Ya canim gerçek mi elim ayağım titriyo olabilur mi yaa inanamıyorum ki arkadasa attım mustafa hocanin hastasıydı var diyo
ben daha estrofem in 6. günündeyimArkadaşlar bana da bi cevap verin ilaçların bitmesine 1 hafta var ama çok yoğun ve parçalı regl oluyorum ayrıca çok ağrım oluyor normalde asla ilaç içmem ama ilaç içmeden duramadım siz de mi böyle olmuştunuz bu normal mi
Bende aynı şekildeyim canım adet günümde yoğun bir şekilde oluyorum.. İlaçlar bitince nasıl olacak bilmem..Arkadaşlar bana da bi cevap verin ilaçların bitmesine 1 hafta var ama çok yoğun ve parçalı regl oluyorum ayrıca çok ağrım oluyor normalde asla ilaç içmem ama ilaç içmeden duramadım siz de mi böyle olmuştunuz bu normal mi
Aysennnnnn hamilesin canim aynisini yasadim hemen kan testi yap beta hcg henuz tam yukselmemistir cabuk cabuk :)Kizlarrr re test yaptim ilk kez silik çıktı ya inanamıyorum ya olabilir mi bi şey ama Karnım da hafif adet sancısı var
Bende aynı şekildeyim canım adet günümde yoğun bir şekilde oluyorum.. İlaçlar bitince nasıl olacak bilmem..
hayirli olsun aysennnnAysennn canimm inanamiyorum ya nasil mutlu oldumm Allah im kucagina almayi nasip etsin. Adet olmayi bekliyordun. Allah im bizede nasip etsin kanda baktirdinmi kac cikti canim ay harika haberr yaa. Adet sancin oldu demekki umudunu kirmistin bak iste
22.gunu baslanicak diye anladım ben.Kızlar bir şey sorcam progesteron 21. Gün başlayınca 28. Güne kadar 8 tane almış oluyoruz. Ama kağıtta 7 tane alınacak yazıyor.. Progesteron 21. Günden sonraki gün mü başlayacağız
Kızlar 2 haftalik hamileyim mmmmmmm
Başlayan arkadaşlar bir bilgi verirse öğrenmiş olcaz.. Evet canım ağızdan dedi ama vajinalde olabiliyor.. Ayşennn tebrikler darısı başımıza inşalahhh22.gunu baslanicak diye anladım ben.
bi de progesteron ağızdan mi alinacak.
Aysen inan kendim oyleymis gibi sevindim saglikla kucagina al insallah hocaya sonucu gonderde paylassin faceteKızlar 2 haftalik hamileyim mmmmmmm
Canım adet sancim oldu hatta adet olcam sandım biliyosun gittim kan verdim 54.5 çıktı canim iki haftalık dedi doktor mustafa hocaya atmak istiyorum numarasi olan var mı canim tahlil sonucunAysennn canimm inanamiyorum ya nasil mutlu oldumm Allah im kucagina almayi nasip etsin. Adet olmayi bekliyordun. Allah im bizede nasip etsin kanda baktirdinmi kac cikti canim ay harika haberr yaa. Adet sancin oldu demekki umudunu kirmistin bak iste
Başlayan arkadaşlar bir bilgi verirse öğrenmiş olcaz.. Evet canım ağızdan dedi ama vajinalde olabiliyor.. Ayşennn tebrikler darısı başımıza inşalahhh
Canım face yok bende yaa nasıl atıcam bilmiyorummmAysen inan kendim oyleymis gibi sevindim saglikla kucagina al insallah hocaya sonucu gonderde paylassin facete
Canım face yok bende yaa nasıl atıcam bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?