Canım tam da ben size sorcaktim sen sormuşsun ☺☺ya adeti zamanını bekliyorum canım insallah olmam histereskopiden sonra daha umutluyum bi de yumurta catladiginda olmuştu allah a kaldı işimiz inşallah nasip eder. Ayın başında olmam gerekiyo canım sende ne var ne yokKIZLAARR NAPIORSUNZ AYSEN VENUS CNM NASILSINZ NE VAR NE YOK MERAK EDIORUM SIZLER HABER VERIN SURKLI UCUMMZDE AYNI ZAMANDA HISTERESKOPI OLDUK ADETLERDE AYNI BAKALIM NELER OLACAK INSSS HAKKIMZDA HAYIRLISI
Canım geçmiş olsun büyük ihtimal ilaçların bitmedi daha ilaçların etkisiyle olmamıştır canım ben bi ilaçların bitmesine yakın olmustum bi de bittikten sonraaHerkese merhabalar allahın izniyle inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur. 4 Kasım'da histereskopi oldum rahim darlığı varmış 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu. 23 kasım'da adet olmam gerekiyordu olmadım histereskopiden sonra adet gecikmeniz oldu mu?
Canım geçmiş olsun büyük ihtimal ilaçların bitmedi daha ilaçların etkisiyle olmamıştır canım ben bi ilaçların bitmesine yakın olmustum bi de bittikten sonraa
Ay canım yaaa çok iyi bi gelişme inşallah hamilesindir de ondan sismistir bende hiç bi belirti yok sadece her zamankinden fazla istahim açık dün gece saat 11 canım tatli istedi normalde yapmam okul olduğundan yorgun olurum ama kalktım yaptım bu da belirti sayılmaz ama allahtan ümit kesilmez haber et bak hemen bi şey olursa☺☺MERVE BENIMDE GECMISTI O AY NORMAL YANI AYSEN CNM BENIM GOGSUM MUTIS DERECE SISTIII CATLIYCK GIBI AMA BI TANESI SADECE GECEN GUN ANNEMDEYDIM ANNEMIN KOMSUSU BILE SEY DEDI EDA GOGSUN COK SISMIS BISI MI VAR BENIM HEMEN SISERDI DEDI NASIL HEYCNLNDIM ANLATAMM COK UMUTLUYUM BENDE BAKALIM NEELRR OLACAK BENDE SON BES ADETE BAKALIMMM
Ay canım yaaa çok iyi bi gelişme inşallah hamilesindir de ondan sismistir bende hiç bi belirti yok sadece her zamankinden fazla istahim açık dün gece saat 11 canım tatli istedi normalde yapmam okul olduğundan yorgun olurum ama kalktım yaptım bu da belirti sayılmaz ama allahtan ümit kesilmez haber et bak hemen bi şey olursa☺☺
Benimde 15gün oldu histeroskopi olalı dün akşam adet olmaya başlsdım tam günümde normal mi acaba ilaç bitiminde tekrar olacakmıyım ki?Canım geçmiş olsun büyük ihtimal ilaçların bitmedi daha ilaçların etkisiyle olmamıştır canım ben bi ilaçların bitmesine yakın olmustum bi de bittikten sonraa
Evet canim büyük ilaçların bitince olacaksinBenimde 15gün oldu histeroskopi olalı dün akşam adet olmaya başlsdım tam günümde normal mi acaba ilaç bitiminde tekrar olacakmıyım ki?
Oznur şimdi sen böyle söyleyince ben yine umutlandım allahım ne zor ya :)Benimde 15gün oldu histeroskopi olalı dün akşam adet olmaya başlsdım tam günümde normal mi acaba ilaç bitiminde tekrar olacakmıyım ki?
Mustafa hocanın face sayfasında bi bayanda gecikmişti sonra test yapmış negatifti bi dahaki ayada gebelik oluşmuş .Oznur şimdi sen böyle söyleyince ben yine umutlandım allahım ne zor ya :)
canim bende gununde adet oldum 28 inde ilaclar bitiyor yine olacak misim...Benimde 15gün oldu histeroskopi olalı dün akşam adet olmaya başlsdım tam günümde normal mi acaba ilaç bitiminde tekrar olacakmıyım ki?
Ameliyattan 5gün sonra tamamen kanamam kesilmişti ara kanamamda olmadı dün akşamda adet günümdü ve oldum .inşallh herşey hayırlısıyla giderEVET ILAC BITTIGINDE TEKRAR OLACAKSIN BU KISIDEN KISIYE DEGIROR BENIM ARA KANAMAM HIC OLMADI YA AYSENNN INSSS VARDIR CNM INS BILMIORUM
Siz nezaman ameliyat olmuştunuz?canim bende gununde adet oldum 28 inde ilaclar bitiyor yine olacak misim...
İnşaah önce sizin sonrada bizlerin olsun inşaallh..BEN IKI EKIMDE OLDUM SEN NE ZMAN OLDUN AYSEN GECEN FACE BAKIORUDUM MUSTAFA HOCANIN SAYFASINA BENDEN IKI UC GUN ONCE AMELIYAT OLAN KADIN HAMILE 18 DI DEGERII AYY NASIL UMUTLANDIM SIMDI BENDE HAMISSSEM DIEEE ALLAHIM DUYSUN ARTIK NE OLURRR BIZEDE TATDIRSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?