Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım hadi kanama olması normal de çok ağrı olması normal mi? Benim regl ağrım olmazdı böyle. Ve çok fazla parça geliyo sende de öyle olmuş muydu?
Normalmiş canım çünkü ameliyattakileri daha yeni yeni atıyorsun. 1 aydır içerdeler. Büyük parçalarda olduğu için dmaarlardan geçerken ağrı yapıyor tabi.

bende 3 gündür kıvranıyorum az az geliyo sökülmeye başladığında nolcak çok merak ediyorum. Ama en azından içimiz temizleniyo öyle düşün. Artık hepimizin 10 üzerinden 10 rahimleri olacak

bende 3 gündür kıvranıyorum az az geliyo sökülmeye başladığında nolcak çok merak ediyorum. Ama en azından içimiz temizleniyo öyle düşün. Artık hepimizin 10 üzerinden 10 rahimleri olacak

İlahi hiç güleceğim yoktu nasıl bir ağrı nasıl bir ağrı hala yataktan çıkamadım eşim güç bela bişeyler yedirdi de ilaçlarımı içebildim. Ameliyat olmak hiçbir şeymiş geeçekten sonradan çıkıyo acısı. Sen ne zamn ameliyat oldun canım yakın sanırım tarihlerimiz

Kizlar benim ilaclar bittikten sonra bi adet daha oldum hala parca seyler geliyor disari ciksam tam rezillik yani.. eda canim naaptin bitti mi adetin seninde parca seyler geldimi yine yogun oldum bende baya

Kizlar benim ilaclar bittikten sonra bi adet daha oldum hala parca seyler geliyor disari ciksam tam rezillik yani.. eda canim naaptin bitti mi adetin seninde parca seyler geldimi yine yogun oldum bende baya

Aynen öyle zaten dışarı çıkmayı bırak yataktan çıkamıyorum bir an önce temizlense içimiz de bu ağrı sancı bitse gitse hayırlısı artık sabır

Canım hadi kanama olması normal de çok ağrı olması normal mi? Benim regl ağrım olmazdı böyle. Ve çok fazla parça geliyo sende de öyle olmuş muydu?

Cnm benim ameliyattan sonra reglim düzene girdikten sonraki iki ayda çok ağrım olmuştu ama sonra normale döndü

benimde çok yoğun geçmişti yarım saatte ped değiştirdim baktım olmuyor hasta bezi kullandım. normalmiş yoğun olması

Canim suan ölüyorum bu nasil bir agri yarabbim gobek deligimin ici agriyo bu normal mi ya hocaya yazdim da cevap alamadim agri kesici icsem bisey olur mu biliyo musunuz gercekten dayanamiyorum ayaga kalkamiyorum dik durMiyorum

Canim suan ölüyorum bu nasil bir agri yarabbim gobek deligimin ici agriyo bu normal mi ya hocaya yazdim da cevap alamadim agri kesici icsem bisey olur mu biliyo musunuz gercekten dayanamiyorum ayaga kalkamiyorum dik durMiyorum

Aynen ben de öyle oldum canım ben dayanamadım ağrı kesici içtim napıyım yoksa ağrıdan bayılcaktım içtim de az rahatladım bilmiyorum sakıncası olur mu

VENUS CNM BENM ADET BUGUN BITTI VALLAAA COK GELDI YAAA ICIM BOSALDI YANI RESMEN DEMEKKI BOSALMAMISSS GECENKI ADETTEE VALLAAA AGRIM COK OLMADI AMA COK KAANMAM VARDI

Sa arkadaşlar bende randevu almak istiyorum ancak şehir dışından geleceğim için tam olarak ne zamana almam gerekiyor adet öncesi ve sonrası kaç gün sonraya almam gerekiyo şimdiden çok teşekkür ederim rabbim inşallah bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder..

Sen randevu için ara seni yönlendirirler ama en güzeli adetin yeni bittiğinde gitmen bence zaten hemen randevu veremiyorlar en iyisi sen bir arasın Mustafa beyin asistanı seni yönlendirir. İnşallah hepimiz yaşarız o duyguyu:)

İlaçların bitti sanırım randevu için kaç gün sonraya veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…