medicine hospital'de doğum..

normalde lavman yapılıyo galiba sonda da takılıyo mu? sadece sezeryanda değil mi sonda?

sonda sezaryanda takılıyo bir arkadaş yazmış ya anesteziden sonra taktırın diye hiç duymadım genelde doğuma girmeden önce takıyor hep hastanaler o acıyı yaşatıyolar yani.

sonda sezaryanda takılıyo bir arkadaş yazmış ya anesteziden sonra taktırın diye hiç duymadım genelde doğuma girmeden önce takıyor hep hastanaler o acıyı yaşatıyolar yani.

bi öğrenmek lazım olabiliyo muymuş ki diye..
ama öyle olsa herhalde anesteziden sonra takarlardı ya, hem zorluk da çıkarmamış olurdu kimse di mi

kızlaar yok mu hiç medicine'de doğum yapan yahu??

kızlaar yok mu hiç medicine'de doğum yapan yahu??

ay canim bikac gun once sana nisa hastanesini tavsiye etmistim simdi kesinlikle tavsiye etmiyorum bugun oradaydik annem rahatsiz siddetli kanamasi vardi ayyyy hepsi kaba insanlar ya felaket bisey ayrintisina girmeyecegim cunku hala sinirliyim ama hic tavsiye etmiyorum cok ihmal ettiler acilen kurtaj olmasi lazimdi bizde evraklarimizi aldik baska hastaneye gittik o muameleyi gorunce...

hadi ya çok üzüldüm canım geçmiş olsun. iyidir inş şu an annen?
nisayı iyi diye biliyoruz hep ama demekki kötülüğüü de size denk gelmiş tüh..

hadi ya çok üzüldüm canım geçmiş olsun. iyidir inş şu an annen?
nisayı iyi diye biliyoruz hep ama demekki kötülüğüü de size denk gelmiş tüh..

sorma canim nisada zaten ben dogum yapmistim yani dogum falan olaylari icin fena degilde baska rahatsizliklar icin hic bir sey bilmiyorlar ayrica personellerde eskisi gibi ilgili degiller artik herkes asik suratli hizmet hastanesine gittik meltem hanima cok bilgili birisi 5 dk da halletti halbuki dun asiye hanim nasil yapacak diye tereddutlenmisti rahim cok kalin rahim deligi cok ince dedi bayagi zor gelmisti gozune... annem kurtaj oldu bugun iyi suan cok sagol canim..

28/07/2011 de gece nöbetçi kadın doktoruna muayeneye gittim ard arda doğumları olduğu için doğum servisine aldılar erkekler ve aileler aynı katta ama dışarda bekletiliyor.siz içerde kalıyorsunuz tabi eşiniz girebilir.Ben ordayken bunları gördüm.Belki yoğunluktandır ama dr beğenmedim 2 dk muayene edip hemen çıktı.O yüzden bende başka bir yer bakıcam kendime.Genel olarak hastane temiz bu arada.

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.

evet okuyanlara merhaba diyorum öncelikle :)
doğumumu yaptım çok şükür bi kızım var artık :)
medicine hastanesi hakkında ben gibi araştırma yapanlara yardımcı olmak için yazıyorum bunları..
sancı odası bir, yani bi odada yanlış hatırlamıyosam 6-7 kişi falan var. doğumhaneyle yakın. zaten oraya girdiğinizde ne sizi dışarı çıkarıyolar ne dışardan erkek sokuyolar. sadece diğer hastaları uyarıp eşinizi ve sizi görmek isteyen yakınlarınızı kapıda görüştürüyolar.
anestezi uzmanları erkek, hemşireleri kadın. benim doktorum dışarıdandı doktorları hakkında pek fikrim yok. ama ben yaklaşık saat falan sancı çektim yanımda sancı çeken ve doktoru o hastaneden olan hastaların doktorunu bir kez gördüm. benim doktorum hastaneye benim için geldiğinden sürekli ilgilendi.
normal doğumu çok istemiştim hatta dediğim gibi 8 saat falan bekledik ama sonra doktorum daha fazla beklemenin gereği yok dedi. spinal anestezi oldum doğum sırasında uyanıktım yai, doktorumun dediğine göre bebeğimin boynuna kordon dolanmış ve onun için o kadar beklememe rağmen doğum gerçekleşememiş.
doğumdan sonra tek kişilik odaya çıktım.(çoklu odaları var mı bilmiyorum odamı doktorum ayarladı) belden aşağım uyuşuk olduğu için bi müddet sonda takılı durdu ve hemşireler istediğim her an gelip ilgilendiler. kanamam olduğu için alt temizliğimi de yaptılar. hemşireler genç ve güleryüzlü kızlar..
bebeğim odaya çıktıktan sonra yanıma geldi ve hep benimleydi
olumsuz bulduğum tek şey normal doğum yapacaksan sancı odasından hemen yan tarafa geçebiliyosun ve dışarı çıkmana gerek kalmıyo, tesettürüne dikkat edenler için önemli.. ama ameliyathaneye geçmek için sedyeyle üst kata taşınıyosun ve bunun için de doğum bekleyen hasta yakınlarının içinden sedyeyle asansöre geçiyosun milletin ''vah vah''larını duyuyosun doğumhane tarafından yukarıya çıkacak bi yeri olsa daha makbule geçermiş bence..
benden bu kadar sorusu olanlara yardımcı olabilirim her zaman.

13 gün önce bende orda doğum yaptım. mecburen sezeryan oldum. Doğumhanede 6 kişilik sancı odasındaydım.sabahtan akşama suni sancı aldım.gayet iyi ilgilendiler. wc temizdi. herhangi bişey sorduğumuzda çalışan ebeler veya hemşireler kibarca cevap verdiler. sohbet ettik hatta. rahat hissettim ama normal doğum yapmak nasip olmadı. ameliyata hazırladılar sonra. sonda takıldı ilk geldiğimizde lavman yapıldı doğumhanede. eğer kendinizi sıkmazsanız her ikisi de kolay bi şekilde bitiyor hemen. genel anestezi istedim sezeryan oldum. tek kişilik odaya alındım. çok memnundum. uyanınca bebeğimi gördüm.eşim annem 2 gece kaldık. yemek temizlik personel herşey çok iyiydi.tavsiye ederim ben memnun kaldım...

kısmetse Ocakta ben de orada doğum yapıcam.. 3 arkadaşım(arkadaşlarımın hepsi sağlıkçı) ve bir yakınım orada doğum yaptı..Kadın doğum konusunda iyi bir hastane

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. aynı zamanda geçmiş olsun :)
ben de normal doğumu çok istemiştim ama olmadı işte..

kısmetse Ocakta ben de orada doğum yapıcam.. 3 arkadaşım(arkadaşlarımın hepsi sağlıkçı) ve bir yakınım orada doğum yaptı..Kadın doğum konusunda iyi bir hastane

aah ah bi kaç ay önce nerelerdeydin o kadar bilgi aradım hastane hakkında ama pek bulamamıştım..
ocağa az kalmış inş sen de hayırlı bi doğum geçirirsin, sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına

kızlar bu bahsettiğiniz hastane anadolu yakasındaki medicine hospital mı?,yani eski adıyla nenehatun kadın doğum hastanesimii?yoksa avrupa yakasında olanmı

acaba hangi doktora gidiyorsun arkadaşım.bende oraya gitmeyi düşünüyorum da.

Teşekkür ederim inş. herşey güzel olacak :) sen nerede doğum yaptın bu arada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…