Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canım cocukoloji
biz bugün Sefa hastanesine gittik.5 + 5 günlükmuşum şimdilik sadece keseyi görebildik
Bir adet öncesi düşük yaşadığımı söyledim doktorda bana claxene progestoron coraspin yazdı kullan dedi düşük yaşamamam için. İlaçları aldım ama kullanmalı mıyım sence bilemedim ne yapsam lazım sonuçta değerlerime bakmadan yazdı bu ilaçları tedbir amaçlı

latif bey malesef bayram izninde ali ihsan bey orda latif beyinde hastalarına o bakıyor bugün muayne oldum bu ayın 5-6 gibi toplarız dedi, ıgnelere devam kol arkasından 1-2 gun olsam karnım dinlense dedım kesınlıkle hayır dedı, bugün birbayan vardı yakınını getırmıs bayanın ıkızlerı var bır oglan bır kız ılk denemede tutmus ali ihsan bey dr u, toplamadan sonra agrılar olabılıyor benden 20 tane topladılar belki ondan dedı agrın olur dedı canım senden kac tane toplandı dondurttunmu hıc, bende fazla yok rezervdusuk malum

progestanı aspirini kullan benım dogal gebeligimde myomlarım coktu 7 adettı, dusuk ve erken dogum riskim vardı doguma 1 ay kalaya kadar kullandırıcaktı kızım 32 haftada erken dogdu ıkıncı gebelıgımde yıne myomlar vardı ılkı erken oldu dıye ıkıncıdede kullandım sukur normal ayda dogdu dusugu engellemek ıcın kullan derım

soru bana sorulmadı ama Ali ihsan bey benim doktorumdu.iki tüp bebek bir dondurulmuş embriyo denemem oldu,ikinci tüp denememden kızım oldu bu geçen mayıstada orta kalite dondurulmuş embriyo kondu maalesef 7 haftalıkken düşük oldu şimdi bu ayda doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim mucize oldu bizim eşten kaynaklı değerlerimiz çok kötüydü.ben bugünAli ihsan beye gitmek istedim ama ulaşamadım o bölümde tlfcevap veren olmadı.yumurta toplama işleminden sonra ağrılar oluyor çok normal sizden fazla yumurta toplanmış bdnde birinde 13 diğerinde 9 du.ikitane orta kalite dondurulmuştu transfer oldu fakat düşük oldu herşeyin hayırlısı.

doktor bugün düşük yaptığımı duyunca tedbir amaçlı yazdı o ilaçları zaten çoğu gebeyede veriliyor bir zararı yok.

Hep oyle oluo zaten latif bey hep full ya tatilde ya ameliyatta ya da isi var ya da hasta.... Beni hep bu talihsizlikler buldu transfer gunumu hic anlatmiyim ben ve bnim gibi 3bayani tam 3saat bekletti transfer odasinda zature olucktm nerdeyse hepimiz isyan etmistik... Neyse bnm 9yumurta dollenmisti 1tane kalitelo transfer oldu sonuc negatif bana oranin embriyologu siz garanti hamilesiniz dedi sonuca bak...

Ne kdr sevindim cnm senin adina kesenin icinde bebegi gormedimi cnm? Bnce kullan dusuk yasamamak icin dikkat et guzel haberlerle cok mutlu oluorum...

Ne kdr sevindim cnm senin adina kesenin icinde bebegi gormedimi cnm? Bnce kullan dusuk yasamamak icin dikkat et guzel haberlerle cok mutlu oluorum...
göremedi karından baktı zaten belki alttan baksaydı görürdü karından küçük olduğu için haftaya gel kalp atışı için dedi.kullanmaya başladım araştırdım çoğu dr veriyormuş o ilaçları öncesinde düşük yaşayanlara

canım bana yazmadın ama birşeyler yazmak istiyorum ordaki dr ların tedavi şekli hepsinin aynı.latif bey çok yoğun orda başka bir dr lada devam edebilirsin zaten hepsi paslaşıyor ve aynı ilaçları veriyorlar yinede sen bilirsin canım ama ben bu konuda duygusal davranmıyorum hani bir kere ona gittim die devam etmek zorunda değilim.başka dr a gittiğimi görürsede görsünler ben dert etmem açıkcası

cocukoloji embriyoloğun kesin garanti gibi konuşması yanlış bence sonuçta işte belli olmuyor Sonucu hem ümitleniyorsun ondan sonrada hayal kırıklığı.adı erdiydi galiba Nisan ayındaki transferimiz de transfer günü bizimle konuşmuştu bize de iki tane orta kalite embriyo konulacaktı ikiz ihtimali çok çok düşük dedi zaten bir tanesi tuttu oda maalesef gebelik devam etmedi

eskudo cnm bnde senin gbi dusundm ali ihsan beyle devam etmk istedim ama kararsiz kaldm latif beyin yardimi ile tekrar yaparsk tedavi indirim yaptirdi ama bnle en son cok kaba konustu yani tutmadiysa napalim gbilerden eee bn dedin okdr olumlu dediniz embriyolog garanti dedi hicbirine cvp vermedi v bn her an aglamamak icin kndimi zor tuttum n kdr hassas oldgmuda gordu ona ragmen...

eskudo ali ihsan bey cok nazik ve cok pozitif inanilmaz cok iyi hissettim kndimi onda bi kac yumurta takibi o ypti cokkk rahattim dedigin gbi onda devam edebilirimm ama bisey olurmu n diosun?
canım latif bey artık egoda yapmış olabilir biraz da soğuk biri bana göre Ali ihsan bey yokken yumurta takibi yaptı yani iki kere ama çok acele ediyor du sen bu kasar hassasken tabi o şekilde konuşması hoş olmamış Ali ihsan bey dediğin gibi çok nazik kibar ondada devam edebilirsin başka dr da olabilir senin tercihine kalmış.
hani sormuşsun ya ama bişey olurmu ne diyosun anlayamadım hangi konuda?

ali ihsan ey daha düzenli calısıyor ama latif bey biraz sorumsuz işine ve hastalara karsı benim fikrim

Herkesin bayramı mübarek olsun, bu bayram bana zehir oldu,
bayramın ilk günü yedigim et diyorum yarım saat sonra urtiker oldum heryerimde dokuntu kasıntı tum vucudumu sardı, tupbebek kapalıydı soramadıgımdan acılegıttım ilac ıgne sormadan alamadım danısıp bılgı alabıldım bu sabah randevum vardı ali ihsan beye cunku, sabah gozkapaklarımada sıcradısıstı sabah gittim insallah5 eylulde yumurta toplama ıslemı yapılacak 3 igneye 2 igne daha eklendı zaten cok sevıyordum 2 tanesıgece mecbur esim yapacak oda cok acıtıyor ben ıgnelerımı hep hastanede oldum kendım yapamadıgım ocın, dr dokuntuler ıcın cıddı hemen tesavını ol sakıncası yok desı muayneden sonra acıle ındımserum takıldı 30-40 dk sonra kasıntı gitti dokuntuler kabarcıklar kayboldu yarın kan tahlılıne gore ılac verırler vermezler bılemem yanı bayramı hastanede ge ırdım 2 gun

birde bana bugun randevu 9 bucuga vermislerdi 15 dk ara ile hastalara randevu vermisler bekleme odasında 6 cift vardı birde ben ama calısanlar yoktu kapalıydı saat 10 da geldiler gelir gelmezde muaynelerbasladı bu hastanenın randevu sıstemıde calısanlarınıda anlıyamıyorum, bır keresınde 2 saat beklettıler seyma hanıma gittim cattım hic saygınız yok herkes ınsanlara gelıyor gelmk uzere sımdı aradı vs oyalıyorsunuz dedim herkes kafasına göre takılıyor dedim latif beyide katarak o gun dr degistiriyordum beni aldılar hemen cazgır bu herhalde dedıler simdi hepsi cok iyi, ben tahammulsuzum hele bu tur oyalamalar kandırmalara asla gelemem, gelemıcegın randevu vermıcen bu kadar basit ınsanlar koyun degıl

Cnm cok gecmis olsun hastaneden v bklemktn nfret ediorm ciddi sorumsuzlar opu nasil gcti cnm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…