sonda anesteziden sonra takılabiliyomu benim ablamada ameliyata almadan önce hemşire gelip takmıştı felaket kötü bişey ya hiçkimsede söylemedi daha sonrada takılabilir diye o bana anlatınca sezaryandanda korkar oldum .
sonda sezaryanda takılıyo bir arkadaş yazmış ya anesteziden sonra taktırın diye hiç duymadım genelde doğuma girmeden önce takıyor hep hastanaler o acıyı yaşatıyolar yani.
kızlaar yok mu hiç medicine'de doğum yapan yahu??
ay canim bikac gun once sana nisa hastanesini tavsiye etmistim simdi kesinlikle tavsiye etmiyorum bugun oradaydik annem rahatsiz siddetli kanamasi vardi ayyyy hepsi kaba insanlar ya felaket bisey ayrintisina girmeyecegim cunku hala sinirliyim ama hic tavsiye etmiyorum cok ihmal ettiler acilen kurtaj olmasi lazimdi bizde evraklarimizi aldik baska hastaneye gittik o muameleyi gorunce...
hadi ya çok üzüldüm canım geçmiş olsun. iyidir inş şu an annen?
nisayı iyi diye biliyoruz hep ama demekki kötülüğüü de size denk gelmiş tüh..
28/07/2011 de gece nöbetçi kadın doktoruna muayeneye gittim ard arda doğumları olduğu için doğum servisine aldılar erkekler ve aileler aynı katta ama dışarda bekletiliyor.siz içerde kalıyorsunuz tabi eşiniz girebilir.Ben ordayken bunları gördüm.Belki yoğunluktandır ama dr beğenmedim 2 dk muayene edip hemen çıktı.O yüzden bende başka bir yer bakıcam kendime.Genel olarak hastane temiz bu arada.
13 gün önce bende orda doğum yaptım. mecburen sezeryan oldum. Doğumhanede 6 kişilik sancı odasındaydım.sabahtan akşama suni sancı aldım.gayet iyi ilgilendiler. wc temizdi. herhangi bişey sorduğumuzda çalışan ebeler veya hemşireler kibarca cevap verdiler. sohbet ettik hatta. rahat hissettim ama normal doğum yapmak nasip olmadı. ameliyata hazırladılar sonra. sonda takıldı ilk geldiğimizde lavman yapıldı doğumhanede. eğer kendinizi sıkmazsanız her ikisi de kolay bi şekilde bitiyor hemen. genel anestezi istedim sezeryan oldum. tek kişilik odaya alındım. çok memnundum. uyanınca bebeğimi gördüm.eşim annem 2 gece kaldık. yemek temizlik personel herşey çok iyiydi.tavsiye ederim ben memnun kaldım...
kısmetse Ocakta ben de orada doğum yapıcam.. 3 arkadaşım(arkadaşlarımın hepsi sağlıkçı) ve bir yakınım orada doğum yaptı..Kadın doğum konusunda iyi bir hastane
kısmetse Ocakta ben de orada doğum yapıcam.. 3 arkadaşım(arkadaşlarımın hepsi sağlıkçı) ve bir yakınım orada doğum yaptı..Kadın doğum konusunda iyi bir hastane
acaba hangi doktora gidiyorsun arkadaşım.bende oraya gitmeyi düşünüyorum da.
kızlar bu bahsettiğiniz hastane anadolu yakasındaki medicine hospital mı?,yani eski adıyla nenehatun kadın doğum hastanesimii?yoksa avrupa yakasında olanmı
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. aynı zamanda geçmiş olsun :)
ben de normal doğumu çok istemiştim ama olmadı işte..
aah ah bi kaç ay önce nerelerdeydino kadar bilgi aradım hastane hakkında ama pek bulamamıştım..
ocağa az kalmış inş sen de hayırlı bi doğum geçirirsin, sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
Teşekkür ederim inş. herşey güzel olacak :) sen nerede doğum yaptın bu arada??
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. aynı zamanda geçmiş olsun :)
ben de normal doğumu çok istemiştim ama olmadı işte..
Çok teşekkür ederim. nasip işte:) sizde bebeğinizi güle güle büyütün inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?