medicine hospital'de doğum..

arkadaşlar son dönemde burada doğum yapan var mı.
yani artık hemen sezeryan yaomayıp, normal doğuma zorluyorlarya,
burada da böyle bir durum var mı???

bir tanıdığımı normal doğuma okadar zorlamışlarki,
saatlerce uğraşmışlar ve çok fazla kesikleri vardı.
doğumdan 1-1.5 ay sonra bile oturup kalkamıyordu,
bebeğiyle ilgilenemiyordu.

arkadaşlar son dönemde burada doğum yapan yok mu yaa

bende şu anda medicine hastanesine devam ediyorum. sen medicine e mi gidiyorsun yoksa gitmeyi mi düşünüyorsun. henüz 27. haftamdayım son dönemlerde bende doğum yapan hiç duymadım. bu hafta sonu doktorumla konuşmayı düşünüyorum. hastaneden henüz sadece fiyatları öğrendim. ama doğuma mutlaka kendi doktorumun geleceğinden emin olmak istiyorum. geceleri rüyalarıma giriyor çünkü.

başından beri oraya gidiyorum ama, son dönemde orada doğum yapan birilerinden bilgi almak istiyorum.

sen doğum fiyatlarını bile öğrenmişsin, ben onu da sormadım daha,
yazarsan sevinirim.

dr.unla konuşursan mutlaka yaz lütfen.
benim randevuma daha var.

ben de mesai saatleri dışında doğurursak dr.un gelmemesine takılmış durumdayım,
arkadaşım gece yarısı doğurdu, dr.u geldi.

ayy bir de doğum yöntemimi kendim seçmek istiyorum çünkü, korkuyorum.
bu mümkün mü bilmiyorum.

bilgilerini paylaşırsan sevinirim.

Sen hangi doktora gidiyorsun bilmiyorum ben zuleyha hanima gidiyorum. Bugun randevum vardi asistanina sordum zuleyha hanim gece doguma gelmiyor nobetci doktorumuz var dedi. İnsallah gunduz olur falan dedi ama moral olarak cokmus durumdayim. Benim tanidigim hamile butun arkadaslarimin doktorlari kendilerine 7/24 garanti veriyor. O kadar kalabalik nisa hastanesi bile doktor farkini verip getirebiliyor gece gunduz. Bilmiyorum hastanenin butun doktorlarimi boyle. Sen 9 ay doktora takip ettir sonra ne zamana ve kime denk gelecegini bilmeden bi doktora git. Daha 3 ay gozukuyor dogumuma ama simdiden sıkınti basti.
Ben su ana kadar gece bir kere geldim artik neden dolayi bilmiyorum hastanenin olmayan tanimadigim bir doktor vardi disardan nobetci doktor gelmis. Kadin neden bilmiyorum zaten yeterince tersti. Tek problemim kum dokup iltihapti cok cabuk gecti ama o kadin yeterince moralimi bozdu zaten.
Genel olarak doktorumdan memnundum ama su an kafam gercekten karma karisik. Dogum fiyatlarina gelince normal 650 tl epidural normal kampanyalin850 dedi. Sezeryan 900 epiduralda fark yok. Doktorun kim istersen sen de bir konus fikrini merak ediyorum.

ben de aynı dr.a gidiyorum ve çok memnunum,
bu saatten sonra hastane değiştirmeye cesaretim de yok.
en başından kendisi söylemişti, "haftasonu ve gece olursa gelmiyoruz" diye.
hastane yakın diye vazgeçmek istememiştim.
yani bukonuda yapacak bir şey yok galiba.
nöbetçi dr.dışardan mı geliyormuş bide( enteresan.

ben de ayrıntılı ultrasona bakan bir kadın dr vardı, ondan çok rahatsız olmuştum,
acayip gergin, kendi çapında ukalık yapan biriydi.

doğum fiyatları iyi bence,
çok sağol.

bu hafta son eksiklerimi tamamlayıp, çantamı hazırlamayı düşünüyorum.

gözüm kapatıp açsam her şey bitmiş olsa keşke, allah yardımcımız olsun.

Evet zuleyha hanim iyi bir kadin ama benim gelmediklerinden haberim yoktu. Dogum fiyatlari da cok uygun senin dogumun ne zaman?
Bana ayrintili ultrasona doktorun hocamiz dedigi bir erkek doktor bakmisti ahmet gul diye gayet iyi bir doktordu. Docent perinatalog. Bakalim hayirlisi vakit yaklastikca insanin gozunde daha cok buyuyor.
İnsallah kolaycacik atlatirsin dogumunu Allah yardimcin olsun.

yaa evet ahmet bey çok kibardı, onda sorun yaşamadım.
ben karıştırıyorum galiba ondan önce başka bir test yapılmıştı "ikili test" olmalı.
kısa kıvırcık saçlı biriydi.
züleyha hn ayrıntılı ultrason istediğinde "o kadın yapmayacak değil mi" demiştim(okadar rahatsız olmuştum)
adını bile hatırlamıyorum.

inşallah her şey istediğimiz gibi olur.

benim 2ayım kaldı, bebişimin ihtiyaçlarını tamamladım.
yıkanıp, çantaya yerleştirmek kaldı.
ama, artık çok yoruluyorum.
sen neler yaptın???

bana gece nöbetçi gelen kadın antibiyotik zararlı değil mi diye sorduğumda "dişçi değiliz biz hamile olduğunu biliyoruz heralde veterinerde değiliz" gibi herkesin içinde aşağılayıcı bir cevap vermişti. yapım gereği ben o kadına ağzının payını verebilirdim ama yarın öbür gün bunun eline düşerim ne olur ne olmaz diye sustum
bu yüzden doktorun gece doğuma gelmemesi beni acayip geriyor rüyalarıma giriyor ve hastane değiştirmeye de cesaret edemiyorum. belki de gündüz olur bilemiyorum :)
ilk çocuğum doğumun nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum. Allah izin verirse normal doğum istiyorum ama tabi önemli olan sağlıkla sıhhatle bebeğimi doğurmak.

benim 3 ayım kaldı ama inanırmısın elle tutulur hiçbişey tamamlanmadı daha :) daha bebişin odası boyanacak mobilyayı seçemedik henüz bebek arabasıydı doğum şekeriydi, hiçbişey olmadığı gibi hastane çıkışımı bile daha almadım. annemin yapıp aldıklarıyla beraber birkaç battaniyte birkaç badi birkaç tulum, hırka, yelek gibi şeyler var. toplasam 1-2 poşete sığar sanırım :))
artık hızlandırdım ama mobilyaya karar verebilirsem şayet diğerleri çorap söküğü gibi gelir diye düşünüyorum artık bakalım...

Kızlar son dönem medicine a giden var mı?
Evet benim üçüncü dogumumcanım olacak haziranda inşalalh. Orada gidiyorum. İlk doktorum Yasemin Ercan Gündemir'di. Suni sancıyla normal doğum yaptım. İkimiz de normale odaklanmıştık. İkinci doğumum nöbetçi doktora denk geldi. Şimdi bu kontrollerime de Yasemin Hanımda devam.ediyorum . Memnunum tavsiye ederim. Hastaneden de memnunum. Hem polikliniklerde hem dogumhanede hem de serviste güzel ilgileniyorlar.

Baya olmuş son mesajdan beri yasemin Ercan medicin gunrsliye giden varmı yakınlarda nasıl bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…