- Konu Sahibi PassioneLore
-
Memorial dedi sanırsam. Yoksa Metropolitan mı dedi tam hatırlamıyorum. Bir arayıp sende sorsana.. Hastane değiştiriyormuşsunuz nereye geçiyorsunuz diye.. gittiği yer hangisi olursa olsun yinede ssk ile anlaşması olmayan ya da az olan hastaneler
Betülcüğüm herhangi bir özel sağlık sigortan falan yoktu hatırladığım kadarıyla.
mrb dun medıpoldeydım kontrol ıcın leyla han gıttım... ınanmayacasınız doktor ızınlıymıs ama bana randevu verdıler cok tuhaf cok duyarlı bır hastane gıbı gozuksede benım gozumde sıfır kesınlıkle....
evet canım malesef sadece ssk... ama yapmak lazım özel sigorta..
cumartesı bır engel cıkmaz da gıdersem soracagım muhakkak ugrayacagım.. benneyaptımki
melekcım hakan bey aynı zamanda detaylı ultrasona da baktıgı ıcın ondan randevu olmak cok zor oluyor.. anca oyle bır zamana verıyorlar ıste.. o normal banu yada leyla hnm gııb sadece takıp kontrol yapan bır doktor degıl.. ama super bır doktor o ayrı gercekten cok sıcak kanlı ılgılı..
bu arada bızımde her ne kadar planlı sayılsada hamılelıgım den once ozel sıgorta yaptırmak aklımıza gelmedı.. sonradan keske yaptrsaydık dedık ama gec kalınmstı artık.. aslında gercekten yapmak gerekıyor.. ozel sıgortalar cogu yerde neredeyse dogum kontrol vs tamamını karsılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?