- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Canım moralini bozma dicem ama dün bende çok üzüldüm sancim gelince ama bugun daha iyiyim canimm inşallah bi daha ki ay berber hamıs kalırız yoksa bende tup dusunecem Artik Yaacnm ne alaka ya ego tatmınıylee baskasının cocugu oluor ozenıoruzz ama olmasın mı dıoruzz kımsenın kucagını bos bırakmasın rabbım dıoruz zaten bosver amamnnn vallaa kımseye egomu tatmın edıormuyum etmıor muyum acıklamaısını yapmak bıle ıstemıorum ya aysen cnm cok moralım bozulduuu sımdı leke geldı sanırım devamı da gelırrr olmadı yınee ya ben cok yoruldum ama ya valla bak subata kadar bekleeyıp hemen tup yapcm mustafa hocada ınss gerek kalmaz ama
CNM BENIM INS HAMISSINDIR AMA BENIM DE ADETIM GELMEMISTI ILACLARDAN DOLAYI BENDE TEST YAPMAYA KORKMUSTUM AMA IYIKI YAPMMISIM DEDIM SONRADAN CUNKI ILACLAR BITTI IKI GUN GECTI ADET OLDUM SEN BI TEST YAP BELKI KALMA IHTIMALIN VARDIR KI DR YAP DEDI4 kasimda ameliyat oldum 23 kasimda adet olmam gerekiyordu. Eger gecikme normalse neden test yap dedi bana acaba.
CNM NASIL BOZMAYYIM YAAA SENIN BISI YOK DIMI HADI INSS SIZ KALMSSINZDIR KI BANADA UMIT OLUNCanım moralini bozma dicem ama dün bende çok üzüldüm sancim gelince ama bugun daha iyiyim canimm inşallah bi daha ki ay berber hamıs kalırız yoksa bende tup dusunecem Artik Yaa
CNM BENIM INS HAMISSINDIR AMA BENIM DE ADETIM GELMEMISTI ILACLARDAN DOLAYI BENDE TEST YAPMAYA KORKMUSTUM AMA IYIKI YAPMMISIM DEDIM SONRADAN CUNKI ILACLAR BITTI IKI GUN GECTI ADET OLDUM SEN BI TEST YAP BELKI KALMA IHTIMALIN VARDIR KI DR YAP DEDI
Canım bende de sancı var adet sancısı daha bi şey gelmedi ama bugün yarin bekliyorum bende ne diyim bende üzülüyorum ama bi daha aya devam yine umutlar devam edecek allah inşallah tez zamanda versin herkese canım inşallah bizde bi gün burdan hamileyim diyen yazanlardan oluruzCNM NASIL BOZMAYYIM YAAA SENIN BISI YOK DIMI HADI INSS SIZ KALMSSINZDIR KI BANADA UMIT OLUN
Canım test yapta bizi de haber et inşallah pozitif olur insallahValla once hep baskalarina sonra kendime dua ediyorum allah once size sonra bana nasip etsin yapicam galiba : )
Canım test yapta bizi de haber et inşallah pozitif olur insallah
BIKTIK BU NEGATIFLERDEN ZATENB NEFRET GELDI VALLA YAAAAAİdrar testi yaptim negatif : )
KIZ CNM YA BENDE CALIISIROUM GUNDUZ COK YOGUN DA OLUORUM ASLINDAA AMA OLMAYIONCA OLMUOR NAPICAZZ BAKALIM YAKafamizi dagitmamiz lazim hepimiz ayni psikolojideyiz. Calisirken bile bunlarla ugrasiyorum bu ay baska seylerle ilgilenelim akisina birakalim inaniyorum olucak.
Merhaba kızlar
bende Mustafa Acet hocada salı günü histereskopi oldum. 6 yillik evliyim 1 negatif tüp bebek tedavim var. inşallah bu ameliyat hayırlara vesile olur hepimiz için. Hamile kalan örnekler çok inşallah bizde öyle oluruz.
Merhaba kızlar
bende Mustafa Acet hocada salı günü histereskopi oldum. 6 yillik evliyim 1 negatif tüp bebek tedavim var. inşallah bu ameliyat hayırlara vesile olur hepimiz için. Hamile kalan örnekler çok inşallah bizde öyle oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?