BEN IKI EKIMDE OLDUM SEN NE ZMAN OLDUN AYSEN GECEN FACE BAKIORUDUM MUSTAFA HOCANIN SAYFASINA BENDEN IKI UC GUN ONCE AMELIYAT OLAN KADIN HAMILE 18 DI DEGERII AYY NASIL UMUTLANDIM SIMDI BENDE HAMISSSEM DIEEE ALLAHIM DUYSUN ARTIK NE OLURRR BIZEDE TATDIRSIN
Mustafa hocanın face sayfasında bi bayanda gecikmişti sonra test yapmış negatifti bi dahaki ayada gebelik oluşmuş .
Ay ne güzel canim ya cok sevindim inşallah bizde hamileyizdir ben geçen ay 5 inde oldum canim şimdi de ayin biri ikisi gibi bekliyorum inşallah olmayiz adet belirtisi şu an yok bende bi hafta kala başlar benim ağrılarım yavaş yavaşBEN IKI EKIMDE OLDUM SEN NE ZMAN OLDUN AYSEN GECEN FACE BAKIORUDUM MUSTAFA HOCANIN SAYFASINA BENDEN IKI UC GUN ONCE AMELIYAT OLAN KADIN HAMILE 18 DI DEGERII AYY NASIL UMUTLANDIM SIMDI BENDE HAMISSSEM DIEEE ALLAHIM DUYSUN ARTIK NE OLURRR BIZEDE TATDIRSIN
MERVE ADETINDEN ONCE BAKMIS AMA O KANDA SIMDI NE MERAK EDIORM IDRAR DA YAPMIS MIYDI CIKTI MI IDRARDA DAO bizim aile dostumuz hemde hemen 2. ayında oldu şuan durumu iyi inşallah öyle devam eder.
MERVE ADETINDEN ONCE BAKMIS AMA O KANDA SIMDI NE MERAK EDIORM IDRAR DA YAPMIS MIYDI CIKTI MI IDRARDA DA
Benimde ayni rahim darlığı canimm bende umutluyum bakalım olur insallahYok canım direk kan. Onunda sorunu rahim darlığıydı.
Rabbim en kısa zamanda mucicesini versin inşaallhUmutlanmak çok kolay yaa şu 2 yılda kaç kere kan testi yaptım hatırlamıyorum
Benimde rahim darlığı sorunum bakılmadık şey kalmadı ilk defa Mustafa Bey farklı bişey söyledi inşallah bu son olur artık hepimiz içinBenimde ayni rahim darlığı canimm bende umutluyum bakalım olur insallah
Amiiiin Öznur sen beklediğin tam tarihte mi regl oldun?Rabbim en kısa zamanda mucicesini versin inşaallh
Canimm inan aynısı bende de oldu hiç acı hissetmedim çok rahatı yani bende çok sasirmistim☺☺Kızlar size bişi sorucam rahim darlığından dolayı ameliyat olan arkadaşlar ben de rahim ağzı darlığından ameliyat oldum bu ayın 7 sinde. Sizde ameliyat sonrası bir değişiklik oldu mu? Yani nasıl desem işte eşimle ilişkiye girdiğimde çok acı hissederdim fakat mucize gibi ameliyattan sonra bu acı gitti resmen dünya varmış diyorum sizde de böyle etkiler oldu mu çok merak ediyorum
Evet ben hatta ilaçlar için çetele yaptım.adeti yazdıgım günde oldum benim adetlerim pek sekmez zaten.hatta ikl tüp bebek denememdede test gününden önce adet olmuştum .Amiiiin Öznur sen beklediğin tam tarihte mi regl oldun?
Rahim darlıgı bu kadar büyük bi sorunken diger doktorlar neden buna dikkat etmıyorlar insanların umutlarını hayallerini yıkıyorlar anlamıyorum.neden tüpbebegi seçiyorlarBenimde rahim darlığı sorunum bakılmadık şey kalmadı ilk defa Mustafa Bey farklı bişey söyledi inşallah bu son olur artık hepimiz için
Kesinlikle katılıyorum İlk gittiğim doktor farketseydi şuan 1 yaşında çocuğum vardı heralde :) kimyasal gebelikleri hiç önemsemiyolar ama ciddi bir durum bence.Rahim darlıgı bu kadar büyük bi sorunken diger doktorlar neden buna dikkat etmıyorlar insanların umutlarını hayallerini yıkıyorlar anlamıyorum.neden tüpbebegi seçiyorlar
Aynen 1sene her ay gittim hiç bıkmadan ha bu ay olacak ha bu ay diye diye.aşılama vs.sonra alanında guyya uzmana gittik tüpbebek yaptık 15yumurtam oldu 12döllendi ama yine olmadı .çok şükür ki hocamızı bulduk.inşaah artık gelecege umutla bakıyorum.rabbim bizim yüzümüzüde güldürsün buna çook ihtiyacimiz var.Kesinlikle katılıyorum İlk gittiğim doktor farketseydi şuan 1 yaşında çocuğum vardı heralde :) kimyasal gebelikleri hiç önemsemiyolar ama ciddi bir durum bence.
Aynen 1sene her ay gittim hiç bıkmadan ha bu ay olacak ha bu ay diye diye.aşılama vs.sonra alanında guyya uzmana gittik tüpbebek yaptık 15yumurtam oldu 12döllendi ama yine olmadı .çok şükür ki hocamızı bulduk.inşaah artık gelecege umutla bakıyorum.rabbim bizim yüzümüzüde güldürsün buna çook ihtiyacimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?