medicine hospital'de doğum..

masraf

Deli ruh hali iyi gelir ama biz cok abarttik.
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
2.787
2.984
373
herkese merhaba öncelikle..
benim de sizlere danışmak istediğim şeyler var kızlar, medicine hastanesinde doğum yapanınız var mı??
beni biraz bilgilendirseniz çok mutlu olurum çok da dua ederim inanın

ayy aşk olsun kızlar ya bakıp bakıp çıkıyo musunuz

ben oraya çok yakın oturuyorum şuan hamileyim ve o hastaneye gitmiyorum başka hastane bakıyorum bir yakınımız yapmıştı pek memnun değildi .ben kadın doğumculara hiç gitmedim ama diğer hastalıklarda gittiğimizde doktorları hiç iyi değil 2 ilaç yazıp sepetliyolar onları kullanıyorum fayda etmiyor başka doktora gidiyorum anlamıyorum yani nasıl oluyor ama ben o hastaneyi hiç beğenmiyorum .ama dediğim gibi kadın doğumcuları bilemicem

anladım. önce cevap verdiğin için teşekkür ediyorum :) inş hayırlı bi doğum olur senin için de :)
benim oranın doktorlarıyla değil de hastanesiyle işim var. doktorum dışardan gelicek ve o hastaneyle anlaşmışlar, doğum için oraya gidicem nasipse..
hastaneyi iyi diye anlattı ama yine de bi burdaki arkadaşlara danışmak istedim.
sancı odaları doğumhaneye falan kadınlar girebiliyormuş sadece diye duydum. doğumu beklerken plates falan yaptırıyorlarmış.
açıkçası içimi rahatlatmam lazım, orda doğum yapan ya da yapacak olup da araştıranları dinleyerek :)

drun dısardan gelıcese hastane pek önemlı degıl senın için yanı drun olucak yanında nasılsa

drun dısardan gelıcese hastane pek önemlı degıl senın için yanı drun olucak yanında nasılsa

teşekkür ederim cevabın için :)
doktorum yanımda olucak inş ama benim tereddütüm hastanenin doğumhane katında sancı esnasında falan erkeklerin o katta bulunma ihtimali var mı mesela? böyle konularda dikkatli bi hastane mi?

Arkadasim erkek konusunda hassassan bu konuda cok hassas olan yenibosna hayrunnisa hastanesi var tavsiye ederim..ama medicine hastanesinde dogurup memnun kalan duymadim acikcasi

Evet Erkeklerden Rahatsızlık Duyacak Olursan ki..
O Sancıyla Kimseyi Görmez Gözün..

Yenibosna Hayrunnisa Hastanesi Bu Konuda Çok İyi..
Hemşire ve Asistanları Türbanlı ..

Hayırlı Doğumlar..

akadaşların yazdığı gibi hayrunnisa hastanesinde kadın doğum ünitesi çalışanlarının hepsi bayan yani sektererinden stajyerinden uzman doktoruna kadar erkek eleman yok o katta o açıdan çok güzel ama çok kalablık bir hastane sabah gittiğinde öğlen ancak sıra geliyor önceden randevulu gitmek lazım çünkü felaket kalabalık .

Arkadasim erkek konusunda hassassan bu konuda cok hassas olan yenibosna hayrunnisa hastanesi var tavsiye ederim..ama medicine hastanesinde dogurup memnun kalan duymadim acikcasi

Evet Erkeklerden Rahatsızlık Duyacak Olursan ki..
O Sancıyla Kimseyi Görmez Gözün..

Yenibosna Hayrunnisa Hastanesi Bu Konuda Çok İyi..
Hemşire ve Asistanları Türbanlı ..

Hayırlı Doğumlar..

hepinize teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için :)
nisa hastanesine gidiyordum zaten doktorum da orada çalışıyodu fakat ayrılmış ve özel muayenehane açmış. doğumları da medicine hastanesinde yapıyomuş, orasıyla anlaşmışlar..
doktorumda memnunum onun için medicine hastanesini araştırıp fikirler almak istiyorum.
Nisaya devam edecektim, alıştım oraya aslında ama bu saatten sonra doktorumu değiştirmektense hastanemi değiştireyim diyorum:44:

Dogum katinda erkek olmamasi mi?
Eslerimiz nerde olacak?!
Sasirdim...

Dogum katinda erkek olmamasi mi?
Eslerimiz nerde olacak?!
Sasirdim...

valla benim esim hemsirelerle kavga bile etmisti ne yapti ne etti giremememisti yani.... zaten girmemesi daha iyi aglamaktan baska bisey yapamazdi heralde insan boyle durumda yaninda metin birisini ister

nisa hhastanesi doğum üzerineydi eskiden tamamen bende çok methini duymuştum..kızlar ilk doğumunuz olacaksa doktorunuza söyleyin sezeryansa sondayı anesteziden snra taksınlar yoksa mahvolursunuz ablam cok acı cekmişti buyuzden

valla benim esim hemsirelerle kavga bile etmisti ne yapti ne etti giremememisti yani.... zaten girmemesi daha iyi aglamaktan baska bisey yapamazdi heralde insan boyle durumda yaninda metin birisini ister

hangi hastaneydi bu peki, nisa mı?

nisa hastanesinin iyi olduğunu biliyorum ben de ama doktorumuz ordan ayrılmış onun için medicine'yi araştırmaya başladım.
normal doğum istiyorum aslında ama kısmette sezeryan varsa dediğini aklımda bulundururum teşekkürler :)

evt canim nisa hastanesi

evt canim nisa hastanesi

anladım, sağol :)
bugün sağlık ocağımızın hemşiresiyle konuştum medicine'de doğum yapan hastalarım var memnunuz diyolar bi şikayetlerini duymadım falan dedi.
kafam da iyice karıştı ya aslında nisadan memnundum genel olarak iyi şeyler duyuyordum ama doktorumuz karıştırdı herşeyi :44:
siz olsanız napardınız kızlar ya? doktor mu hastane mi? hangisini seçmeliyim sizce?

sonda anesteziden sonra takılabiliyomu benim ablamada ameliyata almadan önce hemşire gelip takmıştı felaket kötü bişey ya hiçkimsede söylemedi daha sonrada takılabilir diye o bana anlatınca sezaryandanda korkar oldum .

arkadaşlar anadolu yakasında çalışanları ( en azından doğuma girenleri) tamamen bayan olan bildiğiniz bir hastane var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…