Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ben daha önce iki dr a gittim ilki erkekti söyleyemedim ikincisi kadındı ona söyledim çok acı duyduğumu bana enfeksiyon kapmışsındır deyip antibiyotik verdi kullandım tabiki hiçbir değişme olmadı bu kadar mı bihaberler başka alternatif sorunlardan bide bana aşılama yapalım dedi iyikide yaptırmadan Mustafa hocayı bulmuşum Allah razı olsun

Evet tabilkide öyle imtihan dünyası bize düşen imtihanda buymuş inşaah tslimiyetle güzel bi sonuca hepimiz buradaki tüm arkadaşlarımız ulaşır.inanın tüm herkeze dua ediyorum.rabbim hiç birimizin kucagını boş bırakmasın.ama şuda varki bazı merkezler ticarethane olmuş sadece ..

Bdnim ilk evlandigimde olmuştu doktora gitmiştim .ilk zamanlar normal demişti sonrada olmadı.siz iyiki yapmamışsınız aşılamayı çok zor oluyo.sonuda hüsran olunca...

Bdnim ilk evlandigimde olmuştu doktora gitmiştim .ilk zamanlar normal demişti sonrada olmadı.siz iyiki yapmamışsınız aşılamayı çok zor oluyo.sonuda hüsran olunca...
Aynen canım zaten hamile kalsam bile %90 düşük olurdu dedi mustafa bey. Bu arada benim ilaç reçetemi eczane aldı progestan kaç gün kullanılıyordu kızlar bide kaçıncı gün başlıyoduk bide günde bir kere mi ilaç bitene kadar mı

7 gün günde 1 kere diyebiliyorum 21 . gün başlanıyor

son 7 gün 1er tane nasıl alınması gerektigini biliyordun demi?

Aysen eda kizlar bende de belirti yok kendimi de dinlemek istemiyorum sonrasinda hayal kirikligi oluyor. Bekleyelim bakalim Mevlam neyler neylerse guzel eyler..

Nasıl alınması gerekiyor son 7 gün günde 1 tane ama ilaç artıyo dimi
Hayır sadece 7tane sonra28gün tamamlanmıs oluyo ilaç kullanmıyoruz ogun arayıp randevu alıyoruz.progesteronda kanaman yoksa vajınal yoldan kullanıyorsun kanaman varsa agız yoluyla kullanıyorsun .sadece 7gün boyunca bir tane 7günden sonra bitiyor

Bence canini sıkma canim onemli olan var olan yumurtanin dollenmesi sonucta oraya en fazla 2 tane koyuyorlar. Guzel dusun guzel olsun pozitif ol dusunce cok onemli

4-5 gun falan var canim benimde ama bu ay cok umutlu degilim cunku yumurtamin catladigini anlamadim hep anlardim. Belki ilaclar hormonlarimi etkilemis olabilir. Bi dahaki aya duzelir ins
İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız canimm☺☺mustafa hocanin sayfasında gördüm 30 eylülde histereskopi olan biri hamile kalmış umutlandim bende☺

Yaa öyle mi bunu bilmiyordum canım tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…