Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

aysennn Allah sana bagislasin bebisini. yüzünü guldursun inşallah.
Amin canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Hayal gibi hala inanamiyorum ben diyodum ben ne zaman hamileyim dicem çok uzak geliyodu çok şükür ya oldu size dua ediyorum ama valla her firsatta

Aysen cnm ya sana cok sevndım valla ama benm bu ay olmadı baksana ya neden kı olmaz mı acaba ılk aydan kalan kalıooo kuzum cok umutsuzum neden bılmıorum

Aysen cnm ya sana cok sevndım valla ama benm bu ay olmadı baksana ya neden kı olmaz mı acaba ılk aydan kalan kalıooo kuzum cok umutsuzum neden bılmıorum
Canım inan bende çok umutuzdum çok üzülüyodum karnim da agriyodu nasill oldu anlamadım canım ya yunurta catladiginda yaptik ama verimli günlerde 3 kez falan oldu bak gör bu ay sizinde olacak canim ya eşimle inanmıyoruz hala umutsuz olma bak oluyomus demek ki seninde en yakın zaman da olacak tatlim

Benim lekelenmelerim devam ediyo canim bu ay yumurtlama zamanimi anlayamamistim size de soylemistim bi dengesizlik oldu sanirim ilaclardan oldu. Bende ayni acayip umutsuzluk coktu esimde uzuldu cok belli etmemeye calisiyo bende iyice duygusala bagliyorum

Canım test yaptın mı hiç hani bu yerleşme kanaması olabilur mi acaba he

Canim iptal olmasi transfer olup olumsuz sonuc almandan daha iyidir . Yumurta cogaltici kurlerden denedin mi incir falan

Hiç denemedim cnm. Kan değerlerim çok şükür normal. Olurda etkiler diye hiç denemedim. Denesem mi acaba? Bugun facede bir arkadaş üzüm pekmezinden bahsetmiş. Suya karıştırıp sabahları aç karnına içiyormuş. Onu denemeyi planlıyorum

Canım benim de karnim çok agriyodu biliyosun bugün yArın olucam diyodum günum geçmeden testte çıkti hemen senin gün geçti mi hiç canim
Venus cnm senin gunun gectı ama bı teat yapsana ya benım besıncı gunum ama cok kanamm pşdu hıc bole olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…