Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende de darlık vardı canimm eski halini gösterdi bi de şimdiye farkediliyo yani

Bakalım benimki nasıl olacak kontrole gitmeme daha var senin için çok olumlu konuşmuş sende pko var mıydı bir de şu an dr un verdiği bi ilaç var mı kontrolden sonra daha ilaç kullanıyo musun

Merhaba arkadaşlar, tüpünde sıvı birikmesi olup Mustafa beye tedavi olan, laparaskopi yaptıran var mı, sonucunu paylaşabilir mi?

Bakalım benimki nasıl olacak kontrole gitmeme daha var senin için çok olumlu konuşmuş sende pko var mıydı bir de şu an dr un verdiği bi ilaç var mı kontrolden sonra daha ilaç kullanıyo musun
Yok canım pko falan 3 4 tane yumurta oluyo catliyo bende ilaç da yok kendi haline birakti

Hayırlı Cuma lar kızlar..
Allah razı olsun, hemen cevap vermişsiniz :) Yılbaşından sonra randevu almayı düşünüyordum. Önce şuan kontrolünde olduğum doktor ile son kez klomen + çatlatma iğnesi ni denemek istiyorum. zaten Mustafa bey den randevu almak ta biraz zor olacak gibi :) dediğiniz gibi bir de ona sorup tecrübesinden yararlanmak lazım.
cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah tan tecrübelerini birbirleriyle paylaşacak bir ortam var.burası da olmasa insan merakını daha zor giderir heralde.. Rabbim sizlere de O Cennet kokularını nasip etsin inşaAllah :)

İnşallah cümlemize

Benimde cene kemiklerim agrimisti ameliyat esnasindaki bi islemden sanirim agzimizi.acik falan tutuyosalar oksijen verirken

Venüs nasıl gidiyoo bu ay çok umutluyum ben sanki hemen olacakmış gibi kontrolde de iyi şeyler söyledi doktor heycanliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…