Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

banada bunu söyleyen devamlı kayınpederim. onlara ne oluyorsa. herşeyi çeken benim. gerçi kötü niyetle birşey demiyorlar biliyorum düşünmeden konuşuyorlar ama böyle tepkiler duyunca üzülüyorum bu sefer üstümde daha çok baskı kuruluyormuş gibi oluyor. aynı zamanda kendimi suçlamalar başlıyor.
herşey Allah'tan. ne zaman nasip ettiğini zamanı gelince öğrenicez. yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmiş olsun...

sen hiç birşeyi kafana takma cnm. bizler birşeylere takılınca hiç birşey yoluna girmiyor hatta ekstradan strese girip kendimizi üzüyoruz bu da bizi olumsuz etkiliyor.

bilemezdik ki tatlım. nerden bilelim. aslında yürekten söylenen şeyler değildi söylediklerimiz. eskidendi evlenir evlenmez çocuk yapmak. artık insanlar evliliğinin tadını çıkartsın biraz kendini toparlasın sonra bebek düşünüyor. bilsek böyle olacağını bizde hemen düşünürdük. kısmetten öteye geçilmiyor.
bende eşime sorunun bende olduğunu duyunca 'belki hiç olmaz istersen ayrılabiliriz' demiştim. böyle konuştuğum için kızmıştı bana. çocuklar büyüdüğü zaman bana sen kalacaksın. benim için önemli olan sensin demişti. onun desteği bana çok iyi geliyor...
bu da bizim imtihanımızmış canım. bizler her yolu deneyelimde taktiri Allah'tan. Allah bu günlerimiz aratmasın. her zaman herşeyin beteri vardır Allah beterinden korusun kollasın

tüp bebeği duyardım ama nasıl birşey olduğunu hiç bir zaman merak edip araştırmadım. zamanla kendimi olayın tam ortasında buldum. dediğin gibi cnm çok şükür işini severek süper yapan bir doktorun ellerindeyiz. en azından içimiz rahat.

cnm ne güzel özetlemişsin. ne hikayeler var bilmediğimiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hamdolsun bu günlerimize. dermansız dertler vermesin.

ben kafamda planlar yapardım. mayıs haziran gibi hamile kalsam kışın doğum yapar yazında bebeğimi alır güzel havalarda gezerim rahat rahat derdim. bunun dedikten sonra kaç mayıs geçirdim ama hiç bi yaz kucağımda bebeğimle gezemedim. İnsanlar plan yaparken Allah yukardan gülümsermiş. benim ki bu misal. şimdi evli arkadaşlarım var. benim gibi planlar yapıyorlar şu tarihte hamile kalırım falanca tarihte doğururum diyorlar aynı benim gibi. hepsini uyarıyorum. plan yapma önce doktora git ve plansız yap ne yapacaksın diyorum. herkese bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. benim gibi olmasınlar uğraşmasınlar diye belkide hiç uğraşmaya gerek bile kalmaz ben yinede söylüyorum. keşke birileride benim karşıma geçip beni uyarsaydı. bu kadar emin olma diye... aslında beni ilk doktorum yanılttı. bende bu konuda tam cahilmişim. evliliğimin dokuzuncu ayında rutin kontrole gittim. bana istediğin zaman hamile kalabilirsin herşey yolunda demişti ultrasonla bakarak söyledi bunu. bende kendimi rahata verdim. nasıl olsa istediğim zaman olurmuş diyerek. nerden bilebilirdim yumurta rezervi diye birşey varmış, kalitesi varmış, sperm hızı vs varmış. tam bir kara cahil gibi davrandım. annelerimizin hemen olmuş ya bende öyle olacak sandım. çevremde de yoktu. öyleydi böyleydi bir şekilde olayın içindeyim artık... sonumuz güzel olur inşallah hepimizin. Allah herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hepimize

venus aysen yumurtalar ne alemde takıp ettınz mı catladı mı asagı yukarı catlayıp catlamadıgını akıntımızdan anlıyoruz benım 14de catladı bakalım ne olacak ıns dollenmıstır ya gerctende de umutluyum ben bızden bırı hamıs kalırsaaa daha da artacak umudum dırek ucumzde aynı zmaanda olduk hatta venus senle aynı gun olmustuk

Aslında olmaması değil de hiç olmayacak mı diye bi anlığına belki de fatkında olmadan aklımızdan geçşriyoruz ve unutlarımız yeşerse de bi kuytuda bi köşede o kara düşünce hep duruyor ve bizim enerjimizi emiyor bizi o karanlığa çekiyor aslında tam da bu düşünce bizim elimizi ayağımızı boşaltan boynumuzu büken biz o ihtimali düşündükçe sanki o bu düşüncelerimizle güçleniyor. O yüzden o ihtimali çıkarıp atmak gerek bi kenara. Bazı şeyler tabiki zor getçekten zor ama umutsuz düşünmemek lazım bizi kendimizden başka kimse anlamaz biz güçlü olalım umutlu olalım başımız dik olalım ve bekleyelim. İnşallah burdan birbirimize er veya geç güzel haberlerimizi vereceğiz arkadaşlar ben inanıyorum.

Canım aynı zaman da benim de 14 catladi ama sancı ve akintidan anladım bende bakalım bekliyorum bende çok umutlanıyorum

Canim ya benim bu ay akintim cok olmadi agrim oldu anlamadim pek normalde hemen anlarim yumurtanin catladigini uzman olmustum :) dusunmemeye calisiyorum bu aralar birazda yogunum dershane falan kpss hazirliklari yine de aklimin bir kosesinde duruyor :) evt eda senle ayni gun aysen de 1 hafta sonrasinda oldu bakalim ins hepimiz guzel haberler veririz bu forumdaki herkes icin cuma aksami hurmetine kalpten dua ediyorum

Kızlar histeroskopi olduktan sonra ilaçlar bitince ara dedi Mustafa bey randevu için sana ne yapacağını söyleyecekler dedi siz histeroskopiden sonra ilaçlar bitince kaç gün sonra kontrole gittiniz ?

Kızlar histeroskopi olduktan sonra ilaçlar bitince ara dedi Mustafa bey randevu için sana ne yapacağını söyleyecekler dedi siz histeroskopiden sonra ilaçlar bitince kaç gün sonra kontrole gittiniz ?

cnm ben operasyondan bir hafta sonra kontrole gittim. bir arkadaşımda olmuştu o da ilaçlar bitince gitmişti

Canim ilaclar bitince ara ama ilaclar bitince ben 2 gun icinde adet oldum genellikle oyle oluyormus. adetli sekilde kontrole almiyorlar hatta ben randevumu almistim ama adet olunca aradim iptal ettiler ve adet bitimine tekrar randevu verdiler.

Canim ilaclar bitince ara ama ilaclar bitince ben 2 gun icinde adet oldum genellikle oyle oluyormus. adetli sekilde kontrole almiyorlar hatta ben randevumu almistim ama adet olunca aradim iptal ettiler ve adet bitimine tekrar randevu verdiler.
Venüs eda adet gununuz ne zaman yaklaştı mii merak ediyorum bu ay umutluyum ya saha okulda da bi arkadas rüyamda seni gordum seni evde beşik emzik vardı bi de erkek bebek elbisesi gördüm falan dedi ne bilim mutlu oldum hayr olsunnnn

Benim daha var canim 1 kasimda olmistum adet. Senin ne zaman adetin? Ay benim arkadasimda gormus beni ruyasinda gelinlik giymisim msj atti bisey mi var diye :)

Merhaba saygı deger arkadaşlar.çok şükür uzun uğraşlardan sonra kayıt olabildim.bende mustafa hocamızın hastasıyım.çok şükür ki onunla karşılaştık.inanon hiç tereddüt yok içimde.2buçuk senelik evliyim.3kez aşılama.1kez tüp bebek vede dondurulmuş 6adet embriyo ama ben hocamızı buldum ve onunla yola devam etmek istedim.10kasımda ameliyatımı oldum güzel geçmiş inşallh.kontrolüöü bekliyorum.rabbim hepimizim bu yolda olanları yardımcısı olsun inşaallh.

Canım adet bittikten hemen sonraya mı veriyorlar yoksa birkaç gün filan sonra mı bunu sormamın nedeni samsunda yaşıyorum ona göre istanbula gidiş biletimi ayarlıcam ondan soruyorum

KıLar bende bir kasımda oldum ama iki gün one gelse normalde gelirdi üç dört gun falan bakalım hayırlısı rabbimden inş hayırlı haberler veiririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…