- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Bende canım ya çok üzülüyorum artık ne bilim çok zor geliyo ya çok şükür diyom yine umut var ne bilim allak bullak oldum artık eltim de 4. Cuye hamile şimdi kendime bakıyom adet sancim var bu ay da yok pozitif de olamıyorum artık dilimde aklımda hep bebek varcnm uzulme ne olur yaaa bendede umut yok sanırım benımde agrım var bende cok yoruldum cnm esımle konustum subata kadar bekleyecgım subatta tup yapcm cok yoruldum cnm eltılerım uzerıme kac tane dogurdu arlkadaslrımda ole artık cok agır gelıor ımtıhan rabbım yardımcımz olsun napalım rabbıme teslım olduk cnm neyler neylerse guzl eyler
Bende canım ya çok üzülüyorum artık ne bilim çok zor geliyo ya çok şükür diyom yine umut var ne bilim allak bullak oldum artık eltim de 4. Cuye hamile şimdi kendime bakıyom adet sancim var bu ay da yok pozitif de olamıyorum artık dilimde aklımda hep bebek var
Malesef ki hepimizin çevresinde hamile insanlar var.ben kimseye gitmiyorum çünkü konuşulscak tek konu benim çocugum şöyle benim çocugum böyle.hiç kimse empati yapmıyor yaramıza tuz basıyor aksine.olsun yınede az kaldı hanımlar normal olmazsa tüp bebek inş.Bende canım ya çok üzülüyorum artık ne bilim çok zor geliyo ya çok şükür diyom yine umut var ne bilim allak bullak oldum artık eltim de 4. Cuye hamile şimdi kendime bakıyom adet sancim var bu ay da yok pozitif de olamıyorum artık dilimde aklımda hep bebek var
CNM ILAC BITIMINDE INAN BEN OLDUM ADT OLMAKTAN DOLU DOLU SOKULDU ICIM AMA BEN ILAC KULLANIRKEN OLMADIM ILACLAR BITTI OLE OLDUM ARKLAR KULLANIRKEN DE OLDULAR AMAArkadaşlar daha 11gün var ilaç bitmesine ben baya yogun adet oluyorum ara kanama degil yani.ilaç bitimindede nası olucam merak içindeyim
CNM ILAC BITIMINDE INAN BEN OLDUM ADT OLMAKTAN DOLU DOLU SOKULDU ICIM AMA BEN ILAC KULLANIRKEN OLMADIM ILACLAR BITTI OLE OLDUM ARKLAR KULLANIRKEN DE OLDULAR AMA
Hayırlısı artık.yaşayıp görecegiz inş...CNM ILAC BITIMINDE INAN BEN OLDUM ADT OLMAKTAN DOLU DOLU SOKULDU ICIM AMA BEN ILAC KULLANIRKEN OLMADIM ILACLAR BITTI OLE OLDUM ARKLAR KULLANIRKEN DE OLDULAR AMA
Evet canim belli oluyo doktor eski haliyle şimdiki halini de Gösteriyo bizim de anlamamız icinHistereskopiden sonraki ilk kontrol nasıl oluyor ? rahim darlığım histereskopide anlaşıldı alttan kontrolle iyi olup olmadığı belli oluyor mu?
İnşallah canım yani ameliyat yeni olduk ya bu yüzden ilk ay çok umutlandim ilk kez klomen ilacını kullandığım da bu kadar umutlanmistim okuldaydim o zaman o kadar uzuldum ki derse giremedim rapor almıştım bu ay da ilk diye umut tavan yaptı ama daha iyiyim şimdi ikinci aya daha olumlu baslicam insallahAysen eda kizlar lutfen uzulmeyin bunlari soylemek icin daha cok erken henuz ilk ayimiz benimde agrilarim basladi esime soyleyemiyorummoralim bozuldu benimde basta ama simdi toparladin kimisinin biliyorusunuz 3. -4. Ayinda oluyor. Hadi sizde toparlanin Rabbim buyuk acacak bir kapi..
Canım sen heralde yanlış anladın yazdığın şeyi açıkçası biraz üstüme alındım. Burda kimse egosunu tatmin etmiyo en azından ben. Sadece özendigim ve benimde olmasini istediğimi için yazdım. Çünkü burda herkese olduğumdan daha rahat herkes aynı şeyi yasiyo ve birbirimizi daha iyi anlarız diye yazdım ego tatmin etmiyorum bilmiyorum anlatabildim mi
İyi geceler kizlar histereskopiden sonra adetimgecikti bugun 6. Gun ve ilaclarim 5 gun sonra bitiyo Mustafa Hocaya sordum test yap dedi iyice kafam bulandi valla test yapip negatifi gorucem diye korkuyorum. İlk aydan hamile kalan var mi yaa
Hic oyle korkulara kapilma canim belliki sen kendini cok dinliyorsun dinledikce strese girersin Rabbimin dedigi olur unutma eninde sonunda. Sen duani et Allah'a tevekkul et O ona siginan kimseyi bos cevirmez. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Rabbimin takdiridir.
4 kasimda ameliyat oldum 23 kasimda adet olmam gerekiyordu. Eger gecikme normalse neden test yap dedi bana acaba.Canım en son ne zaman adet olmuştun ve ne zaman ameliyat olmuştun
cnm ne alaka ya ego tatmınıylee baskasının cocugu oluor ozenıoruzz ama olmasın mı dıoruzz kımsenın kucagını bos bırakmasın rabbım dıoruz zaten bosver amamnnn vallaa kımseye egomu tatmın edıormuyum etmıor muyum acıklamaısını yapmak bıle ıstemıorum ya aysen cnm cok moralım bozulduuu sımdı leke geldı sanırım devamı da gelırrr olmadı yınee ya ben cok yoruldum ama ya valla bak subata kadar bekleeyıp hemen tup yapcm mustafa hocada ınss gerek kalmaz amaCanım sen heralde yanlış anladın yazdığın şeyi açıkçası biraz üstüme alındım. Burda kimse egosunu tatmin etmiyo en azından ben. Sadece özendigim ve benimde olmasini istediğimi için yazdım. Çünkü burda herkese olduğumdan daha rahat herkes aynı şeyi yasiyo ve birbirimizi daha iyi anlarız diye yazdım ego tatmin etmiyorum bilmiyorum anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?