Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

VENUS CNM BENM ADET BUGUN BITTI VALLAAA COK GELDI YAAA ICIM BOSALDI YANI RESMEN DEMEKKI BOSALMAMISSS GECENKI ADETTEE VALLAAA AGRIM COK OLMADI AMA COK KAANMAM VARDI
Benimde daha 4. Gunumdeyim canim. Ama azaldi baya ilk 2 gun cok asiri geldi dersahendeydim etek falan batmis Allah tan siyah kalin manto giyiniyordum rezil olacaktim. :) sen calismalar basla o zaman canim ya aslinda bal tarcin corek otu yesek yumurtalar daha kaliteli olur ama simdiden etki eder mi bilmiyorm

Basladım cnm valla bakalım hayırlısı kuzum ya aysen sevındı sıra bozdedır inş cnm ya

Geçmiş olsun.Benimde ilaçları kullanırken aşırı kanamam olmuştu biranda kesilmişti.yumurta takibinin kesin çözümüde kadın dogumcuya gitmek .veya ovulasyon testi var evde yapılabilecek.

Geçmiş olsun.Benimde ilaçları kullanırken aşırı kanamam olmuştu biranda kesilmişti.yumurta takibinin kesin çözümüde kadın dogumcuya gitmek .veya ovulasyon testi var evde yapılabilecek.
Sağol Öznur. Ya o testi denedim ama anlayamadım benim hep çift çizgi oldu. O yüzden güvenemedim. Ateş ölçme falanda varmış ama bilmiyorum. KAdın doğumcu daha kesin sanki.

Sağol Öznur. Ya o testi denedim ama anlayamadım benim hep çift çizgi oldu. O yüzden güvenemedim. Ateş ölçme falanda varmış ama bilmiyorum. KAdın doğumcu daha kesin sanki.
Canım ben aşılamadan önce yumurta takipi çok yaptırdım.özeke gittim.adetin 3.günü ultrasonla bakıyorlar 4.5.günüde klomene başlıyosun.5gün 1er tane veya 2tane.12.gün tekrar gidiyosun yumurtana bakıyor 18.20ml oldumu çatlama zamanı.bu şekilde yapabilirsin 10geçmedigi sürece tekrar ücret alınmıyor.yumurtanın çatladıgınıda kasıklarındaki agrıdan anlayabilirsin.inşallh güzel sonıçların olur canım.rabbim daha fazla aratmasın bizleri...

Amin canım ya valla şükrediyoruz halimize tabi ama insan içten içe olsun artık diyo. Benden sonra evlenenlerin çocukları 2 yaşına girdi. Kıyaslama yapmak istemiyorum ama o da içten içe oluyo yani

Amin canım ya valla şükrediyoruz halimize tabi ama insan içten içe olsun artık diyo. Benden sonra evlenenlerin çocukları 2 yaşına girdi. Kıyaslama yapmak istemiyorum ama o da içten içe oluyo yani
Bende aynen öyleyim içim içimi yiyor ya daha 1ay oldu bi tanıdıgım hanile haberini aldım içim öyle bi buruk oluyor ki.rabbim herkese versin tabi ama bizede versin işte sabır diye bişey olmasa ne yapardık bilmem.tv de bebekle ilgili bişey çıksın benımde eşiminde gözleri doluyor.en çokta korktugum şey anne olamadan ölmek...cidden çok şanslıyız ki yıllarca ugraşmadan tedevimiz kesinleşti .

İlacım Salı günü bitti geçen hafta 15 Aralığa randevu verdiler. Haftaya gidicem bakalım ne diyecek Mustafa Bey. Kafamda çok soru var. Özellikle şu adet tarihleri.

İlacım Salı günü bitti geçen hafta 15 Aralığa randevu verdiler. Haftaya gidicem bakalım ne diyecek Mustafa Bey. Kafamda çok soru var. Özellikle şu adet tarihleri.
Hayırlısı olsun inşallh.benimde öyle oldu adet hiç öyle olmamıştı.benimde yarın ilaçlarım bitiyo bakalım.randevun tam yumurta büyüme zamanına denk gelebilir iyi olur senin için inşallh

Hayırlısı olsun inşallh.benimde öyle oldu adet hiç öyle olmamıştı.benimde yarın ilaçlarım bitiyo bakalım.randevun tam yumurta büyüme zamanına denk gelebilir iyi olur senin için inşallh
Evet haklısın bugün bittiğini varsayarsak 7 gün sonra yumurtlama olması lazım. Eski adet tarihime göreyse eğer bugün yumurtlama olması gerekiyor ay çok karışık

Evet haklısın bugün bittiğini varsayarsak 7 gün sonra yumurtlama olması lazım. Eski adet tarihime göreyse eğer bugün yumurtlama olması gerekiyor ay çok karışık
Canım benım ilk
Canım benim ilk gittigim doktorum adetin 3.günü bskıyoruz çünki bir önceki aydan kalıntı varmı diye benim bi keresinde kalıntı yumurta vardı adette temizleniyormuş.senin şuan adet bittigi için saglıklı ayında isen yumurta gelişimin başlamıştır büyük ihtimalletam adetin 14.günü ve yakın günleri ni akdilik olmazsa olgun çatlamsya yakın yumurtan olması lazım inşallh hadi hayırlısı

Aynı şekilde ben de öyle ama ben ilaç içmeden duramadım gerçekten çünkü tansiyonumun düştüğünü farkedebiliyordum ağrıdan bayılcam gibi oluyodum o yüzden içtim ama benim hala devam ediyo kanamam ve bugün 10. Gün ve hemen hemen aynı yoğunlukta diyebilirim neden hala kesilmedi anlamadım ilaçlarım da cumartesi günü bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…