güneşlideki medıcıne mı ?
drun dısardan gelıcese hastane pek önemlı degıl senın için yanı drun olucak yanında nasılsa
teşekkür ederim cevabın için :)
doktorum yanımda olucak inş ama benim tereddütüm hastanenin doğumhane katında sancı esnasında falan erkeklerin o katta bulunma ihtimali var mı mesela? böyle konularda dikkatli bi hastane mi?
Arkadasim erkek konusunda hassassan bu konuda cok hassas olan yenibosna hayrunnisa hastanesi var tavsiye ederim..ama medicine hastanesinde dogurup memnun kalan duymadim acikcasi
Evet Erkeklerden Rahatsızlık Duyacak Olursan ki..
O Sancıyla Kimseyi Görmez Gözün..
Yenibosna Hayrunnisa Hastanesi Bu Konuda Çok İyi..
Hemşire ve Asistanları Türbanlı ..
Hayırlı Doğumlar..
akadaşların yazdığı gibi hayrunnisa hastanesinde kadın doğum ünitesi çalışanlarının hepsi bayan yani sektererinden stajyerinden uzman doktoruna kadar erkek eleman yok o katta o açıdan çok güzel ama çok kalablık bir hastane sabah gittiğinde öğlen ancak sıra geliyor önceden randevulu gitmek lazım çünkü felaket kalabalık .
Dogum katinda erkek olmamasi mi?
Eslerimiz nerde olacak?!
Sasirdim...
Arkadasim erkek konusunda hassassan bu konuda cok hassas olan yenibosna hayrunnisa hastanesi var tavsiye ederim..ama medicine hastanesinde dogurup memnun kalan duymadim acikcasi
valla benim esim hemsirelerle kavga bile etmisti ne yapti ne etti giremememisti yani.... zaten girmemesi daha iyi aglamaktan baska bisey yapamazdi heralde insan boyle durumda yaninda metin birisini ister
nisa hhastanesi doğum üzerineydi eskiden tamamen bende çok methini duymuştum..kızlar ilk doğumunuz olacaksa doktorunuza söyleyin sezeryansa sondayı anesteziden snra taksınlar yoksa mahvolursunuz ablam cok acı cekmişti buyuzden
hangi hastaneydi bu peki, nisa mı?
nisa hastanesinin iyi olduğunu biliyorum ben de ama doktorumuz ordan ayrılmış onun için medicine'yi araştırmaya başladım.
normal doğum istiyorum aslında ama kısmette sezeryan varsa dediğini aklımda bulundururum teşekkürler :)
evt canim nisa hastanesi
nisa hhastanesi doğum üzerineydi eskiden tamamen bende çok methini duymuştum..kızlar ilk doğumunuz olacaksa doktorunuza söyleyin sezeryansa sondayı anesteziden snra taksınlar yoksa mahvolursunuz ablam cok acı cekmişti buyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?