Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ya canim gerçek mi elim ayağım titriyo olabilur mi yaa inanamıyorum ki arkadasa attım mustafa hocanin hastasıydı var diyo

İnşallah hamilesindir hamilelikte adet ağrısı gibi ağrı olabiliyormuş hem silik çıkmış olmasa hiç çıkmazdı kaç yıllık evliydin canım

aysenn olmasa silik de çıkmazdi . kaç yildir hiç goremedim o cizgiyi ne net ne silik. inşallah inşallah vardır bebisin. Özel hastaneye gitme Şansın varsa kanda hemen baktir da rahatla hem sen hem de bizzzzz

Arkadaşlar bana da bi cevap verin ilaçların bitmesine 1 hafta var ama çok yoğun ve parçalı regl oluyorum ayrıca çok ağrım oluyor normalde asla ilaç içmem ama ilaç içmeden duramadım siz de mi böyle olmuştunuz bu normal mi

Bende aynı şekildeyim canım adet günümde yoğun bir şekilde oluyorum.. İlaçlar bitince nasıl olacak bilmem..

Kızlar bir şey sorcam progesteron 21. Gün başlayınca 28. Güne kadar 8 tane almış oluyoruz. Ama kağıtta 7 tane alınacak yazıyor.. Progesteron 21. Günden sonraki gün mü başlayacağız

Aysennn canimm inanamiyorum ya nasil mutlu oldumm Allah im kucagina almayi nasip etsin. Adet olmayi bekliyordun. Allah im bizede nasip etsin kanda baktirdinmi kac cikti canim ay harika haberr yaa. Adet sancin oldu demekki umudunu kirmistin bak iste

Aysennn canimm inanamiyorum ya nasil mutlu oldumm Allah im kucagina almayi nasip etsin. Adet olmayi bekliyordun. Allah im bizede nasip etsin kanda baktirdinmi kac cikti canim ay harika haberr yaa. Adet sancin oldu demekki umudunu kirmistin bak iste
hayirli olsun aysennnn
cok sevindim. degerin kac cikti.ameliyatimi olali bir hafta oldu cok buyuk umut oldun bana. bizde spermlerde de sıkıntı var gerçi de bakarsın bizde tüp e gerek kalmadan senin gibi aliveririz güzel haberi.
hikayen neydi paylasir misin kac yillik evlisin yas kac sıkıntıniz sadece rahim darlığı miydi ?

Canım adet sancim oldu hatta adet olcam sandım biliyosun gittim kan verdim 54.5 çıktı canim iki haftalık dedi doktor mustafa hocaya atmak istiyorum numarasi olan var mı canim tahlil sonucun

Canlarimmm allah hepinize razi olsun hep bugünün hayalini kurdum şimdi inanamıyorum rabbım herkese versin ameliyat oldun hemen hamile kaldım ilk calismaya başladığınızda ayda. Değerim 54.5 çıktı kızlar 2 haftalik dedi bende çok umutsuzdum allah nasip etti darısı söze inşallah çok dua ediyorum size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…