Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Hayırlı olsun .rabbim hayırlı evlat eylesin inşallh.9ayı tsmamlayabilmeyi nasip etsin saglıkla kucagına gelsin bizlerede nasip etsin inşallh..

AYSEN CNM on gun deıl verımlı gun ay ıcınde aslında 12 saat kadar yumurta acık kalıor bırgun bıle deıl yanı anlayacgın yumurtanın catladıgıu gun bırlıkte olduysanzzz ınss tutar cnm uzulme ama sana kım dedı on gun verımlı gunler dıe kadın ayda uc dort gunu olur onun ıcınde yumurta catlar dollenme ıcın 12 saat acık kalır yumusrta 12 saat ıcınde sperm gıtmıs olmalıdır kı dollesın yumurtayı

Aaaa canım ya ilk gittiğim doktor demisti yaa bende diyom on gün ya beş kes olsun tutturalim 3 kez olunca da moralim bozuldu bu ay da gitti falan diye

yok cnm ya ole sey olur mu on gun dıeee yumurtlama gununde 12 saat acık kalıor ıste yumurta sonra tuplere gıdıo sperm orda yumurtayı dolleyebılıorsa 6 7 gunluk bı yolculuguı oluor rahıme dogru rahıme ılıskıden 10 gun sonra falan yerlesmeye baslıor 13 14 gunde de bhcg salgılıor ıste

Kızlaaaarrrrr ben cumartesi günü tekrardan tedaviye başladım. 3. Denememiz olcak. Bugun akşam 2. İğnemi vurucam. Çarşamba kontrolüm var. İnş bu son tedavim olur.

İnşallah canımm lütfen moralini en üst seviyede tut bu sefer şimdiye kadar inanmadığın kadar inan kendini motive et inşallah Rabbim nasip eder

Kızlar bişi sorucam histeroskopi olunan ayda hamile kalabilme ihtimalimiz yok sanırım öyle mi sizce dr a soran var mı bunu

Kızlar merhaba benimde 3.denemem olacak mustafa hocada çarşamba günü uzun pprotokolden başladık şimdilik lycrinle yumurtalar baskilaniyor geçen sene aralıkta başladım bir senede 3 tüp bebek neyse yeni başlayan arkadaşlarada hayırlı olsun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ALLAH büyük

Aaaa canım ya ilk gittiğim doktor demisti yaa bende diyom on gün ya beş kes olsun tutturalim 3 kez olunca da moralim bozuldu bu ay da gitti falan diye
Canim doktor onu sana 10 gun diye soyleme sebebi yumurtanin catlamasini evde kestiremeyeceginden 10 gun olarak genis sure vermsitir yanilma payi olmasin diye. Bende yumurtanin omrunu 24 saat diye biliyorim tabi bu kisiden kisiye degisiyor. Ve spermler icerde 3 gun canli kalabiliyor o yuzden rahat ol. Ama bu zaten ilk ay bu ay cok umut baglamayacagim ben Allah buyuk ama cok umutluyum histeroskopiden sonra..

Kimde
Mustafa hocaya ilk defa mi geliyorsun canim sorun ne peki?

Kimde

Mustafa hocaya ilk defa mi geliyorsun canim sorun ne peki?
Birinci de tuttu ama degerim istikrarlı çıkmadı ardından histereskopi yine olmadı ikincide hiç tutmadı kromozon analizi yapıldı %6 hastalık varmış doktor çok yüksek değil ama bunda diğerlerinde yaşadığımız sorunları yasamayalim dedi embryolara pgt yapılacak sorunun cevabı evet mustafa hocada

İnşallah canımm lütfen moralini en üst seviyede tut bu sefer şimdiye kadar inanmadığın kadar inan kendini motive et inşallah Rabbim nasip eder

Allah razı olsun cnm. ben biraz hassas bir insanım. en ufak şeyde bile üzülürüm. inş bu sefer her şeyi kafaya takmayı bırakabilir ve iyi şeyler düşünebilirim.

cnm tedavin hayırlı olsun. bende uzun protokolle başladım. cteside 3. tedaviye başladık hayırlısıyla. çarşamba kontrolüm var. yumurtalarım ne durumda çok merak ediyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimiz için.

Canım hatirladim seni inşallah güzel şeyler olacak Allah utandirmasin seninde tedavinin hayırlı olsun pgt istedimi senden hoca

Canım hatirladim seni inşallah güzel şeyler olacak Allah utandirmasin seninde tedavinin hayırlı olsun pgt istedimi senden hoca

Amin cnm inşallah hiç birimizi utandırmaz ve hayırlı güzel haberler alırız

cnm benden istemedi. yani en azından şimdilik. bizim genetik testlerimizde çok şükür bir sorun çıkmadı... aslında bu pgt tam olarak ne oluyor anlamadım.

Bizden kromozon analizi istedi resimde sorun yok ama bende%6 {mozaik diye adlandırıyor hoca )anormallik çıktı yüksek değil ama pgt yapalım dedi yanı birnevi embryolara biyopsi yapıyorlar bakalım 5.güne kactane gidecek kactane sağlıklı embryo bulacaklar bir embroya 300dolar veriyorsun Allah yardımcımız olsun

benden şimdilik istemediler cnm. 2. tüp bebekte bebeğin kalp atışı olmayınca ve yolk kesem olması gereken boyuttan büyük olduğu için genetik istendi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…