Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar ben Boğaz'ımı öZelıkle sormuştum zaten antibiyotiği okursanız onu boğazx için veriyorlar tüpe bağlıyorlar nefesimizi alalım diye bende ok umutluyum ya dun yumurtam da çatladı ovilasyon yakını yapıyorum

Aaa çok iyi canim ya insallah dollenir de bebis ler gelir

Aysen canim ins guzel haberler veririz ya bende umutluyum bu ay olmasa bile bi kac ay icinde olacak ins. Eda canim yumurta takibi mi yaptiriyosun valla sen isi saglama almissin en guzeli :) benim yumurtam daha catlamadi sanirim artik anliyorum catlayip catlamadigini..

Canım Mustafa hoca yumurtan bu kaç güne çatlar demişti bende ovilasyon testi aldım hemen takip ettim şimdi iki gün alan oldu catlayalı inş döllenir cnm ya bu ay olmasa bile bende umutluyum kız ben bi kaç at takip edeceğim böle

Canım kaç yunurta olmuştu mustafa hoca baktığında bi de kaç mm di kaçta catladigini merak ediyom da

Cnm yumurtan cok ama önemli olan bi tane buyumesi dedı ve bitane baya olgunlaşmış dedi ama benim 20 de catlıypr biliyorum kendımınkini cnm ovilasyon test yapana evde sende

Cnm yumurtan cok ama önemli olan bi tane buyumesi dedı ve bitane baya olgunlaşmış dedi ama benim 20 de catlıypr biliyorum kendımınkini cnm ovilasyon test yapana evde sende
Hımm benim bi kere 3 tane vardı canım biri 22mm diğerleri 17mm demisti doktor doğru söylüyorsun bende bi tane alım nasıl uygulanıyo ıdrarla mi

Evet cnm idrarla bakılıyor aynı gebelik testi gibi adetini kaç günde oluyorsun 28 güde birse 12. Günde bakmaya başla hergün aynı saatte yap bak bakalım hangi gün çatılıyor çatlamadan önce zaten test cok koyu çıkıyor çatlayınca kötülük gidiyor her zamanki gibi ıkını çizgi sişik çıkıyor

Bu gün kontrolümü oldum ve histeroskopi dedi ama daha önceki doktor polip nedeni histeroskopi yapacağım demişti Mustafa beyde durumum için çocukluktan gelen bir durummuş rahim tam yetişkin bayanın olması gibi değil sağdan soldan çekiştireceğim dedi. İnanın o kadar çok okuyorum ki yanından uzağından böyle birşeye rastlamadım. Böyle birşey olabilir mi?

Yani rahim küçük mü demek istedi söylediğine göre bunu demiş mustafa bey sanırım ve bu da rahimle ilgili olası durumlardan biri olabilir ben de yaklaşık 10 gün önce histeroskopi oldum nedeni rahim ağzı darlığıydı

Histeroskopide aldığın narkoz opuda aldığın narkoz kadar düşük mü?

kızlar nasılsınız?
ben bu aralar kendimi çok mutsuz hissediyorum. tedaviye başladık acaba ondan mı bilemiyorum. bazen çok umutlanıyorum bazende çok umutsuzluğa düşüyorum. 3. denememiz olacak. bu seferde olmazsa diye korkularım var. sonrası beni çok korkutuyor. zaman geçmiyor sanki. reglimin olmasını bekliyorum. normalde bu haftasonu regli olmam lazım ama öncesinde vurduğum iğneler aksatır mı bilemiyorum. biran önce herşeyin geçip gitmesini istiyorum. dengesiz duygu geçişlerim başladı, sürekli bir huzursuzluğum var. sanırım gerginim ondan.

Canım aslında korkuların olmasi normal bunu düşünüp kafanda büyütme bence. Bende geçen ay histereskopi oldum şimdi umutlar sardı her yanımı diyorum bi yandan da çok umutlanmayim ola Ki olmazsa üzülürüm diye ama yine de pozitif olmaya calisiyom sende oyle ol ki bebis ler daha iyi tutunsun allaha Sığın bol bol dua et her zaman hayırlısıni işte canim benim gönlünü ferah tut inşallah

haklısın aslında canım ama inan elimde olmadan yapıyorum. iyi düşünmeye çalışıyorum sonra nasıl yapıyorum bilmiyorum bi anda olumsuz düşünceler içinde buluyorum kendimi. hiç aklıma gelmezdi çocuk için bu kadar uğraşacağım. çoğu zaman kendimi suçluyorum. ilk evlendiğimiz zamanlarda soranlara 'biz düşünmüyoruz' derdim. keşke demeseydim diyorum. insanlarda 'zamanında düşünseydiniz böyle olmazdı, pişmanlık duyuyormusun ' diyince iyice delleniyorum. biliyorum ki herşey kader kısmet yeter ki Allah nasip etmiş olsun.

canım inşallah sende ameliyattan sonraki ilk denemede evladına kavuşursun. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda.

Canım aynen bende seni gibi düşünüp kendimi sucluyodum ilk sekiz ay herkese düşünmüyoruz diyodum kayinvalidem hep hemen yap falan diyodu ama şimdi düşünüyorum da o zaman da dusunsem yine olmicakmis ki rahim darmis zor dedi mustafa hoca hatta bu yaz kayinvalidem dusundugumu ve olmadığını bildiği halde yapsaydin şimdi iki yaşında olur falan bile demisti çok canımı sıkmisti ve bende çocuk için bunlar ugrasacagimi bilmezdim diyodum hep hemen olur ama olsun çok şükür sorun bulundu senin de öyle artık daha iyi hissediyorum sende oyle hisset kötü dusunmemeye çalış kendine mesgale bul canım kafan dagilir

Bende ayni kizlar ilk 1 seneden fazla korunduk ve herkese dusunuyoruz erken demistik hatta yapin sonra olmaz diyenlere napalim olmassa diyordum buyuk konusmamak lazimmis bende hic boyle hissedecegimi bilmezdim. Benimde bazen o kadar umutsuluk kapliyorki her yanimi ama sonra bi bakiyorum yeniden yesermis. Bi de kizlar benim esim evlenmeden ortada hic bisey yokken, cok buyuk konustu ben su an senin cocugun olmayacagini bilsem bile yine senle evlenirim dedi. Simdi Allah onu da imtihan ediyor bence

Kimse düşünemiyo işte canim ya olmayacağını. Bizim apartman da kadınlarla bi kaç kez bi ara gelmiştim 4 kişini tup bebek denemesi yapmış onu anlatıyo lardi bende bana ne kadar uzak benim hemen falan diyodum hani ona şu an ihtiyacım yok ama olabilur de artık boyke yaklaşıyorm olaylara olabilir de diyorum. Bizim de sınavımiz bu belki bu yüzden kimse canını sıkma sin bundan sonrasına bakalım çok şükür ki iyi bi doktorumuz var bu çok önemli ve ben artık daha umutluyum yumurtam catladi geçen gün hissettim sancidan yani inşallah öyledir bekliyorum bakalimm

Kızlar merhaba
Bu zorlu süreçte çok değişken ruh hali ve duygu karmaşası içinde olacağımız bir gerçek.
Gün içerisinde kaç kere fikir değiştirip kaç kere umut yüklenip kaç kere karamsarlığa düştüğümüzü hepimiz biliyoruz.
Ama umut hep var.
Çünkü Allah var şükür.
Bir arkadaşımın arkadaşı rahim darlığından çocuk sahibi olamıyor yaklaşık 5-6 yıllık evli.
Ben Mustafa beyle görüştüğümden dolayı o da bir umut Mustafa beyi aramış.
Önceki tahlil ve film sonuçlarını söylemiş.
Bunun üzerine Mustafa bey çocuk sahibi olamayacağını söylemiş.
Yani bu ve bunun gibi durumda olan çok kişi var.
Mesela bir arkadaşım da 30 yaşında erken menopoza girdi ve hiç yumurtası yok.
Doktorlar çocuk sahibi olamayacağını söylüyor.
Düşünsenize bir, direkt yüzünüze çocuk sahibi olamayacağınız söyleniyor.
Tarif edilmesi çok zor bir üzüntü fakat buna rağmen bu arkadaşlarım bile ben umutluyum diyor ben çocuğum olmayacağını kabul etmiyorum diyor.
Tabi ki Allah büyük Allah "Ol" dedim mi ne engel olabilir.
Hal böyle iken biz nasıl umudumuzu kaybedebiliriz ki!
Sabır gerek, ümit gerek, derdimizle bir olmak hatta derdimizi sevmek gerek.
Yüreğimizdeki umudu yeşerten Rabbime hamd gerek.
İstiğfar gerek.
Dualarımızın kabul olmasına engel olan tüm günahlarımıza tevbe gerek.
İnanç gerek.
Derdimizi Rabbimize bildirip ona havale etmek,dermanı ondan beklemek gerek.
Her şey bir vesile değil mi?
İnşallah Mustafa bey de bize Rabbimin bir vesilesidir.
Hepimize peşinde hiçbir hastalık bırakmayan El-Şafi ismin hürmetine Şifa ver Yarabbim şüphesiz ki Sen Şifa verenlerin en Hayırlısısın.

Ne kadar guzel yazmissin canim. Dogru umut hep var. Cunku Allah var. Tup bebek denemsinde kan tahlil sonucu negatif ciktiginda o anki yikilisimi hatirlayinca hala gozlerim dolar. Olmadigini hissetmistim umudum da yoktu niye o kadar yikildim bilmiyorum. Ama sonra Rabbim yine bi kapi acti Mustafa bey umut oldu bu sefer de. Olur veya olmaz Rabbim bilir ama yinede hayirlisini istemek en dogrusu cunku biz insanoglu bir sey basimiza gelmeden veya bir seyi cok istedigimide buyuk sozler sarfederiz. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allah en dogrusunu bilendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…