Bende de darlık vardı canimm eski halini gösterdi bi de şimdiye farkediliyo yani
Yok canım pko falan 3 4 tane yumurta oluyo catliyo bende ilaç da yok kendi haline biraktiBakalım benimki nasıl olacak kontrole gitmeme daha var senin için çok olumlu konuşmuş sende pko var mıydı bir de şu an dr un verdiği bi ilaç var mı kontrolden sonra daha ilaç kullanıyo musun
merhaba cnm geçmiş olsun. mustafa beyin ücreti 170 tl. randevu konusunda hiç birşey diyemicem çünkü çok yoğun ve ne zamana verirler bilemiyorum. hastaneyi arayıp asistanı Nurdan hanımla görüşebilirsin konuyla ilgili. durumunuda anlatırsın yardımcı olacaklarından eminim cnm..
operasyondan kastın histeroskopiyse korkulacak birşey yok cnm içini ferah tut. birde mustafa hoca görsün bakalım o ne diyecek.
aleykum selm cnm 170 tl muane ama dırek bı gorusmeye gelecegım dıe ara cok yogun hoca bende ekımde hıstereskpı oldum sekıl bozuklugundan sımdı beklemedeyım 4 yıllık evlıyım bende mustafa hocayı allah cıkardı karsıma ıns sıfada buluruz rabım sneınde yardımcın olsun ama mustafa hocyal gorusmeden karar verme derım cok ıı bı dr gercektende cok basarılı ıns sende sıfanı bulursun
Hayırlı Cuma lar kızlar..
Allah razı olsun, hemen cevap vermişsiniz :) Yılbaşından sonra randevu almayı düşünüyordum. Önce şuan kontrolünde olduğum doktor ile son kez klomen + çatlatma iğnesi ni denemek istiyorum. zaten Mustafa bey den randevu almak ta biraz zor olacak gibi :) dediğiniz gibi bir de ona sorup tecrübesinden yararlanmak lazım.
cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah tan tecrübelerini birbirleriyle paylaşacak bir ortam var.burası da olmasa insan merakını daha zor giderir heralde.. Rabbim sizlere de O Cennet kokularını nasip etsin inşaAllah :)
Yok canım pko falan 3 4 tane yumurta oluyo catliyo bende ilaç da yok kendi haline birakti
İnşallah sana da iyi şeyler söyler canimm be zaman kontrolunDr senin için çok güzel şeyler söylemiş canım sevindim senin adına ben de heyecanla merakla kontrolü bekliyorum :)
Çok geçmiş olsun canim iyi geçti miiBende dün histereskopi oldum hayırlısı olsun bakalum
Geçmiş olsun canım.. Nasıl geçti? Ağrın var mı?Bende dün histereskopi oldum hayırlısı olsun bakalum
Çok sağolun arkadaşlar bugün vardı biraz ağrım.. Karnım şişti sanki sizdede olmuşmuydu bu şişkinlik? Birde çene kemiklerimde aşırı bir ağrı var acaba anestezi etkisimi diye düşünüyorum anlam veremedimGeçmiş olsun canım.. Nasıl geçti? Ağrın var mı?
Çok sağol canım iyiydi inşallah sonuda iyi olur..Çok geçmiş olsun canim iyi geçti mii
Çok sağolun arkadaşlar bugün vardı biraz ağrım.. Karnım şişti sanki sizdede olmuşmuydu bu şişkinlik? Birde çene kemiklerimde aşırı bir ağrı var acaba anestezi etkisimi diye düşünüyorum anlam veremedim[/QU
Şişkinlik oluyo canim normal bi kaç güne normale döner allahın izniyke
Benimde cene kemiklerim agrimisti ameliyat esnasindaki bi islemden sanirim agzimizi.acik falan tutuyosalar oksijen verirkenÇok sağolun arkadaşlar bugün vardı biraz ağrım.. Karnım şişti sanki sizdede olmuşmuydu bu şişkinlik? Birde çene kemiklerimde aşırı bir ağrı var acaba anestezi etkisimi diye düşünüyorum anlam veremedim
Yaaa canım sorma elim değince çene kemiğime ağrıyor.. Sanırım dediğin gibiBenimde cene kemiklerim agrimisti ameliyat esnasindaki bi islemden sanirim agzimizi.acik falan tutuyosalar oksijen verirken
İnşallah sana da iyi şeyler söyler canimm be zaman kontrolun
Yaaa canım sorma elim değince çene kemiğime ağrıyor.. Sanırım dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?