Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bence canini sıkma canim onemli olan var olan yumurtanin dollenmesi sonucta oraya en fazla 2 tane koyuyorlar. Guzel dusun guzel olsun pozitif ol dusunce cok onemli

cnm korkum geçen sefer 5 taneydi 3 döllendi. bu sefer ya hiç olmazsa sayıda az.
hayırlısı neyse o olsun

Merhaba arkadaşlar bana mustafa beyi bir arkadaşım önerdi .
Muayene ücreti nedir sadece tüp bebek mi uyguluyor sgk anlaşması var mı birde iğne tedavisi deneyen oldu mu bilgi verebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar bana mustafa beyi bir arkadaşım önerdi .
Muayene ücreti nedir sadece tüp bebek mi uyguluyor sgk anlaşması var mı birde iğne tedavisi deneyen oldu mu bilgi verebilir misiniz?
Çok dogru bir seçim yaparsınız mustafa hocayı seçerseniz.muayene ücreti170tl.ama şimfi aramalısınızki zaten 1 2ay sonraya anca randevu alabilirsiniz.sadece tüp bebek yapmıyor .kişinin durumuna göre degerlendiriyor.rahim filminiz varsa mesaj atabilirsiniz o size söyler ama bizzat ön görüşmeyi yapın derim.başka doktorlarla zaman harcamayın...

Teşekkür ederim 5 yıllık evliyiz 2,5 yıldır çocuğumuz olmadı sebepsiz kısırlık denildi iğne ve aşılama tedavisi dendik tutmadı.
Sonra rahimde polip var dediler ameliyat oldum bu arada yapılan hormon testinde de haşimato hastası olduğu öğrendim üstelik tsh da yüksekti bazı doktorlar bunun sorun olduğunu söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası tüp bebkten korkuyorum iğne ya da aşılama denemek istiyorum siz tüp bebek mi yaptırdınız?

başka bi doktorda yaptırmıştık.
Bende ilk tüp bebek denememden önce korku olmuştu ama tedaviye başladıgımda o korku gitmişti cidden korkulacak bişey yok .rabbim güç kuvvet veriyor .eşimle üstesinden gelmiştik tabi sonu hüsran olsada.brnim 6 dondurulmuş embriyom var ama mustafa hocaya geldik.sizin inanın belkide tüpbebege bile gerek kalmayacak siz gidin mustafa hocaya o bulur çarenizi .zaten direk tüpbebek yapacagını sanmıyorum o yuzden korkmayın.önce sebebini bulacsktır.

Embriyoları başka yerden mi getireceksin canım? Benimde öyle başka yerde 2 tüp bebek denemem oldu ancak olmadı kalan 3 embriyom var.. Mustafa hocama geldik histereskopi oldum ilaç kullanıyorum.. İnşallah bu son denememiz olur

Bilmiyorum ki istanbulda degilki yaptırdıgım merkez.histeroskopi oldugum gün mustafa hoca demişti ki önce benim düzelmeme bakacak sonrada benim eşimin bazı testleri düşüktü bi tanesi iyiydi tekrar o gün yaptırabiliriz.sperm testi güzel çıkarsa eger tüp bebege gerek olmaya bilir bakalım inşaah.ilaçların bitimini bekliyorum.

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz.. Bende şehir dışındayım ancak embriyoları alacağız

cnm korkum geçen sefer 5 taneydi 3 döllendi. bu sefer ya hiç olmazsa sayıda az.
hayırlısı neyse o olsun
Hic oyle korkulara kapilma canim belliki sen kendini cok dinliyorsun dinledikce strese girersin Rabbimin dedigi olur unutma eninde sonunda. Sen duani et Allah'a tevekkul et O ona siginan kimseyi bos cevirmez. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Rabbimin takdiridir.

Ben Kocaeli de oturuyorum gelip gitmek sıkıntı olacak ön görüşme yapıyor mu mustafa bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…