habire akraba lar dolusurdu yetmezmis gbi evlerinden alıp brakmak zorunda kalırdım sırf annem babam uzulmesn onlar istedi diye cok zoruma gderdi bazı aileler cocuklarından daha cok onde tutuyor akrabaları degismiyorlar ısrarla!

Canım ne yazıkki anneler kendilerine bunu hak goruyorlar yni kücük evlatlarıymıs gbi hala söz dnleyip ne nerse yapıcaksın buyumus ve kenidne ait karar verme olayın oldugunu asla anlamıyorlar benm arabamada habire akraba lar dolusurdu yetmezmis gbi evlerinden alıp brakmak zorunda kalırdım sırf annem babam uzulmesn onlar istedi diye cok zoruma gderdi bazı aileler cocuklarından daha cok onde tutuyor akrabaları degismiyorlar ısrarla!
maalesef öyle cok haklisiniz

Şöför dediğin eşin mi oluyor. Ay bende baya baya şöförlü aracın var sandım. Öyle bir anlatmıssın ki
yok canim daha neler ben kim soforlu araba kim :))) yani sofor ben degilim bende yolcu konumundayim kisi sayisi konusunda kafa karisikligi olmasin diye arabayi kullanan ben degilim anlaminda

Ee annen dusunemiyor mu ?
2 kisilik yer varsa 3.kisiyi nereye sigdiracagini dusunemiyor mu?

Mazot parani vereyim..dedigi zaman ,
Anne konu mazot degil 3.kisinin nereye sigacagi?? Demiyor musun?

O zaman ne diyor annen?

Yani biz ne desek bos?
Annenin akil sagligi normalse 3.kisiyi nereye sigdiracagini neden dusunmiyor?

Bunlari annene soylemelisin.

Kusurabakma da cok komik bit muhabbet

2 kisilik yer varsa 3.kisiye yer yoktur
Cocuk bile anlar bunu.

Annen nasil bir otuma sekli dusuniyor merak ettim:KK66:
hemde defalarca soyledim anne nereye oturtayim tepemdemi gotureyim anne nereye oturtayim kucagimdami gotureyim falan diye kadin mazot parasi diyo baska bisey demiyo :)
acaba diyorum ben oraya onu almaya gidiyorken kendisi baska araba ayarlayip benide alakasiz insanlar icin oraya gotursugu icin bu konuda rahatsizmi olduda mazot parasina bukadar takildi bugun ama bu hep boyle
sana kim mazot parasi dedide mazot mazot diyip duruyosun falan dedim en son biseyler soyledim kizarak bu tarzlarda madem parasini vereceksin taksiyle yolla ozaman dedim
cenazeyi defnetmeye gittik bide orda bana ters ters bakiyo iyiki bi araban var falan diyo kadin bi idrak edemedi heralde yer olmadigini

Bir daha cagirirsa sor.
Kac kisi gelecek?
Sen baska arabaya binip.elalemi benim arabaya bindireceksen ben gelmiyorum
Milleti dusunuyorsan taksi tut onlara , senin icim gelirim ama baskasi icin gelmem ..de.

Baska da yapacak birsey yok

Annen cok normal gelmedi bana kusurabakma

Anneme benzettim biraz annenizi...belki sizin canınız sıkılıyor su an ama benim içim rahatladı acikcasi demek başkaları da var böyle olan diye...sizin annenizi bilemem ama benim annem çok yokluk çekmiş bir kişi...elini attığı eline gelmemiş ....şimdi ise paranın herşeyi çözdüğünü sanıp olmadik bir durumda/konuda bile para teklif ediyor.Bunu sadece bana değil pek çok kişiye yaptığı için de basbayağı kullanılıyor.

Kız 18km mazotta 20tl yAkmaz
Verse neğğ vermese neğğğ
Araç tek yolcuylada aynı yakar üç yolcuylada

Annene bu matematikten bahsetmelisin

Yaşli insanlar hep boyle galiba yaşliligina verin bakis acilari boyle oluyor galiba kotu niyetle soylemiyor ama evet sinir bozucu. Bende anneme ne alsam ufacik birseyde olsa hemen parasini vereyim diyor hersey para mi ne onemi var diyorim yok olmaz sinir bozucu sekilde israr ediyor bu huyunu hic sevmiyorum tatillerde yanina gidiyoruz carsiya cikiyrz gelirken iki kilo elma bile alsak eve girer girmez hemen parasini vereyim diyor. Eşimde bende cok rahatsiz oluyoruz bu durumdan ama anlamiyor iste bakis acisi farkli onlarin

Back
X