- 21 Şubat 2020
- 146
- 46
- 48
- 28
- Konu Sahibi yilinsongunu
Hiç çok severken mecburen ayrıldınız mı? Birbirini seven iki insanın zorunlu olarak ayrılmasından daha acı ne var ki? Yaşayan varsa nasıl atlattınız anlatır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atlatamadık sonunda evlendik zaten 10 yıl olduHiç çok severken mecburen ayrıldınız mı? Birbirini seven iki insanın zorunlu olarak ayrılmasından daha acı ne var ki? Yaşayan varsa nasıl atlattınız anlatır mısınız?
Kaç sene sonra evlendiniz? Allah bir ömür mutlu etsin sizi inşallahAtlatamadık sonunda evlendik zaten 10 yıl olduseviyorsanız aşarsınız be kardeşim cektirmeyin acı kendinize su yalan dünyada.
Aile faktörü giriyorsa araya ama? Ne kadar sürede atlattınız?Oluyor evet ben severken ayrılmıştım sonra bişey olmadı fazla anlam yüklediğimizden öyle hissediyoruz eğer karşı taraf sevseydi ayrılmazdınız öyle bakın duruma mecburiyeti geçin seven insan birlikte olur
Hiç çok severken mecburen ayrıldınız mı? Birbirini seven iki insanın zorunlu olarak ayrılmasından daha acı ne var ki? Yaşayan varsa nasıl atlattınız anlatır mısınız?
ben erkekleri takan bi taraf değilim 1 hafta falan sürmüştür sonra takmadım başka erkeklerlede görüşmedim iradem güçlüdür bi erkek için üzülmemeyi öğrendim :) bazı şeyler uyuşmuyorsa kalbine taş basıp gitmeyi öğrenmeli insan acı versede umursamayacaksın hayat bunu öğretiyor olgunlaşmaktır bu eğer mutsuzsan ayrılmak en iyisidir bir insana bel bağlamamalıyız o insan bizim mutluluğumuz olmamalı kendi kendimize mutlu olmayı öğrenmezsek hep mutsuz oluruzAile faktörü giriyorsa araya ama? Ne kadar sürede atlattınız?
Herkesin acısı kendine. Dertleri küçümsemeyin.Aci gormemissiniz siz.
Haklısınız. Karşı tarafın tamamen çaresiz olduğunu bilmek acı veriyor. Ama bilemiyorum belki de gerçekten imkansız diye birşey yoktur.Valla yıllar önce güya severek ayrıldık yani kendisi öyle demişti beni de ona inandırmıştı . Sonra ben salak gibi acı çektim bi kaç yıl . O da evlendi çocuklu mutlu . Yani canım mecburen ayrıldık diye bir şey yok . Gerçek sevgiyse olmaz . Ne demişler aşk emek demek , mücadele demek .
Keşke sizin kadar güçlü olsam ve bunu başarabilsem.ben erkekleri takan bi taraf değilim 1 hafta falan sürmüştür sonra takmadım başka erkeklerlede görüşmedim iradem güçlüdür bi erkek için üzülmemeyi öğrendim :) bazı şeyler uyuşmuyorsa kalbine taş basıp gitmeyi öğrenmeli insan acı versede umursamayacaksın hayat bunu öğretiyor olgunlaşmaktır bu eğer mutsuzsan ayrılmak en iyisidir bir insana bel bağlamamalıyız o insan bizim mutluluğumuz olmamalı kendi kendimize mutlu olmayı öğrenmezsek hep mutsuz oluruz
Haklısınız, belki de olmaması daha hayırlı fakat insan sevdiğiyle sınanınca gerçekleri her zaman idrak edemiyor.Sevgi hem her şeyin üstesinden gelir hem de bazı şeyler karşısında bir hiçtir. Evlilik ya da ilişki denilen olay bir çok kvramın bir bütün oluşturmasıyla sağlıklı olabiliyor.
Sevgi olabilir ama anlayış yoksa saygı yoksa bir işe yaramaz. Ya da sevgi var ama aileler çatışıyorsa iki tarafta da içe sinmeyen şeyler varsa sevgi zamanla köreliyor mutsuzluk hakim olabiliyor.
Herkesin acısı kendine. Dertleri küçümsemeyin.
Gerçekten sevenler bana ayrılamaz gibi geliyor.Ölüm yoksa arada...Hiç çok severken mecburen ayrıldınız mı? Birbirini seven iki insanın zorunlu olarak ayrılmasından daha acı ne var ki? Yaşayan varsa nasıl atlattınız anlatır mısınız?
İnşallah zaman geçtikçe iyiki ayrılmışım diyebilirsin. Çevremde sırf sevgisi uğruna ağır bedeller ödeyen insanlar var. Sevginin gözü kör etmesi durumunu anlayabiliyorum ama iyi olan yine de bilişselliği kaybetmemek. Yine de hakkında hayırlısı olsunHaklısınız, belki de olmaması daha hayırlı fakat insan sevdiğiyle sınanınca gerçekleri her zaman idrak edemiyor.
Haklısınız. Karşı tarafın tamamen çaresiz olduğunu bilmek acı veriyor. Ama bilemiyorum belki de gerçekten imkansız diye birşey yoktur.
iki seven insanın sessizliği nasılda bir çığlıktır, aslında...Hiç çok severken mecburen ayrıldınız mı? Birbirini seven iki insanın zorunlu olarak ayrılmasından daha acı ne var ki? Yaşayan varsa nasıl atlattınız anlatır mısınız?
Yani sebepler önemlıdır?Hiç çok severken mecburen ayrıldınız mı? Birbirini seven iki insanın zorunlu olarak ayrılmasından daha acı ne var ki? Yaşayan varsa nasıl atlattınız anlatır mısınız?