Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Mustafa beye eşim ve benim Tahlillerimi gönderdim herşey iyi dedi anormal bir durum yok ancak rahim filmini gönderince. Sol tüp kötü dedi ocak ayına randevu alacağım bakalım ne olur

Bu arada kendimi tanıştırayım arkadaşlar :) iki yıllık evliyim en az beş tane doktora gittim hiç bir sorun yok dediler ancak hiç gebelik yaşamadım arkadaşım mustafa beyin hastasıydı hamile kalınca banada bir umut oldu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kizlar ben histereskopi den sonra ilac kullanirken adet gunumde adet oldum ilaclar bitince de adet oldum su an kobtrol gunumu bekliyorum ..benim simdiju adet tarihim ne zaman ..:)

Kizlar ben histereskopi den sonra ilac kullanirken adet gunumde adet oldum ilaclar bitince de adet oldum su an kobtrol gunumu bekliyorum ..benim simdiju adet tarihim ne zaman ..:)

Üç bilinmeyenli denklem gibi oldu bu adet tarihleri :) bence en doğrusu kontrole gittiğimizde Mustafa hocaya sormak

Hayırlısı olur inşallah canım ben Mustafa beyi Rabbimin bir vesilesi olarak görüyorum inşallah Rabbim tez zamanda sevindirir bizi sen nerde yaşıyosun canım sanırım İstanbulda değilsin

Benimde yarın ögle bitiyor inşallh yarın arayacagım.hadi hayırlısı olsun

İnşallah canım sen de yarın arayacaksın o zaman randevu için bakalım sana ne zamana randevu verecekler beni bu kanama mahvetti içim dışıma çıktı 10 gündür devam ediyor belim kopuyo sanki hadi hayırlısı bakalım

Banada büyük ihtimalle 22si derler gibime geliyor.Allah Allah ne ilginç ilaçların bitti bi daha olmazsın herhalde adet tarihine kadar.niye bu kadar agrı oldu ki bende ilaçlar devam ederken günümde olmuştum aşırı boşalma olmuştu birandada kesilmişti.bakalım 7 olmuş olacak arada kanamam olacakmı

Merhaba kizlar
ben estrofemi kullanmayi iki kez unuttum farklı günlerde ama. 28 gün dolunca ilaci birakicak miyim yoksa bütün hapları bitirmeli miyim sizce?
alın size bi üç bilinmeyenli denklem daha :)

Merhaba kizlar
ben estrofemi kullanmayi iki kez unuttum farklı günlerde ama. 28 gün dolunca ilaci birakicak miyim yoksa bütün hapları bitirmeli miyim sizce?
alın size bi üç bilinmeyenli denklem daha :)
Bende 1 tanesini unutmuştum ama aklıma gelince aldım diğerlerinide ona göre ayarladım ilaçlarda değişiklik olmadı canım

Hayırlısı olur inşallah canım ben Mustafa beyi Rabbimin bir vesilesi olarak görüyorum inşallah Rabbim tez zamanda sevindirir bizi sen nerde yaşıyosun canım sanırım İstanbulda değilsin
Amin canım malesef İstanbulda değilim mersinde yaşıyorm sen istanbulda mısın mustafa beyi bulmana ne sebep oldu

Amin canım malesef İstanbulda değilim mersinde yaşıyorm sen istanbulda mısın mustafa beyi bulmana ne sebep oldu

İstanbulda yaşıyordum evlenince samsuna yerleştim bi arkadaşım tavsiye etti bana da ama işte tesadüf diye bir şey yok aynı anda kuzenim de tavsiye etti ikisi birbirinden habersiz aynı dr u söyleyince gitmeye karar verdim bakalım sonumuz hayırlı olsun inşallah

Arkadaşlar histeroskopiden sonra hangi numarayı arayacaktık yardımcı okurmusunuz.bendeki numarayı arıyorum açmıyorlar.

[QUOTocaginenn33, post: 43954833, member: 721217"]Amin canım malesef İstanbulda değilim mersinde yaşıyorm sen istanbulda mısın mustafa beyi bulmana ne sebep oldu[/QUOTE]
Bnde ocagin ilk haftasi gidecem mersinden.gittigim gun hem ilk gorurme hemde Hiteroskopi olcak canim.git gel yapamam diye anlattim durumumu.yardimci oldular

Kızlar napıorsunuz venus aysen bakalım bu ay kalan olaacakmı ben corek otu yagı kapsulu aldım hanıle kalmayı kolaylastıromus sabah aksam onu ıcececgım sımdi

Kızlar napıorsunuz venus aysen bakalım bu ay kalan olaacakmı ben corek otu yagı kapsulu aldım hanıle kalmayı kolaylastıromus sabah aksam onu ıcececgım sımdi
Hadi insallah bu ay sıra sizde canım dua ediyorum size isminizi vererek özellikle venus le sana aynu zaman ameliyat olduk ya ne bilim sanki daha yakın hissediyorum ☺☺ benim iyi çok sukur canım hamilelik belirti başlamadı daha bulantı falan yok sadece sık lavaboya gitme durumu var cuma günü keseyi girmeye gidicez inşallah görürüz canım darısı başına canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…