Canım ben kısmetse çarşamba histeroskopiyi yaptırıyorum bildiğim kadarıyla beklemek gerekmiyor ama ben zaten bu yaz ara vericem selman bey ne dedi bekleme konusunda
canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın,sen bekliycem diye yazınca beklemekmi gerekiyor diye düşündüm,selman bey beklemek gerek diye bişey söylemedi,histeroskopiden sonra ikinciyi deneyelim hemen dedi.
adet kanaması bitince gidecektim histeroskopi için ama benim tüm dengem değişti hatta bozuldu,17 gün oldu adet kanamalarım devam ediyor,iğneler beni mahvetti galiba,moralim çok bozuk bu yüzden.
Kizlar bende Medicana Beylikduzunde asilama dusunuyorum,tavsiye edermisiniz?
ne kadara mal oluyor?
Selensu yaptık canım bugük histereskopiyi saat onikide girdim birde odamdaydım işlem yarım saat sürüyor bayılıp ayılmanla bir saati buluyor bende görünürde bei problem çıkmadı doku alınıp patolejiye gönderildi çok ağrılı bir işlem değil ağrın olursa ağrı kesici iç dedi şimdilik biraz ağrı var sadece görünürde rahimin biraz küçük olduğunu söylediler oda hamilelikte erken doğum sebebi olabilrmiş hayırlısıyla bunuda atlattım korkulucak birşey yok ama insan sıkıntı yapıyor yinede 3. ne zaman yapsak diye konuştuk eşimde çok bekleme taraftarı değil o yüzden sanırım ağustosta start vericez yalnız hangi protokol olsun diye kararımı veremiyorum iyi bak kendine
canım bende 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum bir ay korundum mayısta yine dogal yoladan calısmalara basladım.
16 mayısta selman bey baktı yumurtan bu gece gibi çatlar dedi. 16 mayıs ve 17 mayıs gecesi iliski oldu.
25 mayısta kolan hospital de beta hcg yaptırdım 0,1 cıktı
bazı arkadaslar cok erken baktırmıssın cıkmaması normal diyor. bu pazar regl olmam lazım. bilmiyorum. hep uykum falan var ama psikolojikte olabilir. tutmadıysa bu ay asılama yaptırmayı dusunuyrım
Merhaba Tiny,
3250 normal fiyatı. SSk olunca1,300 gibi bir rakamı düşüceksin. Sigortanın verdiği o kadar kısmı. Gerçi hastaneye göre değişiyor. sen henüz araştırma aşamasındasın sanırım.
selam arkadaşın fiyat hakkında sorum var ssklı olunca fiyat düşüyor sskdan rapor evrak gıbı seylermı getırmek gerekıyor anlamadım..tüp bebek yaptırmak istiyorum direk medıcanaya gitmem yeterlimidir??ben hiçç ssk ya gitmedim..bu sebeple soruyroum..oardan rapor fln alınıyor dıye duymusdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?