- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Ben daha olmadım canım sancim var ama bekliyorum bugün yarinsen naptın cnm adet gelmedı dımı benm ucuncu gun ama aysennnn varya hıc bole adet olmazdım ben sular seller gıbı adet oluorum ya
ilaçlar 28 günde bitiyor sonra adet oluyorsun onun bitmesi falan derken 40 günü buluyor bu 40 günden sonra heran olabilir ilk üç ay özellikle daha yüksekArkadaşlar mustafa hoca rahim 35 günde toparlanacak dedi. ilk zamanlar hamilelik şansı daha mi yüksek olur yoksa rahimin toparlanmasi için beklenmeli mi acaba.
INS OLMAZSIN KUZUM YABen daha olmadım canım sancim var ama bekliyorum bugün yarin
ilaçlar 28 günde bitiyor sonra adet oluyorsun onun bitmesi falan derken 40 günü buluyor bu 40 günden sonra heran olabilir ilk üç ay özellikle daha yüksek
Ameliyattan sonra kanaman durunca başlayabilirsiniz : )yani bu 40 gün içinde çalışma yapmak gerekiyor mu
Sancim var canim ya bekliyorum olmayı bi daha ki ay artık olir insallahINS OLMAZSIN KUZUM YA
dr birşey demedi de acaba rahim iyilesene kadar beklemek mi gerekiyor diye düşündümAmeliyattan sonra kanaman durunca başlayabilirsiniz : )
Yok yok ilk 5 gün kanama oluyor sonra başlayabilirsiniz. Bende adet gecikmesiyle ilgili konuşmamıştım 4 gözle adet olmayı bekliyorum.dr birşey demedi de acaba rahim iyilesene kadar beklemek mi gerekiyor diye düşündüm
dr birşey demedi de acaba rahim iyilesene kadar beklemek mi gerekiyor diye düşündüm
Ben doktora sordum ilk aydan olur mu gebelik diye olur tabi dedi hatta adetim gecikti dedim test yap dedi idrar testi yaptım negatif çıktı. İlk aydan olabiliyor yani. İlaçlar adet olmayı engelliyor anladığım kadarıyla yumurtlamayı değil.Doktor 4-5 gün yasak sonrası için izin vermişti ama benim anladığım bu 40 günlük sürede hamile kalma oranı düşük gibi tabiki Allah bilir ama zaten ilaç kullanıyoruz ve ilaçlar bitince kanama başlıyorsa hamilelik olmaz gibi geliyor. Kızlar bir şey soracağım benim ilaçlarımın bitmesine 1 hafta var fakat ben 28 kasımda regl oldum. Geçen ay 29 ekimde olmuştum.yani adet tarihimde oldum tekrar. Gerçi benim adetim hep gecikir ama neyse . Bu sefer çok yoğun bir şekilde regl oluyorum ve çok ağrılı geçiyor. Normalde bu kadar ağrım olmazdı bir de ilaçlar bitince olucam o da çok yoğun oluyormuş zaten kanım yok zayıfım bana 3-4 ünite kan takılması gerekir heralde :) bu ağrı sizce normal mi
7 ekim canım rahim dardisen ne zaman histereskopi olmuştun aysen.
problem neydi sende
eşinde problem var mi.7 ekim canım rahim dardi
Ay şimdi yaparlar mi bilmiyorum ki canim cok heycanlandim arkadasima gönderdim mustafa hocanin hastası ydi hamile şimdi var diyo ama kan yaptir diyoaysen inşallah hamilesindir. bize de umut olursun. kan tahlili yaptirsana
aysennn hamıssın kuzum yaaaaa ayy ınanmıorum vallahı masaallah hdaı hemen kan yap ya
Ya canim gerçek mi elim ayağım titriyo olabilur mi yaa inanamıyorum ki arkadasa attım mustafa hocanin hastasıydı var diyoaysennn hamıssın kuzum yaaaaa ayy ınanmıorum vallahı masaallah hdaı hemen kan yap ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?