Bn siirten gidecem. Sagolsun yardimci oldu git gel yapamam dedim.gittigimde hem muane hemde histeroskopi yapicakBen Kocaeli de oturuyorum gelip gitmek sıkıntı olacak ön görüşme yapıyor mu mustafa bey
O ben kendime uzak diyordum siz nasıl ulaştınız mustafa beye bende histeroskopi oldum ama üniversite hastanesindeBn siirten gidecem. Sagolsun yardimci oldu git gel yapamam dedim.gittigimde hem muane hemde histeroskopi yapicak
Biz ucumuz ayni donemde histereskopi olmusuz o zaman anladigim kadariyla su gecikme bile beni heycanlandiriyo yaa:/Bende ilaç kullanıyorum ama günümde adet oldum.kişiden kişiye degişiyor demekki.
Ne zaman adet olman gerekiyo normalde?Daha ben ilaç kullanıyorum .. Bende merak ediyorum adet tarihimiz değişiyor mu?
İlaçları kullanırkenmi adet oldun? İlaçlar bitince olunuyormuş adet.. Mustafa hoca öyle demişti seninki öyle olmadı o zamanBende ilaç kullanıyorum ama günümde adet oldum.kişiden kişiye degişiyor demekki.
15 gün falan var daha ilaçların bitmesine.. Ondan sonra adet olursun demişti mustafa hoca.. Daha erken olurmu bilmiyorumNe zaman adet olman gerekiyo normalde?
Evet aynı zamanda olmuşuz 1hafta içinde.hayırlısı olsun canım.ben gayet normal adetboluyprum.ilaçlar bitmeden 4gün önce bitecek.benim merakımda ilaç bitiminin ardından tekrar adet olacakmıyımBiz ucumuz ayni donemde histereskopi olmusuz o zaman anladigim kadariyla su gecikme bile beni heycanlandiriyo yaa:/
Evet ben adetin 14.günü histeroskopi oldum 15gün sonrada adet oldum.ilaçların bitimine daha 12 gün varİlaçları kullanırkenmi adet oldun? İlaçlar bitince olunuyormuş adet.. Mustafa hoca öyle demişti seninki öyle olmadı o zaman
Doktor bana asıl adetini ilaç bitince olacaksın dediEvet ben adetin 14.günü histeroskopi oldum 15gün sonrada adet oldum.ilaçların bitimine daha 12 gün var
Bende merak ediyorum onu bide ilaclardan sonra adet olursam artik adet tarihim o mu olcak onuda merak ediyorumEvet ben adetin 14.günü histeroskopi oldum 15gün sonrada adet oldum.ilaçların bitimine daha 12 gün var
Randevu için arayın görüşün.zaten bi gün elinizde ne varsa rahim filmi önemli yapılan tenkitler eşinizin degerleri bunları konuşuyorsunuz sonraki randevuyuda ona göre vereceklerdir durumunuza göre yani.bende düzceden gidiyorum.Ben Kocaeli de oturuyorum gelip gitmek sıkıntı olacak ön görüşme yapıyor mu mustafa bey
Evet canım ben doktora sordum bu soruyu ilaçlardan sonra olduğun parçalı ve yoğun olabilir.. Ara kanamalardan farklı olur bir anda artar dedi ve adet tarihin olarak o kabul ediliyormuşBende merak ediyorum onu bide ilaclardan sonra adet olursam artik adet tarihim o mu olcak onuda merak ediyorum
Bu işler fena karıştıBende merak ediyorum onu bide ilaclardan sonra adet olursam artik adet tarihim o mu olcak onuda merak ediyorum
2 ay sonrasına randevu veriyormuş sanırım fc den ulaştım ama özelden korkuyorum para uğruna yapmadıkları kalmadı maddi olarak çok sömürüldük .Randevu için arayın görüşün.zaten bi gün elinizde ne varsa rahim filmi önemli yapılan tenkitler eşinizin degerleri bunları konuşuyorsunuz sonraki randevuyuda ona göre vereceklerdir durumunuza göre yani.bende düzceden gidiyorum.
Sorma yaa rabbim hepimize tez zamanda hayirlisini nasip etsin insallah :) uzun zamandir ilk defa gecikince insan umutlaniyo iste sali ilaclarim bitiyo bakalim ne olacak :)Bu işler fena karıştı
Yani herkezin düşüncesine saygı duyarım.benim önceki gittiğim doktor doç.ti şimdi prof olmuş rahim filmime baktı bi tüpüm kapalı dedi donra direk tüp bebek dedi biz inandik yaptırdık.olumsuz oldu.sonra mustafa hocayı buldum arkadaş aracılıgıyla iyilide bulmuşum dedim.kimsenin bulamadıgını o söyledi ve ilgilendi hiç bişey kaçırmadan.inşallh sonu güzel olur hepimizin.size şunu diyebilitim her insan bazen soguk olabilir normal ama işinin ehli olamaz işte mustafa hoca işinin ehli bir insan.terxih size kalmış.bizde randevu için 2ay bekledik ama olsun2 ay sonrasına randevu veriyormuş sanırım fc den ulaştım ama özelden korkuyorum para uğruna yapmadıkları kalmadı maddi olarak çok sömürüldük .
Doktoru bazıları çok iyi bazıları soğuk ilgisiz olarak anlatmış kararsız kaldım sizin sorun neydi peki sgk anlaşması var mı?
İnşaallh umut hiç bitmiyor ki :).sizin bitmiş artık 2haftaya görüşürsünüz ne güzel.önemli olan bundan sonrası inşallhSorma yaa rabbim hepimize tez zamanda hayirlisini nasip etsin insallah :) uzun zamandir ilk defa gecikince insan umutlaniyo iste sali ilaclarim bitiyo bakalim ne olacak :)
cnm uzulme ne olur yaaa bendede umut yok sanırım benımde agrım var bende cok yoruldum cnm esımle konustum subata kadar bekleyecgım subatta tup yapcm cok yoruldum cnm eltılerım uzerıme kac tane dogurdu arlkadaslrımda ole artık cok agır gelıor ımtıhan rabbım yardımcımz olsun napalım rabbıme teslım olduk cnm neyler neylerse guzl eylerVenüs eda ne var ne yok canım benim yine moralim bozuk biraz bu sabah yavaştan yavaştan adet agrisi gelmeye başladı bu ay da yok bebis. Artık çok zor geliyor çok üzülüyorum umudunu kaybediyorum. Bi de dün bi arakadasimin hamile olduğunu öğrendim üstüne bi de eltim de hamileymiss ne bilim kendim için çok üzülüyorum artikkkkkkk hep aklımda hiç cikmiyoil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?