- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi ShellShock
-
Merhaba hanımlar derdim esimin yegeni. Aslina bakarsaniz kayinvalidemin işgüzarlığı! Gorumcemin iki cocugu var biri 9 biri 2 yasinda. İse girince annesi bakmaya basladi para karsiligi. Konunun benimle alakali olan kismi ise daha onceden bizim evde ps 4 vardi bu 9 yasindaki cocugu durmadan bize yolluyordu kv. Cocukta asiri yaramaz oyun oynamayi bilmez bagira cagira tepine tepine oynardi. Bende bir yolunu bulup esime sattirdim bu oyun konsolunu. Bir sure bize gelmedi. Simdi kendi laptoplari var onu alip gelmeye basladi ama inanin zaten hamileyim kendime zor yetiyorum cocuk evi talan ediyor afedeesiniz bi wc kullaniyor midem kalkiyor her geldiginde arkasindan temizlemekten biktim. Bir gun misafirlerim gelcekti onceki gun temizlik yaparken yine yollamis cocugu bende esime is yapiyorum canim gonder yegenini dedim laptobuda kaynanamlara yolladim artik orda oynasin diye. Bugun esim gece nobetinden geldi uyuyali bir saat oldu telefonu caldi dayi ben size gelcem diye. Esimde kizdi uyyyorun sonra diye. Bir saat sonra kapi caldi actim laptop elinde ananem yolladi beni dedi. ya inanin tahammulum kalmadi artik cocugun butun yaramazliklarini ben cekiyorum evi rezil hale getiriyor birde insanin sabrini zorlayan seyleri bile isteye yapiyor. Kayinvalidem daha cocugum dogmadan orda burda ben bakmam kendi baksin diye her ortamda soyluyor. Sana cocuguma bak diyen yok yeterki sorumlulugu sende olan cocuklari basima atma...! Ne olur bir yol gosterin biktim Artik. Kizim dogdugunda da boyle olursa yandim...
oha artık.. siz hamile halinizle hem çocuk pışpışlayıp hem temizliğini yapıyorsunuz , parayı kv alıyor. ne ala memleket... tavrını koy kesinlikle.. yoksa doğumdan sonra da bebeği sevicek adı altında yollar, çileden çıkarsınız...eşiniz konuşsun kardeşiyle, hanım zaten hamile yorgun, yemeği temizliği bile zor yapıyor desin. hala devam ederse, kağıya geldiğinde açmayın.. sonra sorduğunda uyuyordum duymamışım kapıyı dersiniz. bikaç kere böyle olunca yollamaz heralde.Merhaba hanımlar derdim esimin yegeni. Aslina bakarsaniz kayinvalidemin işgüzarlığı! Gorumcemin iki cocugu var biri 9 biri 2 yasinda. İse girince annesi bakmaya basladi para karsiligi. Konunun benimle alakali olan kismi ise daha onceden bizim evde ps 4 vardi bu 9 yasindaki cocugu durmadan bize yolluyordu kv. Cocukta asiri yaramaz oyun oynamayi bilmez bagira cagira tepine tepine oynardi. Bende bir yolunu bulup esime sattirdim bu oyun konsolunu. Bir sure bize gelmedi. Simdi kendi laptoplari var onu alip gelmeye basladi ama inanin zaten hamileyim kendime zor yetiyorum cocuk evi talan ediyor afedeesiniz bi wc kullaniyor midem kalkiyor her geldiginde arkasindan temizlemekten biktim. Bir gun misafirlerim gelcekti onceki gun temizlik yaparken yine yollamis cocugu bende esime is yapiyorum canim gonder yegenini dedim laptobuda kaynanamlara yolladim artik orda oynasin diye. Bugun esim gece nobetinden geldi uyuyali bir saat oldu telefonu caldi dayi ben size gelcem diye. Esimde kizdi uyyyorun sonra diye. Bir saat sonra kapi caldi actim laptop elinde ananem yolladi beni dedi. ya inanin tahammulum kalmadi artik cocugun butun yaramazliklarini ben cekiyorum evi rezil hale getiriyor birde insanin sabrini zorlayan seyleri bile isteye yapiyor. Kayinvalidem daha cocugum dogmadan orda burda ben bakmam kendi baksin diye her ortamda soyluyor. Sana cocuguma bak diyen yok yeterki sorumlulugu sende olan cocuklari basima atma...! Ne olur bir yol gosterin biktim Artik. Kizim dogdugunda da boyle olursa yandim...
Acmasam kv arar da arar...
Çirkef ol o zaman biraz. Sana mı güvenip doğurdu anası? Kv sana mı güvenip bakıyor? "Ben istemiyorum" bu kadar. Çok mu zor bunu söylemek? İstemediğin sürece kimsenin çocuğunu eve almak zorunda değilsin.
Eşinizle konuşun daha sonra beraber annesine gidin görümcenizde evdeyken durumu izah edin, çocuğun biraz yaramaz olduğunu ve sizin hamile olduğunuzdan dolayı kendinize zor yettiğinizi, zırt pırt emrivaki yapılarak çocuğun sizin evinize gönderilmesinden hoşlanmadığınızı belirtin.
Özellikle kv.nize anne para karşılığı bakıyorsun ama çocuk hep bizde o zaman parayı verde ben yiyim bari diye espri yapın :))))
daha öncede yazmıştım diye hatırlıyorum canım sana
kocan bu olayı çözecek bir daha bu çocugu bize yollamayın .
ama nerde oyle kocaaa
Zararı yoksa niye yolluyorsun diye sorsana sen de.
Valla kv fena. Lafını sakınma. Mesela burada yazdığın şeyi ona da söyleyebilirsin
Kv az değil kendi baş edemiyor o afacanla size atıyor hemen. Tabii ki de mecbur değilsiniz şaka yollu kvye anne aldığın paranın yarısını da bana ver bari büyüğüne de hep ben bakıyorum derseniz belki tekrar yollamaz
görümcenizle konuşun,
çocuk çok hareketli, ben korkuyorum başına bişey gelir diye, sorumluluk almak istemiyorum diyin.
doğru da zaten, neden başkasının çocuğunun sorumluluğunu alasınız ki.
Esimde sinirleniyor ama annesine bir sey soylemiyor bu aksam konusacagim ya sen konus ya ben konusacagim annenle diyeYa ne alaka sende çocuk esin ne diyor bu konuya ?
İşte en zor konulardan biri.,
Çocuğu kovsan,yazık oda seni yenge biliyor dayısını seni seviyor,büyüyünce hiç unutmaz.
Kayınvalidene desen,bir çocuka bile merhamet etmiyorsun,ne kötü kalplisin olur.
Görümcene desen,ben ne yapayım yenge ben işteyim küçücük çocuğa dayına gitme diyemem ya der.
Sen en iyisimi acil evi sat arkana bakmadan kaç
Bu nasıl sıkıntı be içim daraldı çözümsüzlükten
Ben olsam ne yapardım ne yapardımmmmGörümcemi işten çıkarttırmak için hain planlar yapardım
Eşiniz annesiyle konuşacak ancak böyle çözülür.
Gelince kapıdan geri gönder kv arayınca 'anne gönderme bana emanet çocuk bakamam ben hamileyim uğraşamıyorum' de. Doğumdan sonra da 'bebeğe rahat vermiyor uğraşamam' dersin. Ki zaten öyle de olacaktır. Şimdi önünü almazsan doğumdan sonra daha çok öfkelenirsin.
Haklisiniz yoksa bebekle cok zorlanacagim gibiBi an önce önlemini almalisiniz ister kvdryle ister gorumceyle ister esinizle konusun bebeğinkz için bunu yapın lütfen
Gorumcemin haberi var o da halinden memnun sonucta o ugrasmiyor burda ben ugrasiyorum. Esime soyleyecegim cocuk oldugunda ben katlanamam diye.Cocugu kv degil, siz bakiyorsunuz resmen..
Bence esiniz kvdeniz ile konusmasi gerekiyor..
Esinde bu duruma sahit oldugu icin,rahatsizligini annesine daha rahat dile getirebilir..
Gorumcenizin bu durumsan haberi var mi ?
Belkide duyunca annesine , ben cocuklari sana emanet ediyorum neden surekli abimin evine yolluyorsun insanlari rahatsiz ediyorsun gibilerinden kizabilir belki..
Ne sıklıkla geliyor size ? Yine en mantıklısı kapıyı açmamak. Onlarda dayısının evine rahat rahat gidemeyecekse nereye gidecek diye dusunuyorlar sanırım.
Soylemeyecektim ama bugun sabrim tasti soyleyecegim annesine.Klozetin etrafına işiyor diye bir lafı görümcenin kulağına koy, belki gurur yapar bir daha göndermez.
Okullar acildiginda da odev yapmak icin geliyorOkulların açılmasına 1 ay kaldı bu kadar sık gelemez o zaman.
Sonra bebeğiniz doğar zaten asla kabul etmezsiniz bebeğe zarar veriyor diye.
Ama şu 1 ay çekeceksiniz gibi geldi bana.
En güzeli biraz cirkef olmak böyle durumlarda belki o zaman rahatlarsiniz.
Evet insanin gozunun icine baka baka yapiyorBaslarim oyle cocugun yaramazligina. Bilerek yapmasi ayri sinir bozucu. Dedigim gibi alma eve.
Haklisiniz artik bu son oldu sabrim tasti bir dahakine almayacagim eve.Müsait değilim deme geldiğinde ayakkabını çıkart öyle aç kapıyı giy elinden tut çık kvne ona söyle ben hamileyim müsait değilim al torununu de
Nekadar erken önünü kesersen okadar iyi bebeğin olduğunda zorlanırsın
Evet esime soyleyecegim konussun ben mecbur muyum ya milletin cocugunu eglendirmeyecocuk dogmadan çözümünü saglaman şart ya kv ne ayrı sinir oldum kadın işini biliyor eşinde madem rahatsız gitsin konuşsun kardesi kvden aksam almaya geldiğinde karim hamile bende isten uyumaya geliyorum evimizde de mi rahat edemeyeceğiz diye
Zaten bak demiyorum cocuguma ama sanki bak diyormusum gibi her ortamda bakmam bakmam diye bastirarak soyleyip kendi bakmasi gereken cocugu bana yolluyor isguzarZaten çalışmıyorsun cocuğuna niye kv baksın ki ? Ayrıca eşinin yeğeni için eşinle konuş . Eşin çözsün . Sen bakmak zorunda değilsin . Çocuk geleceği zaman sen çık evden en iyisi.
Valla ne olcaksa olsun onlar yüzsüzse bende arsiz olacagim artik cunku sabrim kalmadiHamileligi gerekce gostermeden direk sabrim yetmiyor beni dinlemiyor bakamam deyin. Acik ve net bir sekilde bence. Yoksa hamilelik bitince artik bakabilirsiniz diye dusunurler. Kapiya geldiginde de ben musait degilim deyip geri yollayin bence. Cok zor boyle emrivaki iliskilerle basetmek.
Iyi gelin imaji azcik zedelense de olur yoksa onlar sizi daha cok zedeleyecekler dusuncesizlikleriyle.
Esim evde oldugu icin bunlari yapmam mumkun deilen mantıklısı kapıyı açmamak bakkala gitmiştim uyuyakalmışım komşuya gitmiştim gibi bahanelerle geçiştirin sorduklarında da...
Artik son radde bu olcak herhalde ister küssün ister kirilsin teyzeside evde ona yollasin ozamanben olsam alırım yegenını gıderım kv deye cocuga da sen gec ıcerı ıkı dk der odaya yollarım, acık bır sekılde bır daha cocugu evımde ıstemedıgımı mısafır agırlayaak durumda olmadıgımı bakamayacaksa gorumceye soylemesını ve bakıcı tutmalarını soylerdım.
caz boz yaparsada o zaman anne ver sen bana aldıgın parayı ben bakayım derdım.
Haklisiniz artik boyle yapacagim biktim valla cocugu kapida gordugum an resmen sanci giriyor sinirdenevet problemin yenge değil kv.. ben olsam çocuğu geri postalar kaynanamı arar "anne hamileyim zaten hava çok sıcak hiç halim yok bu ara bize gönderme çocuğu" derim. küsüyorsa küssün
Esimle konusacagim anlatsin durumu artik yoruldum gercektenebnce her seferinde geçici olarak kurtulmak yerine alın karşınıza konuşun ya da eşiniz konuşsun.
Zaren esime bugun onu soyledim canim burda oturmak bana zarar veriyor ben tasinmak istiyorum diye.. ev alana kadar burdayizBebekten güzel oyuncak mı var, doğumdan sonra da bebek sevmeye gelecek çocuk.
Siz biraz uyusam diye bakacaksınız, kayınvalide çocuk hevesleniyor ne zararı var sevsin diyecek, siz de ikisini 3 saniye bile başbaşa bırakamayıp çıldıracaksınız.
Veya eşiniz annesiyle konuşacak, çocuğu göndermemesini söyleyecek.
Yetmezse siz söyleyeceksiniz.
Olmadı taşınacaksınız.
Benim için taşınma sebebi olur bu.
sen de geri yolla
kv bişey derse ,yorgunum yatıcam uğraşamıyorum bu kadar sık yollama de
Evet bu en iyi cozum olacak galibaOha
Yapılması gereken kocan.annesiyle konuşacak karım zaten zorlanıyor bidaha çocuğu yollama diyecek. O demezse sen diceksin.
Aynen oyle hamile halimle onlar gezmelerw gitti esimin ananesini bize biraktilar kendi akrabalarini bana sormadan eve cagirdi birde onlarin yaninda caka satti birde bu cocuk olayi var onlar dusunmezse ben hic dusunmemGerçekten sinir bozucu bir durum ve rahatından ödün vermeyen bir kv
Önlem almazsan doğumdan sonra olacakların önünü alamazsın bırak kırılan kırılsın..
Hamile halinle onların çokta umrumda görünmüyorsun..
Ev alana kadar mumkun degil tasinmakBelli ki yakınsınız, bana kalırsa hemen taşının doğum yapmadan.
Bende sizin gibiyim inanin kendi yegenimde olsa tepkim ayni olurdu zira ben kendi cocugumu boyle ortaliga atip millete sıkıntı versem utanirdimKendi yegenime de esimin yegenine de asla bakmam evime de gelemez bastan ses etmediyseniz cok normal hergun gelmesi ben komsumda yasadim durumu caninskldikca ev isi yapcagi zaman yolladi ses etmedim bi gun eve geldik isten yatiyorum cocuga oyuncaklari vermis kapimda annene soyle abla calisan bi bayan benle ugrasamiyomus de dedim bidaha gelmedi asiri yaramazdi ve geldimi git desemde gitmiyordu yegen olsada tavrim ayni olur gerekirse kavga dovus küslük yinede almam evime
o tuvalet o haldeyken kv çağır eve kaç kere söyledim artık özllikle yapıyor kusura bakma ama ben sürekli bakamam yollama birdaha de küsersede küssün rahat edersin
Esim zaten farkinda rahatsizligimin umarim annesiyle konusup durumu hallederZEşinize çocuk sorumlulugunun büyük olduğunu, allah korusun neler neler yaşandığını, hamilesiniz yetisemediginizi, bundan sonra ebeveyni olmayan hiçbir çocuğu eve almamanız gerektiğini (bu benim prensibim, oğlumun arkadaşlarını basima sarmaya çalıştılar da bi ara) soyleyin. Annesiyle konussun.
Aynen oyle insan der ki bu sicakta o kiz kendi zor duruyordur evde birde cocugu musallat ediyorum basina der ama nerdeeBenim sıkıntım bana yetiyor çekemem ben desene
sana ne zararı var derse valla zararı yoksa senin yanında dursun işte de geç
Esimin hatırına ama hatir gonul iside bir yere kadar biktim artik zaten butun gece uyuyamiyorum sicaktan sabahin korunde zir zir kapi caliyorKüçücük bir çocuğu eve almamak ne kadar zor olabilir ki?
Kayınvaliden ne zararı var dediğinde, yaptığı yaramazlıkları saymak ne kadar zor olabilir ki?
Nasıl bu kadar pasif kalabiliyorsunuz?
Dogru tespit :)Eşiniz ucu kendisine dokunan kadar tepki vermiyor anladığım kadarıyla.
Keske herkes sizin kadar dusunceli olabilse.Ohhh be ne rahat insanlar var. Bizde kardesimle ayni binadayiz bakkala giderken bile birakmam geline. Birakamam musait degildir isi vardir. Onlar dusuncesizce siz anlatın bence bebekle hayat zaten zor
Arada bir oluyordu eskiden bende pek bir sey demedim ama kadin artik sanki benim gorevimmis gibi algilamaya basladi galibayaşınız küçük mü?? ufak tefek tepkiler vermissiniz bence. ya da yeterince kararlı dik durmamıssınz.. arada bir olabilir belki ama sürekli sürekli yapılan bir durumda insan kendi yeğeni olsa bile katlanamaz.. bence eşinle de , görümcenle de, kaynananla da gerektiği gibi kesin net kararlı konuşmalısın..
Valla artik cocugada uzulcek halim kalmadi çunku cocuk bile isteye yapiyor her seyiBakmak zorunda degilsiniz , buyuk ihtimalle kv bas edemeyip size gonderiyor
Cocuga da yazik ama bu sizin sorununuz degil , acmayin kapiyi yada acip almayin iceri
Esim acıyorKapıyı açma... Uğraşmak zorunda değilsin.
Esime soyleyecegim once o konussun gerekirse ben konusacagimKvye ve cocugun annesine durumu anlatin. Kendi cocuklarina kendileri baksin. Veya oyun okullari var yazin da acik. Oralara yollasinlar
Ahhh bir bilsem salakligima yanayim buraya tasindigim gune her gun nalet okuyorum biktim usandim.Her 3 konudan biri böyle! Yahuuu Niye dipdibe yaşıyorsunuzki, inanın ben bunu anlamıyorum????
Bende sattirdim ama kurtulamadim bir turluAynı benım vaka
Ben kaldırdım konsolu rahatım
Esim evde oluyor hep o aciyorçocuk bebek değil ki ona bakmak pisliğini temizlemek zorunda değilsinz. annesi çakallık yapıp başından atıyor sürekli. açmayın kapıyı telefonla ararlarsa da açmayın. hamilesiniz sürekli uyuyor olmanız gayet normal değil mi:)
Cok haklisiniz zaten dogumdan sonra yeni bir hayata alisma surecim olucak bide bunlara katlanamamoha artık.. siz hamile halinizle hem çocuk pışpışlayıp hem temizliğini yapıyorsunuz , parayı kv alıyor. ne ala memleket... tavrını koy kesinlikle.. yoksa doğumdan sonra da bebeği sevicek adı altında yollar, çileden çıkarsınız...eşiniz konuşsun kardeşiyle, hanım zaten hamile yorgun, yemeği temizliği bile zor yapıyor desin. hala devam ederse, kağıya geldiğinde açmayın.. sonra sorduğunda uyuyordum duymamışım kapıyı dersiniz. bikaç kere böyle olunca yollamaz heralde.
Daha simdiden soyluyor isguzar ben bakmam diye. Fena bir kadin inanin nefret doluyor icimArayip durma yatiyorum diyeceksin hayatim ya bu kadar magdur etmeyin kendinizi. Ya da diyeceksin ki cocuga baktigin paranin yarisini bana ver. O anlar ne demek istedigini. Yarin yarim saat bebisi kv'ye birakayim da bir ayagimi uzatayim desen kv Alaaddin'in lambasina kacar bulamazsin. Kocani tembihleyeceksin ya da karima kiyamiyorum cocugu gonderip durmayin diyecek.O wc'yi de kocan temizlesin yegeninin arkasindan. Yazik degil mi sana hamile halinle?
Esimle konusacagim o konussun artik annesiyle cocukta ananesinden yuz bulup geliyor sanki mecburumCocuga bisey demeyin...kucuk sayilir o daha
Etkilenir az cok
Kv ne soyle gondermesin ya da gorumcene citlat
Birde devamli aciktim ackktim aciktim diyor devamli yemek hazirla onun arkasini topla ugrasip duruyorum. Dedigini gibi yapacagim once esimle konusacagim ya o konussun ya da bende onlar gibi arsizlik yapacagimEşiniz rest çeksin bence. Çekmiyorsada yaygara kopartın kayınvalidenize ve görümcenizede. Wc olayı, yaramazliklar falan zaten hamilesiniz. Cocuk dogduktan sonra daha fena olur... kapiyi acmayin geldigini anladiginiz an kapatin telefonlari uyuyorum yoruldum agrim var vs diyin bari.. esiniz aciyorsa kapiyi siz kitleyin yatak odasinda batirsin ortaligi hic ellemeyin gel sen topla diyin madem bu ne ya!
Aynen bende boyle dusunuyorum kendi agzini yaya yaya ger ortamda ben bunlarin cocuguna bakmam biktim artik cocuktan demesini biliyor (ben asla anne bakar misin demedim bile) ama ne hikmetse parayla baktigi cocugu bana yollamakta bir sakinca gormuyor bahaneside hazir bas edemiyorum.
Oyle birsey soylesem esim kiyameti kopartir herhalde cok anneci oldugu icin. Ama esim de rahatsiz durumdan aksam konusacagim ve annesiyle konusmasini soyleyecegim zaten son iki ayim kaldi bundan sonra uykusuz ve yorgun olacagim bunu bile bile yapiyorlar. Cocugun teyzeside evde hep ona yollamazlar ama evi kirlenir mazallah
Valla hic sanmiyorum cozeceginide konusacagim ya sen uyar ya da ben uyaracagim diyecegim
Zaren tuvalet olayini soyledim anlattim kadin aaa hic oyle seyler yapmazdi ama diyor. Yalan soyluyorum sanki
İnanin isine geleni duyuyor kadin.
Evet basina birsey gelse sorumlusu ben olacagim. En iyisi gorumcem ile konusmak...
Esimde sinirleniyor ama annesine bir sey soylemiyor bu aksam konusacagim ya sen konus ya ben konusacagim annenle diye
Onuda denedim abla cok yoruluyorsun maasinda az cik bence diye ise yaramadi :) ev alana kadar tasinamayacagiz sanirim
Konusacagim esimle mecbur degilim uyar anneni her aklina estiginde yollamasin diyecegim kadinin bahaneside hazir ben bas edemiyorum dayisinin sozunu dinliyor.. sanki ben dogurdum
Esimde evde oluyor hep ben yollasam o yollamazama esim anliyor rahatsiz oldugumu cogu zaman aciktiginda falan git ananenlerde ye diyor yolluyor ama geri geliyor
Haklisiniz yoksa bebekle cok zorlanacagim gibi
Gorumcemin haberi var o da halinden memnun sonucta o ugrasmiyor burda ben ugrasiyorum. Esime soyleyecegim cocuk oldugunda ben katlanamam diye.
Yani her gun gelmek istiyor once ariyor gelme diyoruz bir saat sonra kapi caliyor.
Soylemeyecektim ama bugun sabrim tasti soyleyecegim annesine.
Okullar acildiginda da odev yapmak icin geliyorinanin biktim artik hep bi bahaneyle bize postaliyorlar cocugu
Evet insanin gozunun icine baka baka yapiyor
Haklisiniz artik bu son oldu sabrim tasti bir dahakine almayacagim eve.
Evet esime soyleyecegim konussun ben mecbur muyum ya milletin cocugunu eglendirmeye
Zaten bak demiyorum cocuguma ama sanki bak diyormusum gibi her ortamda bakmam bakmam diye bastirarak soyleyip kendi bakmasi gereken cocugu bana yolluyor isguzar
Valla ne olcaksa olsun onlar yüzsüzse bende arsiz olacagim artik cunku sabrim kalmadi
Esim evde oldugu icin bunlari yapmam mumkun deil
Artik son radde bu olcak herhalde ister küssün ister kirilsin teyzeside evde ona yollasin ozaman
Haklisiniz artik boyle yapacagim biktim valla cocugu kapida gordugum an resmen sanci giriyor sinirden
Esimle konusacagim anlatsin durumu artik yoruldum gercekten
Zaren esime bugun onu soyledim canim burda oturmak bana zarar veriyor ben tasinmak istiyorum diye.. ev alana kadar burdayizyarardan cok zararlari var bana
Valla artik oyle yapacagim
Evet bu en iyi cozum olacak galiba
Aynen oyle hamile halimle onlar gezmelerw gitti esimin ananesini bize biraktilar kendi akrabalarini bana sormadan eve cagirdi birde onlarin yaninda caka satti birde bu cocuk olayi var onlar dusunmezse ben hic dusunmem
Ev alana kadar mumkun degil tasinmak
Bende sizin gibiyim inanin kendi yegenimde olsa tepkim ayni olurdu zira ben kendi cocugumu boyle ortaliga atip millete sıkıntı versem utanirdim
Dediginiz gibi yapayim belki utanirlar
Esim zaten farkinda rahatsizligimin umarim annesiyle konusup durumu hallederZ
Aynen oyle insan der ki bu sicakta o kiz kendi zor duruyordur evde birde cocugu musallat ediyorum basina der ama nerdee
Esimin hatırına ama hatir gonul iside bir yere kadar biktim artik zaten butun gece uyuyamiyorum sicaktan sabahin korunde zir zir kapi caliyor
Dogru tespit :)
Keske herkes sizin kadar dusunceli olabilse.
Arada bir oluyordu eskiden bende pek bir sey demedim ama kadin artik sanki benim gorevimmis gibi algilamaya basladi galiba
Valla artik cocugada uzulcek halim kalmadi çunku cocuk bile isteye yapiyor her seyi
Esim acıyor
Esime soyleyecegim once o konussun gerekirse ben konusacagim
Ahhh bir bilsem salakligima yanayim buraya tasindigim gune her gun nalet okuyorum biktim usandim.
Bende sattirdim ama kurtulamadim bir turlu
Esim evde oluyor hep o aciyor
Cok haklisiniz zaten dogumdan sonra yeni bir hayata alisma surecim olucak bide bunlara katlanamam
Daha simdiden soyluyor isguzar ben bakmam diye. Fena bir kadin inanin nefret doluyor icim
Esimle konusacagim o konussun artik annesiyle cocukta ananesinden yuz bulup geliyor sanki mecburum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?