Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende canım ya çok üzülüyorum artık ne bilim çok zor geliyo ya çok şükür diyom yine umut var ne bilim allak bullak oldum artık eltim de 4. Cuye hamile şimdi kendime bakıyom adet sancim var bu ay da yok pozitif de olamıyorum artık dilimde aklımda hep bebek var

Malesef ki hepimizin çevresinde hamile insanlar var.ben kimseye gitmiyorum çünkü konuşulscak tek konu benim çocugum şöyle benim çocugum böyle.hiç kimse empati yapmıyor yaramıza tuz basıyor aksine.olsun yınede az kaldı hanımlar normal olmazsa tüp bebek inş.

Arkadaşlar daha 11gün var ilaç bitmesine ben baya yogun adet oluyorum ara kanama degil yani.ilaç bitimindede nası olucam merak içindeyim

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok zor beklemek gerçekten adet olmaya yakın günde 50 kere wcye gidiyorum kontrol etmek için. Bi kere hamile kalıyım bi daha korunmam heralde. Sabırlar diliyorum herkese.

Arkadaşlar daha 11gün var ilaç bitmesine ben baya yogun adet oluyorum ara kanama degil yani.ilaç bitimindede nası olucam merak içindeyim
CNM ILAC BITIMINDE INAN BEN OLDUM ADT OLMAKTAN DOLU DOLU SOKULDU ICIM AMA BEN ILAC KULLANIRKEN OLMADIM ILACLAR BITTI OLE OLDUM ARKLAR KULLANIRKEN DE OLDULAR AMA

CNM ILAC BITIMINDE INAN BEN OLDUM ADT OLMAKTAN DOLU DOLU SOKULDU ICIM AMA BEN ILAC KULLANIRKEN OLMADIM ILACLAR BITTI OLE OLDUM ARKLAR KULLANIRKEN DE OLDULAR AMA

Bu durum benimde acayip kafamı bulandırıyo. Çoğu kişi gününde adet olmuş.

Histereskopiden sonraki ilk kontrol nasıl oluyor ? rahim darlığım histereskopide anlaşıldı alttan kontrolle iyi olup olmadığı belli oluyor mu?

Aysen eda kizlar lutfen uzulmeyin bunlari soylemek icin daha cok erken henuz ilk ayimiz benimde agrilarim basladi esime soyleyemiyorum moralim bozuldu benimde basta ama simdi toparladin kimisinin biliyorusunuz 3. -4. Ayinda oluyor. Hadi sizde toparlanin Rabbim buyuk acacak bir kapi..

İnşallah canım yani ameliyat yeni olduk ya bu yüzden ilk ay çok umutlandim ilk kez klomen ilacını kullandığım da bu kadar umutlanmistim okuldaydim o zaman o kadar uzuldum ki derse giremedim rapor almıştım bu ay da ilk diye umut tavan yaptı ama daha iyiyim şimdi ikinci aya daha olumlu baslicam insallah

Arkadaşlar zaten çevremiz bizi yeterince olumsuz etkiliyor bir de biz kendimizi bu kadar yormayalım evet biliyorum çok zor ama pozitiflik hormonlar için çok önemli biliyorsunuz değil mi ? Neredeyse her gün birilerinin hamile olduğunu duyuyorum ama üzülmüyorum neden üzüleyim ki Rabbim bizi sınıyor diye başkasının çocuğunun olmamasıyla egomuzu tatmin edemeyiz. Bizim gibi sıkıntı yaşamadan hamile kalıyorlar ne güzel bundan mutluluk duyarım. İnsan o kadar hevesleniyor ki hamile birini gördüğünde yada bir bebek gördüğünde bütün duygularım tavan yapıyor. İnsan hiç sahip olmadığı bir şeyi özler mi? Evet özler! Bebeğimi çok özledim. Siz de çok özlediniz. İnşallah Rabbim tez zamanda sevindirsin bizi Rabbim anne olmak için can atan hiç kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın İNŞALLAH

Canım sen heralde yanlış anladın yazdığın şeyi açıkçası biraz üstüme alındım. Burda kimse egosunu tatmin etmiyo en azından ben. Sadece özendigim ve benimde olmasini istediğimi için yazdım. Çünkü burda herkese olduğumdan daha rahat herkes aynı şeyi yasiyo ve birbirimizi daha iyi anlarız diye yazdım ego tatmin etmiyorum bilmiyorum anlatabildim mi

İyi geceler kizlar histereskopiden sonra adetimgecikti bugun 6. Gun ve ilaclarim 5 gun sonra bitiyo Mustafa Hocaya sordum test yap dedi iyice kafam bulandi valla test yapip negatifi gorucem diye korkuyorum. İlk aydan hamile kalan var mi yaa

Canım olur mu hiç öyle şey lütfen yanlış anlama ben de tamamen kendi duygularımı anlattım kendim ve çevrem arasında olan duygu fırtınaları sadece çünkü bazı insanlar durumumu bildiği halde ( belki de artniyetsiz) sanki gözüme sokuyolar bazı şeyleri bu durum karşısında kendi düşüncelerimi yazdım biliyorum ben dahil hepimiz çok kırılgan ve hassasız ama yazdıklarım burdaki kimseyi imayla yazılmış şeyler değil. Zaten birbirimizle rahatça paylaşıyoruz her şeyi burdan başka da bu şekilde kendimi açabildiğim hiçbir yer yok eşimle bile konuşamam bu kadar açık çünkü ne yaşarsam yaşayayım bunun çok azını yansıtıyorum ve çoğunu içimde yaşıyorum çünkü insanlar bir yerden sonra acımaya başlıyor. Sakın üzerine alınma lütfen burda birbirimizin yüzünü görmesek de birbirimize dert ortağı bir nevi kader arkadaşı olduk ve gerçekten burada paylaşım yapıp içini döken herkes benim için çok değerli ve sen de öylesin emin ol :)

İyi geceler kizlar histereskopiden sonra adetimgecikti bugun 6. Gun ve ilaclarim 5 gun sonra bitiyo Mustafa Hocaya sordum test yap dedi iyice kafam bulandi valla test yapip negatifi gorucem diye korkuyorum. İlk aydan hamile kalan var mi yaa

Canım en son ne zaman adet olmuştun ve ne zaman ameliyat olmuştun

Sanırım stres yaptım. 2 gündür tansiyonum yüksek.
Saol cnm benim

cnm ne alaka ya ego tatmınıylee baskasının cocugu oluor ozenıoruzz ama olmasın mı dıoruzz kımsenın kucagını bos bırakmasın rabbım dıoruz zaten bosver amamnnn vallaa kımseye egomu tatmın edıormuyum etmıor muyum acıklamaısını yapmak bıle ıstemıorum ya aysen cnm cok moralım bozulduuu sımdı leke geldı sanırım devamı da gelırrr olmadı yınee ya ben cok yoruldum ama ya valla bak subata kadar bekleeyıp hemen tup yapcm mustafa hocada ınss gerek kalmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…