Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Ayrintisini bilmiyorum :) ama kurs değil, işi öğrenmesi için mecburi bir eğitim olsa gerek. Yoksa bu zorluga kimse keyfi katlanmaz.

Ya nasıl bıraksın el kadar çocuğu o biraz vicdansızlık
Sorun su ki cözümü kendi bulmuyor, etrafindakilere bulduruyor. Ben olsam evet bebege yazik ama kimseyi bu kadar mecburiyette birakmazdim, sadece haftada 1 falan gidip camasirlari yikardim herhalde.Otelin yakininda bebek kresi bulurdum, Firsat buldukca kacardim egitimden rapor, izin vs.

Esinin emri vakisi dogru mu?
Onlarin akraba grubunda boyle konular emrivaki değil de hiç sorgusuz sualsiz kabul edilecek seyler. Biz onlarin akrabalarin olduğu bir sehirde isimiz düsse; ama biz gidip otelde kalsak, bildigin küsüyorlar. Biz de artik 1 gun de olsa onlara uğrayip kaliyoruz.

eltın otelde kalsın cocuğu ıle bırlıkte madem bırakamıyor, gunduzlerı bakıcı bulsun o baksın cocuga aksam kendısı ılgılensın ama gelıp sıze yerlesmesın ...

işte sen şuan anne değilsin bence ondan böyle düşünüyosun geçenlerde eşimle tatile gittik termaldi oğlum 3 yaşında ama otel yetmiyo çocuğa, yada en basiti yere basıyo o ayağıyla yatağa çıkıyo ve sen engel olamıyosun geriliyosun yemek yerken herkesi rahatsız etse sen rahatsız oluyosun falan filan uzar gider bence bi süre idare edersin diye tahmin ediyorum, temizlik için hanım alırsın zorlanırsan eşinle aranı bozma ertelersen kötü gelin olursun bence arkadaşlar bana katılmayacak ama benim düşüncem bu

aynen böyle
sonucu bize de yazın muhakkak.. bakalım ne diyecek elti hanım

Her evliliğin dinamiği farklı
Benim eşim o kadar insanı kendi evinde asla o kdr uzun süre istemez, heleki çocuk konusunda sorun yaşarken. çünkü misafirden hem çekinir hem saygı duyar, ama iki ay misafirlik olmaz. Ben bunlara rağmen eşim böyle bir teklifle gelse evet kırılırım.
Kayınvalidem benim evimde böyle bir düzen kurmayı düşünmez, en başta kendi rahat edemez. Bizim düzenimize bu kadar müdahale etmek istemez.
Ama siz cinsel perhiz doğru bulmuyorum diyorsunuz, ama evde 3 aile 2 ay yaşanacak.
Bizim kızmamız bütün bunları düşündüğümüz için. Bunun adı iyi niyet değil, kendi hayatını iki ay ve çıkabilecek sorunlara karşı daha fazla süre yok saymak. Size bu teklifle gelen sizin evinizdede sizi kollamaz, ben ne olursa olsun sizin kötü olacağınızı düşünüyorum. Eşiniz ztn sizi kollamıyor.
Bari kendinize program yapın, eve yatmadan yatmaya gidin ve hiç bişeye karışmayın.
Artık dil kursumu olur yüzmeye mi gidersiniz arkadaşlarınızla mı görüşürsünüz bilemem.
Belliki bu işten kurtuluşunuz yok, bari burayı okumayın dolduruşa gelmeyin.
Otelde yapamaz diyenler olmuş. Asıl otelde daha rahat ederler. Otellerde her türlü bebek hizmeti verilebiliyor, bebeğe kapalı alan oyun parkıda olur. Daha kolay zaman geçer.

2 ay idare edilir ne var derim de misafir sevmiyormuşsunuz. Bence de akıllı insan size minnet etmez aslında. En iyisi oteldir..

Ama şuna takıldım; çocuğu tek bırakamıyor ne demektir? Ablasına tek bırakabilir falan. Kolay mı annenin bebeğini, bebeğin annesini 2 ay görmemesi? Emse de emmese de ben küçük bebeği bırakıp 2 ay bir yerde kalmam. Tabi gidip eltimde de kalmam ama çocuğunuz yoksa anlayamazsınız dediğimi.
Eğitim meselesine gelince de herkes yapmıştır planını. Belki kadının kaybedecek vakti yoktur bilemezsiniz. Aranız iyi değilmiş zaten..
Bence biraz akılları varsa otelde kalsınlar. Eşinize söyleyin bu kadar huzursuzsanız..

Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz

Bence buradaki dolduruşa gelmeyin.
"Bebeği memeden kessin" diye sözde akıl verenler bile varken size pek iyi getirisi olmaz buradaki yazılanların..
2 ay idare edilmeyecek bir süre değil gerçekten. Siz çalışırken daha kolay geçer emin olun. Akşamdan akşama göreceksiniz sonuçta..

Sizin onlarin bulundugu sehire bu sekilde uzun sureli bir isiniz düşse ayni sekilde agirlanacaginizi herkesin boyle sizin icin seferber olacagini dusunuyorsaniz idare etmeye calisin laf soylemeyin derim. Ama boyle cumbur cemaat eltinin burda 2 ay egitimi var diye kv kp toplasip gelmesi biraz abarti olmus gibi de.. elti sutunu sagip birakabilir, yine memlekette bebege bakarlar zaten birkac gunde bir gider evine. Valla kafam karisti ama 2 ay cok uzun bir sure

valla eltim yok, olsa da bana böylesi denk gelmezdi herhalde :) düzenleme: böylesi derken incesi, kibarı manasında.

ya haklısınız ama başkalarını yargılayıp onlara kızmak mutluluk vermeyecekse bırakalım bunu diyorum. yoksa konu sahibi yerden göğe haklı. insan 2 ay birine gidecekse durum belli
olunca arar boyle bir durum var diye açıklar. direkt kendisi iletişim kurar. eli kolu hediyelerle dolu gelir filan. ama bunları yapabilecek biri değil anlaşılan. is hayatinda da başarılı olamayacaksa bu pasiflikle onu is hayati belirlesin. konu sahibi onun ailesi. boyle durumlarda söyle düşünüyorum, elti ornegi mesela buradaki, demek o benim gibi biri değil, bu konuda yetersiz, halden anlamıyor, is bilmiyor. onun da başka bir iyi yönü vardır benden kuvvetli ama bu konuda benim alttan almam gerekiyor. herkes cok farklı su hayatta. bu kadar cok yargılamamalıyız. "misafir gibi davranmam sana x, sen de öyle davranma. birbirimize destek olarak geçirelim su 2 ayı" desin ve o manada rahat olsun demiştim. yoksa evde elti var diye koşa koşa eve gidip 3 çeşit yemek yapmasın. normal rutini bozmasın manasında bir rahatlıktan bahsetmiştim.

2 ay için eşyalı ev kiralaması daha mantıklı.

2 ay boyunca aynı evde 10 kişiyle yaşamak zor olur.

Bir degil iki degil bir suru kisi ve 2 ay.
Eviniz 300 m2 falan mi? Kim nereye sigacak? Acikca soyleyin eviniz otel degil sonucta.

Tesekkur ederim önerilerin icin.

İstanbulda eğitime geldiğim vakit kızım daha emdiği için küçük olduğundan otel ayarlanırken 1 kişi fazla ayarlanmasını talep ettim.Eşim ozaman musaitti ben gelirim dedi .3 müz beraber gittik.Tabiki kalacağımz yerler vardı neden böyle birşey tercih edeyim ki ?Seminere eğitime gerek görüp gönderiyorlarsa taşın altına elini koyacaklar diye düşünüyorum.İşim bittiği vakit tekrar otele eşim ve çocuğumun yanına dönüyordum.Bunu yapabilir eltiniz!

ev tutsunlar onca insan.
1 yaşındaki bebeyle otelde 2 ayın oluru yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…