ne demek canım, ben çok başarılı bir tüp bebek denemesi sizin içinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, şöle ki merkez hatahenin içinde fakat hastahanede çok güzel bölüme girdiğin zaman atmosfer çok değişiyor tabi çalışanlar dokotrlar özellikle benim doktorum selman bey di eşi de öle sanırım çok sıcak direk insan kendini çok rahat hissediyor öle soğuk bir hastahane ortamı söz konusu değil açıkçası bir gidip gez istersen yakınsan daha rahat fikir edinirsin.
merhaba arkadaslar,
bende gıttım merkeze ama ozaman benım asılamam yapılıyordu tup bebek konusunu gorusemedık
fıkırlerınız benım ıcın cok onemlı cok tesekkur ederım ben 2 hafta sonra tedavıye baslıyorum allah kısmet ederse alında bızım bır sorunumuz yok denılıyo tum testlerı yaptık ama tup bebegı onerdı doktorum,
ınsallah herkes bebısıne kavusur
Ben de Medicana Beylikdüzü'nde yaptırdım ilk tüp denememi ve başarılı oldu.
Kontrollerimi Aysun Laçin, transferi de Selman Laçin yaptı.
Genel olarak memnunum ve tavsiye ederim. Gelişmiş cihazları ve iyi laboratuvarları var. Yaklaşımları da; hemşireler olsun doktorlar olsun iyiydi.
Bir sorun yaşamadık ve güzel sonucumuzu aldık.
sevgili ledaswan, en yakın tarihli tedavi olan biri oldugunuz için acaba Medicana'da maliyeti ne oldu bu işin ?
Benim tedavim 3500 tl + ilaçlar da 1000 civarı tutmuştu. Umarım çabalarınızın karşılığını en güzel şekilde alırsınız.
cok tesekkür ederim cavabınız için. Siz hangi asamadasınız, nasıl gidiyor?
Ben ekim ayının basındaki adetimle başlamayı düsünüyorum. Bu süre zarfında eşime keçiboynuzu ve Evicap, kendime incir kürü, adaçayı ve hayıt tohumu uyguluyorum. Ayrıca sabahları birer tatlıkaşıgıda bal-çörekotu ve polen içiyoruz. Tedavi zamanına kadar bitkisel kürlele iyice desteklemeye calısıyorum. Cunkü benim yas 36 ve amh degeride 0.2. Durum pek parlak degil yani.
Bu dönemde tedavisi devam eden arkadaslar varmı?
Canım ben Aysun hanımın hastasıydım 18 yumurtam toplanmıştı 3 tane konuldu sonuç pozitiftti fakat sonra bebeğimi kaybettim tedavinin hayırlı olması dileğiyle inşallah hamile haberini alırız
merhaba bende aysun hanımın hastasıyım geçen ay tüp denemsi malesef negatif.8 yumurta toplandı 5.güne gidildi ama 1tane kaldı ve transfer oldu aysun hanım genetik sorun olabilr dedi test yaptırıcaz daha öncedende normal yolla olan kimyasalım vardı çünkü.çikolata kistimde var 3.5cm yani yok yok arkadaşlar allah yardımcım olsun :105: buarada 2.denememide burda yaptırmak istiyorum fakat transferim çok zor geçti sanki bi aksilik oldu gibi geldi bana çok kastım zaten sancı ve acıdan dolayımı tutmadı acaba diye düşünüyorum ama yinede aydun hanım 2.bir şansı hakediyo bence
Canım ben varım 5 aralıkta 5.gun embriyosu transfer edildi aysun hanım tarafındandiyer hastanelerde tedavi olan okadar çok kişiler varki herkez yazılo ama bizim bu hastanede tedavi olanlar neden yazmıyo ben çok üzülüyorum yaaaa
:44:Canım benim bu işler biraz zorulu ve mücadeli işler.Dolaysıyla mesafenin çok büyük önemi var..Çabuk gidip gelebileceğin fazla trafiğe girip stres yapmaktan kurtulacağın bir yer Medicana.Nerde oturuyorsunuz?
Bende Selman Bey ile gidip görüşmeni tavsiye edebilirim.Hastane olarak çok memnunum ve kendisinden daha önceki yazılarımdan anlattım zaten.Merkezlerden önemli olan şey ilgi alaka.Bunu Selman Bey de çok bulursun..
Geçmiş olsun..Ne zaman oldu??Belki karşılaşmışızdır orda..Canım bende şöyle bir durum var.Benim yumurtalarım sperm ile döllendikten sonra 2 günü yavaşlama ve durmalar meydana geliyordu ve sağlıklı kaliteli embrio sayım 3.ve 4.günde sadece 1-2 tane kalıyor bunlarda sağlıklı olmuyordu.Bunun için co culture önerme sebebi bende alınan rahım dokusunda sadece benden alınan 5 tüp kan ile besleneceğinden konulacak döllenmiş yumurtaların gelişimi çok daha hızlı ve kaliteli olmasını hatta embrio kayıbın beklenmediğini söyledirler.Bunun için bu yöntem için geçen Salı günü yani 7 aralıkta Histeroskopi oldum ve doku alındı.Kısmetse OCak ayında tekrar co culture ile tüp bebek yapacağız.
Peki kaç haftalık düşük yaptınız? Birde PGT nedir?Sizdeki sorun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?