Asıl sorun şu ki tüm sevginizi verdiğiniz kişiyle sonunuz yok ise bir daha kimseyi öyle sevemiyorsunuz. Acı olan da zaten budur kimseyi bir daha öyle sevememek.. yaşadım bu mecburi ayrılığı, çok sevdim o da çok sevdi. Ama aileler yüzünden o kadar yıprattık ki birbirimizi , özellikle ben o kadar saygımı kaybettim ve adamın hayatında bazı kötü şeylere sebep oldum ki.. ailesine çok büyük bir saygısızlık yapıldı benim yüzümden mesela, ama bu benim isteğimle olmadı, hiç böyle bir şey istemezdim . Fevri davrandım bi hareket yaptım sonucu kötü şeylere sebep oldu. Psikolojim bozuktu olacakları düşünemedim. Hiç onun tarafından bakamadım olaylara. Hiç ona hak vermedim . Oysa o kadar haklıymış ki .. onu aileme savunamadım üzerine çok gidildi yine de ses etmedi. En son ailesine yapılan çirkinlikleri kaldıramadı ve öyle bir gitti ki. Sanki ölmüş gibi , onu göremezsin , bulamazsın hiç bir yerde, asla karşına çıkmaz.. gider, öyle bir gider ki ne yapsan geri döndürmek için görmez, konuşmaz. Binlerce kez ozür dilesen ailesinden evine gittiginde o olmaz. Her zaman geçtiğiniz yollardan o geçmez. Geçse bile sizin göremeyeceğiniz saatlerde geçer gider. Aylarca göremezsiniz onu. Çok yakın olsaniz bile belki bir daha ömür boyu göremezsiniz onu.. bir daha sevemezsiniz kimseyi öyle. Size asıl acı veren de onun gitmesinden çok kimseyi onun gibi sevemeyecek olmanızdır zaten . Acılarımız bile ne kadar bencilce değil mi ?