Aaa çok iyi canim ya insallah dollenir de bebis ler gelirKızlar ben Boğaz'ımı öZelıkle sormuştum zaten antibiyotiği okursanız onu boğazx için veriyorlar tüpe bağlıyorlar nefesimizi alalım diye bende ok umutluyum ya dun yumurtam da çatladı ovilasyon yakını yapıyorum
Canım kaç yunurta olmuştu mustafa hoca baktığında bi de kaç mm di kaçta catladigini merak ediyom daCanım Mustafa hoca yumurtan bu kaç güne çatlar demişti bende ovilasyon testi aldım hemen takip ettim şimdi iki gün alan oldu catlayalı inş döllenir cnm ya bu ay olmasa bile bende umutluyum kız ben bi kaç at takip edeceğim böle
Hımm benim bi kere 3 tane vardı canım biri 22mm diğerleri 17mm demisti doktor doğru söylüyorsun bende bi tane alım nasıl uygulanıyo ıdrarla miCnm yumurtan cok ama önemli olan bi tane buyumesi dedı ve bitane baya olgunlaşmış dedi ama benim 20 de catlıypr biliyorum kendımınkini cnm ovilasyon test yapana evde sende
Bu gün kontrolümü oldum ve histeroskopi dedi ama daha önceki doktor polip nedeni histeroskopi yapacağım demişti Mustafa beyde durumum için çocukluktan gelen bir durummuş rahim tam yetişkin bayanın olması gibi değil sağdan soldan çekiştireceğim dedi. İnanın o kadar çok okuyorum ki yanından uzağından böyle birşeye rastlamadım. Böyle birşey olabilir mi?
Histeroskopide aldığın narkoz opuda aldığın narkoz kadar düşük mü?Yani rahim küçük mü demek istedi söylediğine göre bunu demiş mustafa bey sanırım ve bu da rahimle ilgili olası durumlardan biri olabilir ben de yaklaşık 10 gün önce histeroskopi oldum nedeni rahim ağzı darlığıydı
Histeroskopide aldığın narkoz opuda aldığın narkoz kadar düşük mü?
Canım aslında korkuların olmasi normal bunu düşünüp kafanda büyütme bence. Bende geçen ay histereskopi oldum şimdi umutlar sardı her yanımı diyorum bi yandan da çok umutlanmayim ola Ki olmazsa üzülürüm diye ama yine de pozitif olmaya calisiyom sende oyle ol ki bebis ler daha iyi tutunsun allaha Sığın bol bol dua et her zaman hayırlısıni işte canim benim gönlünü ferah tut inşallahkızlar nasılsınız?
ben bu aralar kendimi çok mutsuz hissediyorum. tedaviye başladık acaba ondan mı bilemiyorum. bazen çok umutlanıyorum bazende çok umutsuzluğa düşüyorum. 3. denememiz olacak. bu seferde olmazsa diye korkularım var. sonrası beni çok korkutuyor. zaman geçmiyor sanki. reglimin olmasını bekliyorum. normalde bu haftasonu regli olmam lazım ama öncesinde vurduğum iğneler aksatır mı bilemiyorum. biran önce herşeyin geçip gitmesini istiyorum. dengesiz duygu geçişlerim başladı, sürekli bir huzursuzluğum var. sanırım gerginim ondan.
Canım aslında korkuların olmasi normal bunu düşünüp kafanda büyütme bence. Bende geçen ay histereskopi oldum şimdi umutlar sardı her yanımı diyorum bi yandan da çok umutlanmayim ola Ki olmazsa üzülürüm diye ama yine de pozitif olmaya calisiyom sende oyle ol ki bebis ler daha iyi tutunsun allaha Sığın bol bol dua et her zaman hayırlısıni işte canim benim gönlünü ferah tut inşallah
Canım aynen bende seni gibi düşünüp kendimi sucluyodum ilk sekiz ay herkese düşünmüyoruz diyodum kayinvalidem hep hemen yap falan diyodu ama şimdi düşünüyorum da o zaman da dusunsem yine olmicakmis ki rahim darmis zor dedi mustafa hoca hatta bu yaz kayinvalidem dusundugumu ve olmadığını bildiği halde yapsaydin şimdi iki yaşında olur falan bile demisti çok canımı sıkmisti ve bende çocuk için bunlar ugrasacagimi bilmezdim diyodum hep hemen olur ama olsun çok şükür sorun bulundu senin de öyle artık daha iyi hissediyorum sende oyle hisset kötü dusunmemeye çalış kendine mesgale bul canım kafan dagilirhaklısın aslında canım ama inan elimde olmadan yapıyorum. iyi düşünmeye çalışıyorum sonra nasıl yapıyorum bilmiyorum bi anda olumsuz düşünceler içinde buluyorum kendimi. hiç aklıma gelmezdi çocuk için bu kadar uğraşacağım. çoğu zaman kendimi suçluyorum. ilk evlendiğimiz zamanlarda soranlara 'biz düşünmüyoruz' derdim. keşke demeseydim diyorum. insanlarda 'zamanında düşünseydiniz böyle olmazdı, pişmanlık duyuyormusun ' diyince iyice delleniyorum. biliyorum ki herşey kader kısmet yeter ki Allah nasip etmiş olsun.
canım inşallah sende ameliyattan sonraki ilk denemede evladına kavuşursun. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?