Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eskudo cnm biz bi deneme gecen ay yaptik maalesef kocaman bir negatif kendimi toparlamaya calisiorum psikolojim allak bullak.... Hayirlisi olsun cnm adina n zmn hazirsan basla cnmm.. Rabbim tez zamanda karnini bebisle doldursun...

eskudo cnm biz bi deneme gecen ay yaptik maalesef kocaman bir negatif kendimi toparlamaya calisiorum psikolojim allak bullak.... Hayirlisi olsun cnm adina n zmn hazirsan basla cnmm.. Rabbim tez zamanda karnini bebisle doldursun...
aaa öylemi şaşırdım çünkü ne zaman deneyeceğin belli değildi.geçmiş olsun,ne diyeceğimi bilemiyorum inan bir andamı karar verdiniz nasıl geçti tedavin dr un kimdi? biraz anlatırmısın kaç yumurta toplandı kaç tane yerleşti.ilaçlarla birlikte ne kadar tuttu tedavi?ben ne yapıcam bilmiyorum korkuyorum benim durumum ne acaba eşimin keza öyle hadi benden yumurta çıktıda diyelim eşiminkiler ne alemde.Allah yardımcımız olsun

inşallah olur neden olmasın hiç adet görmeyenleri bile tedavi edip bebek sahibi yapıyorlar.imkansiz diye birşey yok Allah yardımcın olsun.benim dr um Ali ihsan beyide öneririm diğer dr larda.henüz tedaviye başlamadınız sanırım yazarmısınız

cocukoloji ya inanılmaz birşey oluyor arkadaşım olursa mucize diyeceğim.benim adetim 7 gün gecikti bende diyorum ki eskidende olur gecikirdi böyle ama bu sefer farklı şeyler oluyor yani karnımda garip bir ağrı oldu dün ne bileyim farklı hissediyorum bugün 5 liraya satılan testler den aldım yaptım anında çift çizgi pioldu çok belirgin bir şekilde dedim yanlıştır bu kesin olamaz sonra aradan 3 saat geçti yine aldım yaptım yine çift çizgi arkadaşım bu mümkün olabilirmi ben halen inanmıyorum çünkü eşimin değerleri çok çok kötü sayı hız hareket.kanda baktırmak istiyorum,eşime bu akşam gidelim diyorum eşim yarın sen git diyo ne yapıcam bilmiyorum.kızımla gitsem hastane uzak.neyse netleşsin hbr vereceğim

cocukoloji arkadaşım bu akşam kanda baktırdık eşimle 489,09 çıktı sonra dr a gittik kese için ama küçük henüz görünmüyor,haftaya gel dedi haftayada ist da değilim bakalım artık.yani mucize denilen şey gerçek olabiliyormuş tabi ben ultrasonda göreyim bi birde düşük olmuştu ya korkuyorum inşallah aynı şeyleri yaşamam.darısı isteyen herkese inşallah eabbim mucizelerini göstersin

eskudo

Cnmm ne kadarrr sevindimmm anlatamamm gözünaydin cnm bnm rabbimmm saglikla kucagina almayida nasip eder cnmm sen hic normal yolla hamile kalmismiydin cnm??? Banada umut oldun cnmm... Hadiii bakalim keseyide gorde gusel haberler ver bize ....

eskudo cnmm esin bi ilac vitamin kullandimi bu surecte normal yoldan hamile kalman icin bnde cokkk istiorummm bebisss sence n kdr beklim 2.deneme icn hic dondurulmusm yok.. Bi cocugm dha olsn istiorum rab isterse nasip kismet bakalim...

eskudo cnmm esin bi ilac vitamin kullandimi bu surecte normal yoldan hamile kalman icin bnde cokkk istiorummm bebisss sence n kdr beklim 2.deneme icn hic dondurulmusm yok.. Bi cocugm dha olsn istiorum rab isterse nasip kismet bakalim...
selam canım çok tesekkur ederim rabbim inş sanada nasip etsin.inan ben bile eşime sordum sen birşeymi kullandın diye hayır dedi ve zaten eşim sevmez kullanmaz bitki vs şeyleri yada ilaç.eşimin sayıdı da harekette çok kötüydü gerçekten nasıl oldu bende bilmiyorum.ben normal yolla imkansız dediğim için hopluyodum zıplıyodum kızımla daha gecen hafta.dr 5000 lerde olunca kese görünür ama rahim kalınlığı gebellik için iyi dedi.

cocukoloji canım ilk defa normal yoldan kaldım.sende kendini hazır hissettiğin zaman dene neden dondurulmuş çıkmadıki acaba kaç tane embriyonuz vardı?

Cnm dr ztn latif beydi, 7 yumurta 5.gune dayandi genetik teste gonderdik garanti olsn diye kromozom boz. Olmasin diye 1 tane saglam ckti dr cok iyi kalite embriyo dedi embriyolog sizi suandan garanti hamile derim dedi sonuccccccc negatiffff

eskudo bir ton genetik parasi odedik ailevi bi goz hastaligida var bizde oda olmasin diye cocukta bi nevide genetigr basvurdk kizimda yapmamistk rab n verirse demstk cok kurcaladk al bak sonuc esim dedi keske genetikle vakit kaybetmeseydik rab n verirse demisti keske dinleseydm....

anladım canım hayırlısı olsun fazla embriyonuz çıkmamış çıksaydı teklif ederlerdi donduralım diye.çok ilaç kullanılıyo o süreçte aslında vücudunda dinlenmesi lazım 2-3 ay ara verebilirsin denemek için senin eşin değerleri daha iyi die hatırlıyorum çalışın sizde belki biz bu dönem fazla çalıştık biraz ondanmı oldu bilmiyorum.
Cnm dr ztn latif beydi, 7 yumurta 5.gune dayandi genetik teste gonderdik garanti olsn diye kromozom boz. Olmasin diye 1 tane saglam ckti dr cok iyi kalite embriyo dedi embriyolog sizi suandan garanti hamile derim dedi sonuccccccc negatiffff

Cnmm bilmiorumm yumurtlama donemleri yogunlasioruz kalkmiorum bekliorumda belki tutar diye yokkkk olmuoo ama hersey mucize dedigin gibiii sana cokkkk sevindimmmm anlatamammmm darisi bna dua et olurmu...

eskudo beni haberdar et olurmu bebisten merak ederim....
Rabbim tez zamanda sanada versin nasip etsin inşallah.ben yazarım buraya gelişmeleri ama adet ağtısına benzer ağrılar olmuyor değil aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum biliyosun mayısta dondurulmuş la hamile kalmıştım düştü ve kürtaj olmuştum ki kalpatışlarını gördüğüm halde gitti rabbim ona benzetmesin bu artık inş sonuna kadar gitsin zaten olursa tamam artık inş cocuk sayfası.

Yokkkkk hayirlisiyla bu defa senin bebis tamamdir cok icime dogdu rabbin eliyle güzellllll haberlerini bekliorumm cnmm...

Yokkkkk hayirlisiyla bu defa senin bebis tamamdir cok icime dogdu rabbin eliyle güzellllll haberlerini bekliorumm cnmm...
amin canım inşallahburdan takipleşelim zor oluyor ama napalım sen yaz arada olurmu ne yapıcaksın ne düşünüyorsun konu ne olursa olsun.hadi görüşmek üzere kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…