Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

O bizim aile dostumuz hemde hemen 2. ayında oldu şuan durumu iyi inşallah öyle devam eder.

Ay ne güzel canim ya cok sevindim inşallah bizde hamileyizdir ben geçen ay 5 inde oldum canim şimdi de ayin biri ikisi gibi bekliyorum inşallah olmayiz adet belirtisi şu an yok bende bi hafta kala başlar benim ağrılarım yavaş yavaş

Kızlar size bişi sorucam rahim darlığından dolayı ameliyat olan arkadaşlar ben de rahim ağzı darlığından ameliyat oldum bu ayın 7 sinde. Sizde ameliyat sonrası bir değişiklik oldu mu? Yani nasıl desem işte eşimle ilişkiye girdiğimde çok acı hissederdim fakat mucize gibi ameliyattan sonra bu acı gitti resmen dünya varmış diyorum sizde de böyle etkiler oldu mu çok merak ediyorum

evetcnm benm oldu valla ılıskım kolaylastı acı gıttı valla dr a sormustum ben hattaaa hocam ne acı cekmısım dıeee

Canimm inan aynısı bende de oldu hiç acı hissetmedim çok rahatı yani bende çok sasirmistim☺☺

Benimde rahim darlığı sorunum bakılmadık şey kalmadı ilk defa Mustafa Bey farklı bişey söyledi inşallah bu son olur artık hepimiz için
Rahim darlıgı bu kadar büyük bi sorunken diger doktorlar neden buna dikkat etmıyorlar insanların umutlarını hayallerini yıkıyorlar anlamıyorum.neden tüpbebegi seçiyorlar

Bende öncesinde de ilişki esnasında sorun olmadığı için bir şey diyemiyorum sadece 1 yıldır sürekli ara kanamalarım vardı bu ay histereskopiden sonra 4 gün kanama oldu sonra bi daha gelen giden olmadı. İlk defa ara kanamasız bir ay geçirdim.

Rahim darlıgı bu kadar büyük bi sorunken diger doktorlar neden buna dikkat etmıyorlar insanların umutlarını hayallerini yıkıyorlar anlamıyorum.neden tüpbebegi seçiyorlar
Kesinlikle katılıyorum İlk gittiğim doktor farketseydi şuan 1 yaşında çocuğum vardı heralde :) kimyasal gebelikleri hiç önemsemiyolar ama ciddi bir durum bence.

Kesinlikle katılıyorum İlk gittiğim doktor farketseydi şuan 1 yaşında çocuğum vardı heralde :) kimyasal gebelikleri hiç önemsemiyolar ama ciddi bir durum bence.
Aynen 1sene her ay gittim hiç bıkmadan ha bu ay olacak ha bu ay diye diye.aşılama vs.sonra alanında guyya uzmana gittik tüpbebek yaptık 15yumurtam oldu 12döllendi ama yine olmadı .çok şükür ki hocamızı bulduk.inşaah artık gelecege umutla bakıyorum.rabbim bizim yüzümüzüde güldürsün buna çook ihtiyacimiz var.

Az önce randevu almak için hastaneyi aradım şimdi adet olmayacaksın ilaçlar bitince olacaksın ilaçlar bitince ara 12 gün sonrasına randevu verelim dediler

Mustafa Acet bencede son durak olacak 20 senedir uğraşan bir aile dostumuz daha var rahmi yapışıkmış Mustafa Hoca çözdü durumu daha önce kaç kere tüp bebek denediler olmadı şimdi spontan bekliyorlar boşa geçen bir 20 yıl yani he allah istese olmaz mıydı tabi ki olurdu bu geçen zamanda olanlar hep bahane zaten bizi oyalasın diye doğru zamanı allah biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…