Bu bana da ece diye biri tavsiye etti diyen beyefendinin ECEKARAHANLI üyelik adı ile kendinden bir başkası gibi bahsettiğini ve reklam yaptığını biliyor musunuzHem kadın kılığıyla forumda dolaş hem de çift kişilikli davran. Reklam için ne yapacaklarını şaşırdılar zahar
ben mecitefendinin saç bakım yağını kullanıyorum.8.5 tl..ve her duştan önce 1saat bekletıyorum..saçlarınız cansızsa çok iyi gelıyor cidden.2.kutuyu bitirmek üzereyim ben
kızlar Mecit Efendinin kendi sitesinden alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Ulaşım sorunu oluyor mu?
mecit efendinin bal şampuanını ve sarımsaklı şampuanını kullandım aynı anda şu an sadece sarımsaklı sampuanını kullanıyorum bal parlattı ama cok da ekstra bisey yapmadı ama sarımsaklısı kesinlikle 2 hafta ıcınde sonuc verdi ve dokulmeyı durdurdu telleri kalınlastırdı ama uzatma konusunda cok bi değişiklik yapmadı
tek kelimeyle mükemmel ötesi bişey mecitefendiyi kullandığımdan beri saçlarım hiç dökülmüyo üstelik gözle görülür canlılık da veriyo yumuşacık oluyo. ayrıca uzamasına da yardımcı oluyo. tek geçerim yani a.s
peki yağ saçta ne kadar kalcak ve şampuanla kolay çıkıyo muuuu:26:
2 saat civarı beklet saçında
ben yıkarken bi sorunla karşılaşmadım
2 kere şampuanladım saçımı gayette güzel çıktı yağlı kalmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?