Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

ben histeroskopi oldum kontrole gidicrm ilaçlar bitince.inan mustafa hoca gerek olmadıkça tüp bebek yapmaz.demrkki bi sıkıntı var ki olmuyor.bence direk mustafa hocaya git.en axından bi muayene ol derim

ben histeroskopi oldum kontrole gidicrm ilaçlar bitince.inan mustafa hoca gerek olmadıkça tüp bebek yapmaz.demrkki bi sıkıntı var ki olmuyor.bence direk mustafa hocaya git.en axından bi muayene ol derim
Rize'de yaşıyorum istanbulda olsam bi dk düşünmem ve doktora gidip bişey in yok denilmesinden çok bunalım

Rize'de yaşıyorum istanbulda olsam bi dk düşünmem ve doktora gidip bişey in yok denilmesinden çok bunalım
BeNde başka ildeyim oraya bi gitsen nerelerden gelenler var hep şehir dışı zaten.inan başka doktorlarda sürünürsün.ben 2sene her ay bi umutla gittik.en sonunds mustafa hocsyı bulduk ameliyatımı oldum ilsçlarımı kullanıyorum.bir hafta sonrada randevu için arayacagım

Bana tüp bebek için gittiğim prof. Bile sadece tüpün biri tıkalı dedi ama tüpbebek olur dedi ama 2embriyo koymalatına ragmen olmadı.6 fondurulmuşum olmasına ragmen mustafa hocaya gittik rahimdeki darlıktan olmsz olsada düşük olur dedi ameliyat oldum

Rahim filmini mustafa hocaya at o ordan yorumunu yapar canim. Hoca gercekten cok iyi bi insan ona gore gelirsin rize den. Bende senle ayni durumdayim banada sebepsiz dendi hep kloman catlatma arti 6asilana ve 1 tup bebek tedavisi oldum bende en sonunda mustafa hocaya gittim sekil bizuklugu var dedi histereskopi oldum beklemedeyim simdi bakalim

Canım dualrim hep sizinle sıra sizde bakalım allahın izniyle☺

Venüs sende mi şekil bozukluğundan oldun benimde öyle

Öznur estrofem bitince mi arayacaktik dr u

R
Rahîm flimini atsam yorum yaparmiki biz hep bu işi paraya döken doktorlara alisdigimizdan sanki ayıp. Olur suna bi bak demek geliyor

Benimde sekil bozuklugu evet. Saliha hocaya faceden msj at ben rizedeyim de ona gore rahim filminin net fotosunu cekip yolla. Hoca cok yogun ama herkesle ilgilenmeye calisiyo. Uzakta olanlarin oyle bakiyo filmlerine ordan diyo su sorun var diye.

Günaydın arkadaşlar dün mustafa beydeydeydik çok iyi mütevazı birisi sağolsun bizi aylarca bekletmeden aldı histeroskopi önerdi bana inşallah adetin bittiği anda olucam

Selin sen bence su umutsuzlugu bi kenara birakmalisin artik cunku inanmak basarmanin yarisidir. Dusuncelerini guzellestir ki guzel soniclar alasin. Rabbim yuzunu gudursun ins

haklısın cnm ama elimde değil. deneyeceğim hep olumlu düşüneceğim teşekkür ederim.

çok şükür hala şansımız var cnm şükürler olsun. iyiki varsınız. kendime geldim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…