Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok saol cnm bnm ne guzel 2kisiydik arkadaslar aramiza katilmasi cok guzel her zaman haberlesip umut olalim birbirimize cokkk iyi oluo... bu bize hayirlisiyla bebislerimizi alicaz kucagimiza hic suphem yokk rabbin eliyle...
Insallah canim hayirlisi olsun hakkimizda.gelismelerden haberdar et beni dr a gidersen falan.gorusmek uzere.

Canim aslinda kizim istemese bende dusunmuycem artik ama bazen soruyor benim kardesim olacakmi diyor oyle sorunca uzuluyorum insallah olacak diyorum.tabi bende kardesi olsun istiyorum ama gozumde cok buyuyor o surec. Esimle cok detayli konusmadik ama yakin zamanda olmayacagi kesin.yani seneye kaldi gibi bizim belki subat mart bilemiyorum tahminen soyluyorum canim.
Hayirlisi artik bizim zaten normal yoldan imkansiz tek alternatif tup.bakalim zaman neyi gosterecek. cocukoloji

Cnm bnm ben mucizelere inaniorum bi bakarsin normal yoldan olur rabbim ol derse hersey bos... Ozmn latif bey bize demistiki normal yoldab olmaz demiorum demisti ama ne zaman olur onu bilemeyiz demisti ama ileri hareketlilik ve morfoloji cok kotu durumda mucize gbi bise zaman hersey tabi... Hersey cocuklarimiz icin rabbim basimizdan eksik etmesin saglikla buyutelim ben cok inaniorum ikimizinde cocugu olucak tekrar.. Hayirlisiyla hem maddi hem manevi guc versin rabbim bize bi arkadas vardi ilk tup yaptigim zmn zavalli 3kez tup bebek ypmisti tutmamisti 4.De ikize hamile kaldi obuda dusurdu halimize sukur edelim cnm tezzzz vakitte bebisliiiiii gunler...

Sukurler olsun tabiki canim birer evladimiz var artik insallah yine olur.kizim icin bir kez daha deniycem ve denedigim donem insallah dondurmaya uygun embriyoda cikar dondururum.tup olmazsa dondurulmus denerim.bence sende oyle yap.bakalim neler bekliyor bizi.neden imkansiz belki sizde sayi iyi bizde 1 milyon bile degil en son 800bindeydi simdi daha da azalmistir eminim. bunun ustune morfoloji sifir ileri hareket de kotuydu.bu degerlerle imkansiz.hakkimizda hayirlisi olsun insallah senin olur dogal yoldan cok sevinirim.

Cnm biz smdi 4yildn bu yana tekrar spermiyogram ypicak esim bakalim n cikicak esimde varikosel var sayi iyi bile olsa spermler yurumuo hic oldugu yerdeler sadece bebek olusmasi imkansiz yumurtaya gdip dollemesi ama her zmn mucizeler vardir oyle inaniorum eger bi dahada olmazsa sukur ederim iyiki var diye cok sukur o duyguyu tattim...

Cnm bgn latif beye gittim konustum, bana hgs cekmemi soyledi sebebide 5sene oldu en son hgs rahim filmi tekrar istiyoruz dedi oyle kaldi cnm bakalim oooffff hgs cokkk gıcık bise mecburuz artik sana soledmi doktorun hgs?

eskudo cnm yukarda yazdim etiketlemeyi unttm seni..
Merhaba cnm,
Nisanda tedavi oldum hatta latif beyle gorusmustuk benden istememisti.ama ilk tup denememden (2013-ocak) once rahim filmi cekilmisti bir sorun yoktu o zmn.demekki 5 senede bir isteniyor,oyle bir sistemleri var benim rahim filmi rahat gecmisti,kolaydi. Sanirim tedaviye basliyorsun hayirli olsun insallah.gelismeleri yaz lutfen.

Cnm acikcasi tedaviye daha baslama niyetimiz suan yok benim latif beyle gorusmemizde soyle oldu esim 5sene oldu spermiyogram testi yapmayali bizde dedikki varikoseli ilerledimi acaba diye spermiyogram testi yaptik medicalparkta bnde onun sonucunu latif beye gosterdim o sirada konustuk bayagi bana dediki hsg tekrar istioruz rahim kac senedir ne durumda diye rahimde bi problem olup olmadigina bakmak durumundayiz dedi bende ok dedim acikcasi dun hastaneye ve ortamlari gorunce ustume korku geldi sanki hala hazir degilim belki hsg cekerim ama beklicem biraz daha bakalim...

eskudo

Anladım canım hakkinizda hayırlısı olsun,biz ne durumdayız kimbilir.dondurulmuş olduğu için nisan ayında tabi eşimin durumunu bilemiyoruz.tüp bebek için gidince belli olacak.sizin nasıl çıktı durumunuz umarım herşey yolundadır.Çok zor ben nisan ayında gittiğimde de anladım tekrar nasıl başlayacağım bilemiyorum dondurulmuş tedavisi çok kolaydı.hayırlısı bakalim.

Cnm kafam cok karisti biliomusun cnku bizim
Cnm esimin spermiyogram sonucuna latif soyle bi bkti degisen bise yok dedi ayni ileri harektli sperm cok dsuk varikoseldn dolayi o yuzdn bisey diyemedi tekrar tedavi dedi ama hsg sart, ama n biliomsn rabbim saglikla nasip etsin veya kismetimizde bu yol varmis dicez rabbe cok sukur cozumu var ama cok sancili bi surec... Rabbim hazir oldgmzda yardmcimiz olsn.

Anliyorum canim dedin gibi bizde bu yollardan gececekmisiz napalim.kim istemezki dogal yoldan hamile kalmak ama napalim bizimde gecmemiz gerekn yollar buymus.karsi komsum geldi bugun iki tane cocugu var iki tane de sonradan aldrdigini soyledi.icimden dedim Allahim neden boyle kimi istemeden kalir aldirir kimileride ugrasir.birsey diyemiyorum.

Oni bnde cok soluorum hele sokaga atilan bebekler okdr anne sicaklugina muhtacken icim parcalanio bizkiiii bakmaya kiyamazken ne ypicn cnm elbet bi sebep vrdir boyle olmasinda bn hgs cekilicem bkalim hftaya fln bn sna yazarim cnm yine...

Oni bnde cok soluorum hele sokaga atilan bebekler okdr anne sicaklugina muhtacken icim parcalanio bizkiiii bakmaya kiyamazken ne ypicn cnm elbet bi sebep vrdir boyle olmasinda bn hgs cekilicem bkalim hftaya fln bn sna yazarim cnm yine...
Tamam cnm ins guzel sonuclar alirsin.haberleselim.gorusmek uzere

Tamam cnm ins guzel sonuclar alirsin.haberleselim.gorusmek uzere

meraba cnm hsg çektirdim latif bey yoktu hastaydı o gün ali ihsan bey çekti çok şükür temiz çıktı cnm ama o sedyeye uzanınca yuregim agzımdaydı çok zor sureçler ama rabbim hepimizin yardımcısı olsun bakalım bu onümüzdeki ay normal muayeneyede gitcem latif beye sen ne yaptın baska yer düsünüodun arastırdınmı ne düsünüosnz sizde?

merhaba cok uzun süredir giremedim bir ara girdim şifremi unuttuğum için cevap yazamadım bugün yeni şifre aldım hsg çektirdin nasıl geçti herşey yolundamı bizde eşimle konuştuk ve fazla ara vermeden ekim kasım gibi denemye karar verdik tekrar siz ne yaptınız.açıkcası aynı hastanemi başka yermi bilemiyorum ama büyük ihtimal aynı yer olur.

Merhabalar aranızda ulun Uluğ hocayla tedavi olan Yok mu acaba
merhaba benim doktorum Ali ihsan beydi.yazdığın doktoru bilmiyorum benim ikinci denememden bir kızım oldu şimdi ikinci için tekrar gideceğiz çok zor Allah yardım etsin.sizin varmıı çocuk yada kaçıncı denemeniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…