Mecbur muyum Acaba..

Affınıza sığınarak söylüyorum, kardeşimin bir lafı var "bu erkek çocukları çok mal oluyor" diye :) kardeşim de erkek.
Her seferinde bir bahane bulup yolla kapıdan, kayınvalideni de ara torununu yolladım sahip çık de :)

Pisliğini temizlemeyin öylece kalsın eşiniz gelince ona temizletin bi kaç sefer tekrar edince zaten sizin bişey demenize gerek kalmaz o halleder

Gider döverim o kaynanayı o olur ha. Amma pasifsin. Çirkef ol ya. Kapıyı bile açma çocuğa.

Çocuğa acıdım yazık 2 kuruş kazanacam diye ortalığa bırakmış çocuğu kimsede istemiyor.. Annesini arayın söyleyin farkında olsun parasını veriyormuş sonuçta ya başka bir bakıcı bulsun yada çocukla ilgilensin anneme bırakıyorsun ama oda doğru düzgün ilgilenmiyor yazik çocuğa deyin bari bakıcı tut çocuk orda burda sefil deyin bu ne yaw sinirlerim zıpladı
Kaynanaya gelince daha doğmamış çocuğuma bakmamayı düşünüp orda burda laf ediyorsun sana zaten baktırmam baktığın çocuk ortada de.Onada parasını alıyorsun torun gibi görmüyorsan iş gibi düşün bi zahmet bak de ayyyy

Ananneye bak sen parayla torun bakiyor basi sistimi geline yolluyor.. Kv ile yüz göz olmayin. Cocuk geldigi zaman tv yi acmayin basim agriyor diyin. Tuvalete gitmek isterse camasir suyu doktum girme diyin. Hoplayip ziplatmayin alttaki komsu kizdi kapiya geldi diyin. Cocuk bir daha gelmez

Anlattığınıza göre baya baya çocuğa siz bakıyorsunuz, kv paranın yarısını size vermeli teklif edin bakalım ne diyecek:))) konuşun kv çok yaramaz peşinde koşanıyorum ben anne gönderme deyin

aynı durum annemin başında var malesef hemde misliyle halamlar doluşur babannme annem üst katında babannemin bütün torunları anneme gönderirler hepside aşırı yaramaz dökerler saçarlar yazık erkek kardeşim annme kıyamadığından onların arkasını toplar. ama kadın kaç yaşına geldi durum değişmedi malesef çocuklar durmuyormuş orda sözde ne alakaysa. inşallah siz çözersiniz annem çözemedi bunca yıldır

Tavrınızı koyun benzer şeyleri bende yaşadım ama tavrımı koydum,geldiklerinde eşimle beraber hepsini geri annesine yollayarak istemediğimi anlamalarını sağladım.Banene canım herkez çocuğuna baksın :)

Cocuk sizin evinizde rahat belli ki cok kucuk de degil.Wc den cikinca orayi temizle deyin,etrafi dagittiginda topla deyin bidaha gelmez zaten.

Bence derhal önünü kesin. Cunku dogum yapinca bu durum daha da artacak zaten ve siz lohusa psikolojisinde buna cildiracaksiniz. Onlara sinir oldugunuz icin cocugunuza verimli bakamayacaksiniz. Eger esiniz konusunca anlamayip ne var sanki yap diyorsa cocugun girdigo wc yo temizlemeyin kalsin oyle yedigi yemegin bulasigini yikamayin ortaligi da toplamayin. Gelince de sicakta bebek cok zorluyor zaten kafami kaldiramadim falan dersin belki esin de bikar pislikten de anasiyla konusur. Ve Çocuk aciktm deyince burda yemek yok git hadi anneannen hazirlasin ye deyin.

Haa ayrica bence kv cok cakal. 2 coxuga bakim parasi aliyor ama buyugun istekleri onu bunalttigi icin hemen onu senin basina sariyor. Anneannesinin cekmedigi torunu sen gelin olarak hic cekmek zorunda degilsin. Daha da olmazsa ara gorumceni soyle abla biliyorum senin haberin olsa musade etmezsin ama durum boyle boyle eskiden hic sorun degildi ama simdi.hamilelikten dilayi yetisemiyorum tansiyonum dusuyor falan de. Hadi beni gectim cocuk burda sefil oluyor yazik de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…