Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Benim biraz acemilige geldi ilk duydugumda mustafa hocaya gelseydim işte herşey nasip kısmet olayı...ben ilk sakarya adatıp ta yaptırdım.dondurulmuşlar için tekrar gelirsiniz dediler ama gitmedim.
Amin canım hiç birimizin boynu bükük kalmasın inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Aysen cok ama cok sevındım bızede umutt olfun venus cnm sen oldub mu adet dua et bızede aysencım

Canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza insallah

A aysennnn31 canım birşey sormak istiyorum ben senin daha önce yazdıklarında görmüştüm ilaçlardan sonra 5 kasımda adet olmuştun. 2. adetini 5 kasıma göre mi takip ettin yoksa ameliyattan önceki tarihine göre mi? Yani ilaçlar bittikten sonraki adet tarihimiz mi artık gerçek adet tarihimiz oluyor? Biraz karmaşık oldu : )

kızlar pazartesi günü yumurtalarım toplandı. 2 tane vardı. bugun hastaneden aradılar bilgilendirme için. bir tanesi bölünmeye gitmiş. diğerinde şimdilik bir gelişme yok. bir aksilik olmazsa perşembe transferim var ama kafam çok karışık. muhtemelen yumurtam geçen seferki gibi orta kalite. Allah yazdıysa orta kalitede olsa tutar ama nedense umutsuzum

Gönlünü ferah tut eğer kısmetinde varsa ne olursa olsun olacaktır senin üzülmen kendini yıpratman bir şey değiştirmez ama umutlu ve mutlu olman bazı şeyleri değiştirebilir. Hayırlısı diyip beklemekten başka elden bişi gelmez ki. Üzme kendini en azından çeşitli alternatiflerimiz var ya ne yaparsak yapalım çocuk sahibi olamayacağımız bir durumda olsaydık? Böyle kişiler de var ne yazık ki o yüzden her durumda şükredelim inşallah

Aysen cok ama cok sevındım bızede umutt olfun venus cnm sen oldub mu adet dua et bızede aysencım
Tabi ki ederim canım sıra sizde mustafa hoca faceye koymuş sonuclarimi bugün mesajlastik şey dedi morali bozuktu destek olun bana dedi sanırım bazıları hep ameliyat yapıyo diyomus hocanın morali bozuk tu ve destek istiyo arkadaslar

Canım ben 5 kasim a göre olur dedim bu ay işte bu hafta bekledim hep ama dün kardeşimle konuştum eski adete göre senin çoktan geçti dedi aynı tarihte oluyomus unutmuşum ben

Canim bize dua etmeyi unutma Mustafa hocaya ins bizde yazariz guzel haberler :)

Selin sen bence su umutsuzlugu bi kenara birakmalisin artik cunku inanmak basarmanin yarisidir. Dusuncelerini guzellestir ki guzel soniclar alasin. Rabbim yuzunu gudursun ins

Vevus cnm uzülme ben uzulfum cok ama napalım bak aysen kaldı sıra bızde ıns benm dorduncu gunum ama cok yogun oldum valla halada devam benm ıcım temızlenıpr sanırm kızlar umutlar bu aya ıns ya bızde kalacagız ıns cnm ınssss

Kızlar doktorlarin hiç bir sorunun yok deyip mustafa hocaya gidip bişey çıkan varmıdır kafam çok karışık kime gittiysem hersey mükemmel hersey güzel ama 3 klomen 2 aşılama sonuç 3 kimyasal gebelik mustafa hocaya gitmek istiyorum ama insan bişeyi yok dediği zaman uzulurmu ben üzülüyorum artık

Banada gittigim doktorlar öyle dedi 2 3kez klomenli çatlatmalı.3kez aşılama 1kez tüpbebek.hep anlaşılamayan kısırlık dediler ya böyle bişey olabilir mi ama ben hep diyordum bi sotun var ki olmuyor.vakiti zamani elbet vardır ama şu dünyadada sebepsiz bişey varmı .şükürler olsun ki mustafa hocam buldu.aslında buradaki tüm arksdaşlarımızın sorunuda ortak.mustafa hocayı bulmasaydık belkide hiç olmayacaktı.şimdi en azından kendiliğinden olmasada tüp bebekle olabilir inşallh.şuan histeroskopi kontrol gğnümü bekliyorum.tüp bebek dersede olsun onınla devam edecegiz inşaallh.

Kızlar üzülmeyin inşallh olacaktır.mustafa hoca 3ay demiş stres yapmayın.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hadi hayırlısı ne zaman histeroskopi günün bilgi ver olurmu bişey çıkacakmi bakalım insan çok tuhaf oluyor Prof ada gittim uzmanada kime gittiysem bişey yok bişey yok şimdi tüp önerdiler son kez aşılama yapmak istiyorumustafaa hocaya gelmek Istiyorum ama çokta yipraniyor insan ne yapacağım bilmem

Canım ben 5 kasim a göre olur dedim bu ay işte bu hafta bekledim hep ama dün kardeşimle konuştum eski adete göre senin çoktan geçti dedi aynı tarihte oluyomus unutmuşum ben
Rabbim tamamına erdirsin saglıkla kucagına alabilesin hayırlı evlat olsun inşaallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…