Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun inşallh.rahimde darlık varmış onun için.tüp bebek için gittigim doktor prof.tu birde direk tüp bebek dediler inandık yaptık malesef sonuç hüsran.çok şükür ki yumurta sorunum yok polip vs yok inşaah bende arkadaşların dedigi gibi çok umutluyum.Öznurmmm82 canım ne için ameliyat olmuştun
Canim benim adet bitiminden bi gun sonraya verdiler ama bi kac gunun cok farkedecegini sanmam onemli oan adetin bitmesi sanirim. Yani sen adet olunca ara sana sorarlar ne zamana bitiyor diye soylersin ona gore verirler randevu.Canım adet bittikten hemen sonraya mı veriyorlar yoksa birkaç gün filan sonra mı bunu sormamın nedeni samsunda yaşıyorum ona göre istanbula gidiş biletimi ayarlıcam ondan soruyorum
Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun inşallh.rahimde darlık varmış onun için.tüp bebek için gittigim doktor prof.tu birde direk tüp bebek dediler inandık yaptık malesef sonuç hüsran.çok şükür ki yumurta sorunum yok polip vs yok inşaah bende arkadaşların dedigi gibi çok umutluyum.
Canim benim adet bitiminden bi gun sonraya verdiler ama bi kac gunun cok farkedecegini sanmam onemli oan adetin bitmesi sanirim. Yani sen adet olunca ara sana sorarlar ne zamana bitiyor diye soylersin ona gore verirler randevu.
Ben de ondan dolayı ameliyat oldum Mustafa bey yaptı ameliyatımı bana eğer ameliyat olmadan hamile kalırsam sağlıksız bir hamilelik olacağını söyledi ayın 7 sinde oldum ameliyat ama şimdiden faydasını gördüm diyebilirim çok şükür hayırlı haberlerimizi veririz inşallah hepimiz
Banada öyle demişti zaten rahim filminde belli oluyordu dar oldugu.siz önceden tedavi görmüşmüydünüz
Ne güzel ucundan dönmüşsünüz.doktor bey banada pko ya yakınlık var dedi benim adetim düzenlidir ama hemenn çözülemiyorum o yüzden 10gün sürüyor pkoya yakınlıktan kaynaklanıyormuş .bizi malesefki oyalayan insanlar işinin ehli olmayanlar.ama çok şükür mustafa hoca işinin tam ehli vede severek yapıyor .rabbim güç kuvvet versin inşaahDaha önce 2 dr a gittim ikisi de pko olduğunu söyledi ilaç ve iğneyle yumurta büyütülüp çatlatıldı o kadar aşılama dedi doktor içime sinmedi yaptırmadım sonra Mustafa beye gittim ameliyat oldu bu ay daha kontrole gitmedin
İlk görüşmeye zaten en az bi 2ay geç veriyorlar ben agustosta almıştım ekim 14de görüştük ve ameliyst dediyse zaten ilk adetinde burayı ara diyor sonra ilk görüşme sadece sıkıntı oluyor randevuArkadaşlar mustafa acet hocaya bende gitmeyi düşünüyorum. Ocak ayına kadar randevular doluymuş.iptal ettiren olursa haberim olursa sevinirim. Ankara'dan geleceğim kalabilecek yer var mı dışardan gelenler için acaba. Hastaneyi aradım bayan arayacaktı no aldı geri dönmedi.
İlk randevu zaten 2ay önceden almak pek mümkün olmuyor.hastanede kalacak yer olurmu bilmiyorum ama bagcılarda bile kalabilecek otel vs yok.biz eşimle güngörende otelde kalmıştık histeroskopiden önceki geceArkadaşlar mustafa acet hocaya bende gitmeyi düşünüyorum. Ocak ayına kadar randevular doluymuş.iptal ettiren olursa haberim olursa sevinirim. Ankara'dan geleceğim kalabilecek yer var mı dışardan gelenler için acaba. Hastaneyi aradım bayan arayacaktı no aldı geri dönmedi.
Ay canim benim de 1 kasimKıLar bende bir kasımda oldum ama iki gün one gelse normalde gelirdi üç dört gun falan bakalım hayırlısı rabbimden inş hayırlı haberler veiririz birbirimize
Evt canim ilaclar bittikten 2 gun sonra oldumAnladım canım çok tşk ederim ilaçlar bitince hemen regl oldun mu
Canimm hayırlı olsun çok sevindim bende bi buçuk ay önce histereskopi oldum akışına bıraktı bizi yumurtam oluyo catliyo ama rahim dar diye olmamis bu ay başladı denemeler allah hayırlısıni versinMerhaba bende mustafa beyin hastasıyım. 37 yaşındayım .histereskopi ,bir negatif tup bebekten sonra şükürler olsun ki 2.tup bebekte hamile olduğumu bugün öğrendim. Mustafa beye hep inandım ve güvendim.Allah mustafa beyı korusun.8.yıl içinde ilk defa pozitifi gördüm. Mustafa beyden önce başka doktorlarda yumurta takipleri ve 2 defa aşılama yaptırdım ve hep negatiftı. Bugüne kısmetmis pozitifi görmek. Allah sizede en kisa zamanda hayırlısıyla pozitif sonucu göstersin.
İnşallah en kisa zamanda pozitifi görürsün canimCanimm hayırlı olsun çok sevindim bende bi buçuk ay önce histereskopi oldum akışına bıraktı bizi yumurtam oluyo catliyo ama rahim dar diye olmamis bu ay başladı denemeler allah hayırlısıni versin
Histereskopiden sonramı 1. Tüp bebek denemesi yaptın ve negatif oldu canımMerhaba bende mustafa beyin hastasıyım. 37 yaşındayım .histereskopi ,bir negatif tup bebekten sonra şükürler olsun ki 2.tup bebekte hamile olduğumu bugün öğrendim. Mustafa beye hep inandım ve güvendim.Allah mustafa beyı korusun.8.yıl içinde ilk defa pozitifi gördüm. Mustafa beyden önce başka doktorlarda yumurta takipleri ve 2 defa aşılama yaptırdım ve hep negatiftı. Bugüne kısmetmis pozitifi görmek. Allah sizede en kisa zamanda hayırlısıyla pozitif sonucu göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?