Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım inşallahburdan takipleşelim zor oluyor ama napalım sen yaz arada olurmu ne yapıcaksın ne düşünüyorsun konu ne olursa olsun.hadi görüşmek üzere kib
Ok cnm yazarim ama esimle asiri bir bebek sevgimiz artti rabbim nasip ederse bakalim cocugumuz kardesinolsun diye snra o konuyu bnde kapicm rabbim nasip ederse... Saglikla geliosa olsun olmuosa saglikla hic olmasin nasip... Snde k.ii.bak yazarim bn sana..

Cnm varikosel ameliyatından sonra hiç mi düzelme olmadı sayınız kaçtı acaba

Cnm varikosel ameliyatından sonra hiç mi düzelme olmadı sayınız kaçtı acaba
Merabalar

Esim varikosel ameliyati önermedi cnku ameliyattan sonra cocuk oluck diye garanti yok zaman kaybi dedi doktor duzelende oluo ama cocuk tutack kdr olmuo dedi bazisinin tam terside oluo var olan spermden dahada asagiyada dusebilir dedi zaten urologlar bile diyorlar ameliyat tup bebek yapimini sperm elde etmede biraz dha kolaylastirir dio anlicgn yine tup bebek.... Asilama bile fayda etmio zmn kaybi dio doktorlar...

Sayiniz kaçtı peki bizim 14.900 yıkama işleminden sonra 4.600 falan çıkmıştı varikosel var dedi eğer ameliyat olmazsan bu değerler dahada düşer sonu kısırlık dedi biz olduk 3 ay sonra bakicam düzelme varmı diye 1 yıldır evliyim hiç gebe kalamadim

Cnm rabbim tez zamanda bebis verir sana hepimize... Zaten sperm olsada varikoselden dolayi kisirlik oluo yani cocuk olmuo isallahhh guzel haberlerini duyariz burdan...

cocukoloji selam canım nasılsın ben bu perşembe dr gidicem keseyi görmeye inş görürüz bakalım 6+2 olmuş olucam umarım karından keseyi ve kalp atışlarını görebiliriz.sana buradan yazarım sen neler yapıyorsun görüşmek üzere

bende latif beyin hastasıyım yasım 39 2 tane kızım var biri 5,5 digeri 4 yasında 3 cocukistiyoru yumurta rezervim az oldugundan tüp bebek onerdi dr um vakit kaybetmemek için tesaviye başladım iğnelerimi oluyorum yumurta takibi aşamasındayım şuan, tecrubeli arkadaslardanbu asamadan sonrasını aktarabilirmi acaba malum dr latif bey cok detaya inmiyor uzun konusamıyoruz

Gusel haberler bekliorym cnm sndn... Bn hazir olmaya clisiorum tekrar tedavi icin cnm elden n gelir...

Bnde latif beyin hastasiyim yumurta takibi sonrasi yumurtalarin toplanicak opu deniliyor sonra en gec 5gun sonrasi transfeein olur bu kdr...

Gusel haberler bekliorym cnm sndn... Bn hazir olmaya clisiorum tekrar tedavi icin cnm elden n gelir...
hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor inşallah senin içinde herşey güzel olsun mucizeler olsun canım sakın ümitsiz olma kime ne olacağıbelli olmaz

hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor inşallah senin içinde herşey güzel olsun mucizeler olsun canım sakın ümitsiz olma kime ne olacağıbelli olmaz
Cok tesekkur ederim cnm amin rabbim ol dedikten sonra en buyuk ornek sensin bana... Doktora gidip keseni gordunmu cnm? Bebis nasil cok merak ettim seni

Cok tesekkur ederim cnm amin rabbim ol dedikten sonra en buyuk ornek sensin bana... Doktora gidip keseni gordunmu cnm? Bebis nasil cok merak ettim seni
selam canım bu perşembe akşam gideceğiz bakalım neler olcak inş herşey yolundadır biliyorsun neler neler var bende kendimi garanti görmüyorum açıkcası boş gebelikti kalp atışı yok gibi insanın aklına her ihtimal geliyor herşeyin hayırlısı olsun bence en önemlisi bu.

Ben inanmiorum bole bise cikacagina bunca sene olmamis bebis normal yolla suan tuttu bnce bu bi mucize rabbin mucizesi hersey cok gusel cikicak bak dedi dersinnn bna yaz unutma cnm...

Ben inanmiorum bole bise cikacagina bunca sene olmamis bebis normal yolla suan tuttu bnce bu bi mucize rabbin mucizesi hersey cok gusel cikicak bak dedi dersinnn bna yaz unutma cnm...
yazarım canım mutlaka.senin için hayırlısı neyse o olsun inşalla sende tez zamanda hamile kalırsın ki ben inanıyorum kalacağına kendine iyi bak Allaha emanet.

Bnde latif beyin hastasiyim yumurta takibi sonrasi yumurtalarin toplanicak opu deniliyor sonra en gec 5gun sonrasi transfeein olur bu kdr...
5 gün sürüyormu transfer için

bu arada ben iğnelerimi kendim yapamıyorum orda hemsirelere yaptırıyorum artık karnımın heryerı delik desık acıyor dun acımıstı, bugun cok daha fazla acı duydum vurdugu an yumurtam patlıcak gibi agrı girdi sonrasımı cıktım banklara zor yurudum ve orda kaldım fenalastım seker su vs bıraz dınlendırdıler eve geldım yarın dr kontrolum var ınsallah ıgneye devam demez yoksa acıllık olucam kesın

Cnm igneler kisiden kisiye degisio 10-12gun arasi igne oluosun ve opu oluo yumurtalar toplandiktan sonra 3veya 5. Gun transferin oluo bu herkeste farkli embriyoya bagli bazisi 3.gun oluo transfer bazisi 4 bazisi 5 ama transferden sonra igne devam edio karindan kan sulandirici igne sen asil aciyi ozmn gor dost aci soler hazirlan diye soluorum bu yol sancili bi yol bu tedaviyi bazisi 2bazisi 3kez bastan denio bebegi olsun diye rabbe sukur et ne guzel 2kizin var .... Bu surecte rab yardimcin olsu doktorunla herseyi detayli sor aklindaki sorulari gider latif beye sorunca herseyi cok gusel anlatir.

ay yapma ben zayıfım ve o yuzden karında yag olmadıgından ıgnelerı cok acı cekerek duyuyorum cogu yer morardı dusun, bu kan sulandırıcıyı hap olarak alamazmıyız ya bırde transferden sonra sadece tek ıgnemı var cokmu acıtıyor sımdıden bayılıyorum artık hep oncekı yerleredenk gelıyor sanırım acılde yer ayırtayım

birde neden kan sulandırıcı verıyolar bu düşüğe zemin hazırlamak gibi sanki

Cnm kan sulandirici neden veriolar hicbi fikrim yok bnmde karnim morluktan gecilmiodu ama bnce sen latif beyle soyle bir detayli yrn gorustugunde aklindaki herseyi sor konus. Bakalim ne dicek... Transferden sonra 1kan sulandirici igne ve bi kac tane hap aliosun zaten ekstra kan sandirici hapta aliosun igne disinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…