Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yok kizlar ya cogaldi lekelenmem sabaha kalmaz olurum benim boyle oluyo ama bu ay dedigim gibi saglikli yumurtlayamadim ondan 2 gun gecikti adetim

Bende bugün regl oldum. Burdan histereskopi olacak arkadaşlar yada adetini bekleyenler için yazıyorum. İlaçlar bittikten 2 gün sonra oluyorsunuz. Gününüz geldiğinde adetinizin gelmesini beklemeyin. Gelse bile ilaç bittikten sonra tekrar oluyorsunuz. Benim bayağı kafam karışmıştı o yüzden yazıyorum boşuna test yapmayın : )

merve cnm hayırlsıı olsun ıns sende benım gıbı olmussun bende ılac kullanırken olmadım cnm cunkı senın umudunu kırmayı cok ıstememıstım ama normal ya olmammk sanırsam hadı ıns bu ay olur senınde

Sağol canım yaaa bende bunun cevabını arayıp duruyordum. Günümde adet oldum ilaçlar bitincede adet olacakmıyız diye.. Şehir dışından gelcem randevumu ona göre alayım diyordum.

aysen cnm nasılsın testı tekrarladın mı nasıl katlanması guzldır ıns cnm ya bızede yaz arada kı merk etmeylım

Rabbim sana da nasip edecek canım benim bu ay sıra sizde dualrim hep sizinle çok iyi anlıyorum cunkü sizj
Masallh cnm masllh ya sabırsızlkla beklıorum ıns olur ya cok uzuluprum senın daha once gebrlık olmus muydu benım bi dıs bıde kımyasal olmustu bakalım ıns kalırım unv ark ıkıncılerı oldu ya

Masallh cnm masllh ya sabırsızlkla beklıorum ıns olur ya cok uzuluprum senın daha once gebrlık olmus muydu benım bi dıs bıde kımyasal olmustu bakalım ıns kalırım unv ark ıkıncılerı oldu ya
Canım hiç gebelik olmamıştı benim ama arkadaşlarını düşünme yaa bende hamile olduğumu bilmiyodum çok uzulmustur üstüne bi de eltim hamileyim diye aradı üstüne bi de ikiz dedi bende kendime uzulmustum ama çok dua ettim hep şey dedim allahım hz. İbrahim e 100 yaşından sonra evlat verdin Hz. Zekeriya ya öyle bana da ver sana zor gelmez falan diye çok dua ettim canım ya

Kızlar
Histeroskopiden sonra ilaç bitmeden veya ilaç bittikten sonra kanaması olanlar
Lütfen cvp verin
Benim ilaçların bitmesine 2 gün kaldı
28 kasımda regl oldum hala da aynı yoğunlukla devam ediyor
Çok ağrım oluyor ve avuç avuç parçalar geliyor inanamıyorum
Korkuyorum da
Sizde de böyle şeyler oldu mu cevaplarınızı bekliyorum

Bende bugun sonunda oldum kizlar adet ya yumurtlamamda hic sorun olmazdi daha once.. bi dengesizlik oldu 3 gun gecikme yasadim sanirim yeni toparliyo rahim kendini.. aysen canim masallah ya o kadar seviniyorum ki sana inaniyorum bizede umut oldu bu bizim de olacak ins

Yok canım ne kusuru eşimde hiç bi sorun yok bende de rahimde darlık vardı o halledilince hemen oldu çok şükür darısı başınıza canım sular sizinle
çok şükür canim Rabbim bagislasin evladinizi esine ve sana inşallah. bizde sperm hareket sayi ve hızda da problem var oyüzden sordum . bizim tüpsuz olma ihtimali pek yok ama Allah büyüktür.

çok şükür canim Rabbim bagislasin evladinizi esine ve sana inşallah. bizde sperm hareket sayi ve hızda da problem var oyüzden sordum . bizim tüpsuz olma ihtimali pek yok ama Allah büyüktür.
Bizimde eşimin ilk verdiği test iyiydi aşılamalardaki iyi degildi.benim konttol günü eşimdende test isteyebilirim dedi.biz gitmeden yaptırıcaz inş.sizede öyle bişey drdi mi

Cnm benim ilaçlar devam ederken regli oldum bitmeye yakın oldum bittikten sonra oldum. Normalmiş bu tarz şeyler

Bizimde eşimin ilk verdiği test iyiydi aşılamalardaki iyi degildi.benim konttol günü eşimdende test isteyebilirim dedi.biz gitmeden yaptırıcaz inş.sizede öyle bişey drdi mi

evet bize de öyle dedi eşinin durumuna da bi bakarız ona gore tedaviyi sekillendiririz dedi. bizim biraz sıkıntılı çıkıyor sperm testlerimiz

evet bize de öyle dedi eşinin durumuna da bi bakarız ona gore tedaviyi sekillendiririz dedi. bizim biraz sıkıntılı çıkıyor sperm testlerimiz
Hayırlısı olsun inşaallh.hiç yok degil ya çok şükür.bizim ki o kadar kötü degil sadece çok iyiden biraz düşük.ilk ürolojıye gittiginde en kötü aşılamayla bile olunabilecegini demişti.tabi strestende kötü çıktıgı oluyor aşılamalarda özellikle.hepimizin hakkımızda hayırlı olan olsun inşasllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…