Canim ozel msj attim sana bi bak orayaCanım adet sancim oldu hatta adet olcam sandım biliyosun gittim kan verdim 54.5 çıktı canim iki haftalık dedi doktor mustafa hocaya atmak istiyorum numarasi olan var mı canim tahlil sonucun
21. Gün progesterona başlarsak 28. Gün dahil 8 gün ediyor ama 7 gün kullanılacak yazıyor o zaman estrofem 1 gün dahamı kullanacaksınBende 21.gun basladim yarin bitiyor. İlaclar bitince kac gun sonra adet oldunuz
Evet öyle yazdılar ama 28. Gün dahil 8 gün ediyor o zamanKizlar bizim 21. Gunu baslayin yazmislardi progestani agizdan
Aynen oyle : )21. Gün progesterona başlarsak 28. Gün dahil 8 gün ediyor ama 7 gün kullanılacak yazıyor o zaman estrofem 1 gün dahamı kullanacaksın
Vaaaaavv süper bu ya hayırlı olsun çok sevindim darısı hepimizin başina inşaallh..Canlarimmm allah hepinize razi olsun hep bugünün hayalini kurdum şimdi inanamıyorum rabbım herkese versin ameliyat oldun hemen hamile kaldım ilk calismaya başladığınızda ayda. Değerim 54.5 çıktı kızlar 2 haftalik dedi bende çok umutsuzdum allah nasip etti darısı söze inşallah çok dua ediyorum size de
Canim uzulme diyemiyorum insan her seferinde biraz daha yipraniyo. Ama hersey allahtan daha dogru zaman degil demek ki. Allahin sevgili kuluyuz ki sinaniyoruz. Bi daha denersin. Rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah.Maalesef ilk tüp bebek demem olumsuz çok üzgünüm
Nerede yaptirdin canim sorun neydi ? Benim de bi negatifim var insan gercekten cok uzuluyor ama umudunu kaybetme Rabbim zamani gelince yuzunu guldurur ins. Allah im sen skintilarimizin mukafatini goster en kisa zamandaMaalesef ilk tüp bebek demem olumsuz çok üzgünüm
Rabbim hayırlısını versin benimde ilk denemem olumsuzdu.umudunu kaybetme inşallh...Maalesef ilk tüp bebek demem olumsuz çok üzgünüm
Aysenncim tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin. Uzun suredir foruma girmiyordum. Bir bakayim iyi bir haber var mi acaba dedim ve senin mujdeli haberini okudum. Benim de ilk hamileligimde silik cikmisti ilk testte. Agustos sonu histereskopi oldum ben de. Bugun adet gunumdu belirtiler var ama test sonucumda silik de olsa bir cizgi yok. Hepimize dua et. Senin dualarin daha etkili simdi :)) tekrar gozunaydin arkadasim. Darisi basimiza...Canım adet sancim oldu hatta adet olcam sandım biliyosun gittim kan verdim 54.5 çıktı canim iki haftalık dedi doktor mustafa hocaya atmak istiyorum numarasi olan var mı canim tahlil sonucun
Amin canım inşallah cümlemize nasip etsin ama dayanmak çok zor kimseyi üzmek istemediğim için güçlü duruyorum ama içimde fırtınalar kopuyo gizli gizli ağlıyorumCanim uzulme diyemiyorum insan her seferinde biraz daha yipraniyo. Ama hersey allahtan daha dogru zaman degil demek ki. Allahin sevgili kuluyuz ki sinaniyoruz. Bi daha denersin. Rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah.
Nerede yaptirdin canim sorun neydi ? Benim de bi negatifim var insan gercekten cok uzuluyor ama umudunu kaybetme Rabbim zamani gelince yuzunu guldurur ins. Allah im sen skintilarimizin mukafatini goster en kisa zamanda
Mustafa bey yaptı canım iki dış gebelik geçirdiğimden tüplerim alınmıştı rahimde şekil bozukluğundan da histeroskopimi yapmıştı mustafa bey tutunma oldu ama şu an düşük başladı altıncı haftam dı allah kimseye yaşatmasınNerede yaptirdin canim sorun neydi ? Benim de bi negatifim var insan gercekten cok uzuluyor ama umudunu kaybetme Rabbim zamani gelince yuzunu guldurur ins. Allah im sen skintilarimizin mukafatini goster en kisa zamanda
Canım benim raporluydu yumurta toplama ve transfer dörtbin tl ilaçlar 550 tl diğerleri tahlil ve muayene toplamda 5.5 ile 6 bin arası bi maliyeti varMerhaba Mustafa beyde tüp bebek yaptiran arkadaşlar maliyeti nedir ?devlet katkılı veya katkısız lütfen bilgi verirmisiniz
Saol canım ilk deneme nerdeydiRabbim hayırlısını versin benimde ilk denemem olumsuzdu.umudunu kaybetme inşallh...
Rabbim kolaylık versin inşaallh canım.benım olumsuzu gördüğüm an insan bi kaç gün kendine gelrmiyor ama agla içine atma yoksa daha kötü olursun .inşallh ikinciye olumlu olur.rabbim derdi verdiyse dermanınıda verecektir umudumuzu yititmeyelim inş.Mustafa bey yaptı canım iki dış gebelik geçirdiğimden tüplerim alınmıştı rahimde şekil bozukluğundan da histeroskopimi yapmıştı mustafa bey tutunma oldu ama şu an düşük başladı altıncı haftam dı allah kimseye yaşatmasın
Benim biraz acemilige geldi ilk duydugumda mustafa hocaya gelseydim işte herşey nasip kısmet olayı...ben ilk sakarya adatıp ta yaptırdım.dondurulmuşlar için tekrar gelirsiniz dediler ama gitmedim.Saol canım ilk deneme nerdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?