Mecbur muyum Acaba..

Kapiyi acma, iceri alma zorla girecek hali yok. Ben uyuyorum is yapiyorum ananene git de. Kusen kussun bebek oluncaya kadar ayagi kesilsin evden yoksa tahammul edemezsin.

Birde devamli aciktim ackktim aciktim diyor devamli yemek hazirla onun arkasini topla ugrasip duruyorum. Dedigini gibi yapacagim once esimle konusacagim ya o konussun ya da bende onlar gibi arsizlik yapacagim

Bakin size bir sey anlatacagim, benim halam dogurdu 40 ında ikiz oglanlar, aile apartmaninda oturuyor kendisi fink fink gezmelerdeyken yengemlere gönderip duruyordu. Oglanlarda asiri yaramaz, bize geldiler bir gün daha yeni geldigi evde koltuklara çikolata sürüyor, bize tekme atıp pis küfürler falan ediyorlar. Cocugu seviyotum bana vurmaya calisiyor, makas bulup firlatiyor falan filan..Bir de yengemleri dusunemiyorum kahvaltisindan aksam yemegine onlarda yapiyordu gece yatmadan yatmaya gidiyordu... ilkokul caginda bile aynilardi... o yuzden önünü kesin...

Of valla içim bayıldı
Nasıl katlanıyosunuz bunlara
Anacı eş yaramaz çocuk hem de hamilesiniz

Kapiyi acma, iceri alma zorla girecek hali yok. Ben uyuyorum is yapiyorum ananene git de. Kusen kussun bebek oluncaya kadar ayagi kesilsin evden yoksa tahammul edemezsin.
Artik oyle yapacagim bir gelir iki gelir ucuncude kesilir ins birde dayim evdemi diyor bilerwk o yokken gelemiyor o varken ondan yuz buluyor

Ayyy ben bu cocuktan bir tane daha dusunemiyorum gercekten cok kotu bir durum iyi katlanmislar valla ben ya tasinip kurtulacagim ki o ihtimal bir kac seneye anca... ya da esim konusup halledecek . Halledemezse bende arsizliga vuracagim

Artik oyle yapacagim bir gelir iki gelir ucuncude kesilir ins
Kesilir en azindqn bebek dogana kadar artik vazgecer. Esin de seninle bu konuda tartisirsa kizarsa hic alttan alma. Bebek dogunca basa cikamam, eger senin icin sorun yoksa dur evde sen ilgilen yegeninle de. Bi kapi calmasi bile kabus olur bebegi uykudan uyandirir bu cekilcek gibi degil.

kaynanan sana göndererek başından atmış çocuğu...mecbur değilsin kim doğurduysa o baksın de...yoksa tepene biner bu koca tarafı

Bence eşine söyle o annesiyle konuşsun. Kaldıramıyor dayanamıyor desin. Kınama birde Allah korusun senin bebek öyle olur. Eşine söyle güzelce o halletsin artık yani.

Eşiniz hem annesiyle hem kız kardeşiyle konuşsun.
Sizin durumunuz malum bu halde kendi işinizi zor yaparken bir de çocuğun pisliğiyle uğraştığınızı söylesin.
Ayrıca kendisinin de işten yorgun geldiğini ve kendi yeğeni bile olsa tahammül edemediğini anlatsın.

Ya sizin bununla ilgili bir konu daha açtığınızı hatırlıyorum o zamanda böyle zamansız bir şekilde o ps 4 ü oynamaya gelmişti. Bitmek tükenmek bilmeyen bir derdiniz var valla ben bile sinir oldum sizi düşünemiyorum. Bence artık söyleyin eşinize ya da direk kayınvalidenize yeter artık yani daha ne kadar çekeceksiniz yarın bir gün lohusa halinizle de mi uğraşcaksınız bu sorunla. Vallahi üzüldüm sizin için Allah yardımcınız olsun...

Esine soyle o da annesine soylesin hamile olup rahatsiz olgunu..esin bunu yapabilir..
Esin yapmazsa acma kapiyi sonradan uyuya kalmism vs dersin.
Sen kendini dusunmezsen kimse seni dusunmez.hayat boyle.

Geldikçe yolla kapıdan çevir. Anlasinlar istemediğini ne zamana kadar kapıyı acmayacaksin.

Almayın içeri. Daha öncede açtınız buna benzer konu sanırım. Mecbur değilsiniz.
Müsait değilim diyip gönderin kapıdan. Biri birşey diyecek olursa "hamileyim sıcaklardan bunalıyorum zaten benim kendime hayrım yok,kimse kusura bakmasın,önce kendimi düşünmek zorundayım,kimseyi eyleyemem,zaten bebek olunca dinlenemeyeceğim bana bel bağlamayın,şimdiden çözüm bulun,bebek olunca hiç uğraşamam "diyip geçin. Bilsinler. Üzulmeye değmez. Eşiniz özlüyorsa yiğenini gitsin evinde görsün,bu nedir böyle zırt pırt kapınızda bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…