Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım moralini bozma dicem ama dün bende çok üzüldüm sancim gelince ama bugun daha iyiyim canimm inşallah bi daha ki ay berber hamıs kalırız yoksa bende tup dusunecem Artik Yaa

4 kasimda ameliyat oldum 23 kasimda adet olmam gerekiyordu. Eger gecikme normalse neden test yap dedi bana acaba.
CNM BENIM INS HAMISSINDIR AMA BENIM DE ADETIM GELMEMISTI ILACLARDAN DOLAYI BENDE TEST YAPMAYA KORKMUSTUM AMA IYIKI YAPMMISIM DEDIM SONRADAN CUNKI ILACLAR BITTI IKI GUN GECTI ADET OLDUM SEN BI TEST YAP BELKI KALMA IHTIMALIN VARDIR KI DR YAP DEDI

Canım moralini bozma dicem ama dün bende çok üzüldüm sancim gelince ama bugun daha iyiyim canimm inşallah bi daha ki ay berber hamıs kalırız yoksa bende tup dusunecem Artik Yaa
CNM NASIL BOZMAYYIM YAAA SENIN BISI YOK DIMI HADI INSS SIZ KALMSSINZDIR KI BANADA UMIT OLUN

İste bende o yuzden yapmaya korkuyorum net bisey soylese doktor normal gecikme dese takmiycam test yapabilirsin diyince yine umutlandim
CNM BENIM INS HAMISSINDIR AMA BENIM DE ADETIM GELMEMISTI ILACLARDAN DOLAYI BENDE TEST YAPMAYA KORKMUSTUM AMA IYIKI YAPMMISIM DEDIM SONRADAN CUNKI ILACLAR BITTI IKI GUN GECTI ADET OLDUM SEN BI TEST YAP BELKI KALMA IHTIMALIN VARDIR KI DR YAP DEDI

Valla once hep baskalarina sonra kendime dua ediyorum allah once size sonra bana nasip etsin yapicam galiba : )

CNM NASIL BOZMAYYIM YAAA SENIN BISI YOK DIMI HADI INSS SIZ KALMSSINZDIR KI BANADA UMIT OLUN
Canım bende de sancı var adet sancısı daha bi şey gelmedi ama bugün yarin bekliyorum bende ne diyim bende üzülüyorum ama bi daha aya devam yine umutlar devam edecek allah inşallah tez zamanda versin herkese canım inşallah bizde bi gün burdan hamileyim diyen yazanlardan oluruz

CNM YA UZULME SENINDE BENIM GIBI DEMEKKI BUNYEN ILAC ICERKEN BENDE OLMAMISTIM OLSUN OLUR INSS KIZLARR BENIM HAYALLERIM GITTI ILK AYDAN KALIRIM DIE COK UMITLENMISTIM BEN NE YAPSAM YA CNAM COK SIKKIN PÖFFFFF((((

Kafamizi dagitmamiz lazim hepimiz ayni psikolojideyiz. Calisirken bile bunlarla ugrasiyorum bu ay baska seylerle ilgilenelim akisina birakalim inaniyorum olucak.

Kafamizi dagitmamiz lazim hepimiz ayni psikolojideyiz. Calisirken bile bunlarla ugrasiyorum bu ay baska seylerle ilgilenelim akisina birakalim inaniyorum olucak.
KIZ CNM YA BENDE CALIISIROUM GUNDUZ COK YOGUN DA OLUORUM ASLINDAA AMA OLMAYIONCA OLMUOR NAPICAZZ BAKALIM YA

Merhaba kızlar
bende Mustafa Acet hocada salı günü histereskopi oldum. 6 yillik evliyim 1 negatif tüp bebek tedavim var. inşallah bu ameliyat hayırlara vesile olur hepimiz için. Hamile kalan örnekler çok inşallah bizde öyle oluruz.

İnsallah canim rabbim herkesin gonlune gore versin

Geçmiş olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine Mustafa hoca ne dedi neden dolayı ameliyat oldun

rahim filmimde Rahimde şekil bozukluğu olduğunu söyledi hoca. Ondan dolayı ameliyat oldum. simdide birkac ay bekleyelim doğal olmasi için dedi hoca inşallah olur

Arkadaşlar mustafa hoca rahim 35 günde toparlanacak dedi. ilk zamanlar hamilelik şansı daha mi yüksek olur yoksa rahimin toparlanmasi için beklenmeli mi acaba.

Ay kızlar kaç gündür giremiyorum ya deli oldum şimdi girdi site mi yenilenmiş ne anlamadım eda venus naptiniz canim

sen naptın cnm adet gelmedı dımı benm ucuncu gun ama aysennnn varya hıc bole adet olmazdım ben sular seller gıbı adet oluorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…