- 21 Kasım 2015
- 309
- 170
- 103
Hayırlısı olsun canım.kızlar transferim iptal edildikısmet değilmiş
kızlar transferim iptal edildikısmet değilmiş
Evet yakın zamanda olmuştuk.10kasım benim bugünde progestana başlıyorum inşaalh.sen adet oldunmu bu zaman içerisinde
Bende çok fena olmuştu su gibiydi.hadi inşaallh nezamana kontrole gideceksin acabaEvet canım ben 7 kasımda oldum ameliyat 28 kasımda regl oldum ama çok fena bir şekilde ve çok ağrım oldu ilaçlarımın bitmesine 4 gün kaldı
aysenden haberiniz var mı? Her hangi bir sorunu yoktur inşallah değeri katlanmıştır.VENUSSS CNM NEOLDU MERAK ETIM SENI YA
Canimm şimdilik bi sorun yok yatın sabah tekrar kan vericem bi de kadın doğuma gidip bilgi alicam dua edin canım çok sevindik inşallah uzulecegimiz bi şey olmazaysenden haberiniz var mı? Her hangi bir sorunu yoktur inşallah değeri katlanmıştır.
Amin canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Hayal gibi hala inanamiyorum ben diyodum ben ne zaman hamileyim dicem çok uzak geliyodu çok şükür ya oldu size dua ediyorum ama valla her firsattaaysennn Allah sana bagislasin bebisini. yüzünü guldursun inşallah.
Bende çok fena olmuştu su gibiydi.hadi inşaallh nezamana kontrole gideceksin acaba
Canım inan bende çok umutuzdum çok üzülüyodum karnim da agriyodu nasill oldu anlamadım canım ya yunurta catladiginda yaptik ama verimli günlerde 3 kez falan oldu bak gör bu ay sizinde olacak canim ya eşimle inanmıyoruz hala umutsuz olma bak oluyomus demek ki seninde en yakın zaman da olacak tatlimAysen cnm ya sana cok sevndım valla ama benm bu ay olmadı baksana ya neden kı olmaz mı acaba ılk aydan kalan kalıooo kuzum cok umutsuzum neden bılmıorum
Canim iptal olmasi transfer olup olumsuz sonuc almandan daha iyidir . Yumurta cogaltici kurlerden denedin mi incir falankızlar transferim iptal edildikısmet değilmiş
Canım test yaptın mı hiç hani bu yerleşme kanaması olabilur mi acaba heBenim lekelenmelerim devam ediyo canim bu ay yumurtlama zamanimi anlayamamistim size de soylemistim bi dengesizlik oldu sanirim ilaclardan oldu. Bende ayni acayip umutsuzluk coktu esimde uzuldu cok belli etmemeye calisiyobende iyice duygusala bagliyorum
Yok canim benim oluyo boyle lekelenmeler adet oncesi.. karnmda agriyo yarin olurum kesinCanım test yaptın mı hiç hani bu yerleşme kanaması olabilur mi acaba he
Canım benim de karnim çok agriyodu biliyosun bugün yArın olucam diyodum günum geçmeden testte çıkti hemen senin gün geçti mi hiç canimYok canim benim oluyo boyle lekelenmeler adet oncesi.. karnmda agriyo yarin olurum kesin
Canim iptal olmasi transfer olup olumsuz sonuc almandan daha iyidir . Yumurta cogaltici kurlerden denedin mi incir falan
Venus cnm senin gunun gectı ama bı teat yapsana ya benım besıncı gunum ama cok kanamm pşdu hıc bole olmazdıCanım benim de karnim çok agriyodu biliyosun bugün yArın olucam diyodum günum geçmeden testte çıkti hemen senin gün geçti mi hiç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?