Benimde yarın ögle bitiyor inşallh yarın arayacagım.hadi hayırlısı olsunCanım ben bugün randevumu aldım ayın 19 una senin belli mi
Kizlar ben histereskopi den sonra ilac kullanirken adet gunumde adet oldum ilaclar bitince de adet oldum su an kobtrol gunumu bekliyorum ..benim simdiju adet tarihim ne zaman ..:)
Bu arada kendimi tanıştırayım arkadaşlar :) iki yıllık evliyim en az beş tane doktora gittim hiç bir sorun yok dediler ancak hiç gebelik yaşamadım arkadaşım mustafa beyin hastasıydı hamile kalınca banada bir umut oldu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benimde yarın ögle bitiyor inşallh yarın arayacagım.hadi hayırlısı olsun
İŞTE BÜTÜN MESELE BUKizlar ben histereskopi den sonra ilac kullanirken adet gunumde adet oldum ilaclar bitince de adet oldum su an kobtrol gunumu bekliyorum ..benim simdiju adet tarihim ne zaman ..:)
Banada büyük ihtimalle 22si derler gibime geliyor.Allah Allah ne ilginç ilaçların bitti bi daha olmazsın herhalde adet tarihine kadar.niye bu kadar agrı oldu ki bende ilaçlar devam ederken günümde olmuştum aşırı boşalma olmuştu birandada kesilmişti.bakalım 7 olmuş olacak arada kanamam olacakmıİnşallah canım sen de yarın arayacaksın o zaman randevu için bakalım sana ne zamana randevu verecekler beni bu kanama mahvetti içim dışıma çıktı 10 gündür devam ediyor belim kopuyo sanki hadi hayırlısı bakalım
Bende 1 tanesini unutmuştum ama aklıma gelince aldım diğerlerinide ona göre ayarladım ilaçlarda değişiklik olmadı canımMerhaba kizlar
ben estrofemi kullanmayi iki kez unuttum farklı günlerde ama. 28 gün dolunca ilaci birakicak miyim yoksa bütün hapları bitirmeli miyim sizce?
alın size bi üç bilinmeyenli denklem daha:)
Amin canım malesef İstanbulda değilim mersinde yaşıyorm sen istanbulda mısın mustafa beyi bulmana ne sebep olduHayırlısı olur inşallah canım ben Mustafa beyi Rabbimin bir vesilesi olarak görüyorum inşallah Rabbim tez zamanda sevindirir bizi sen nerde yaşıyosun canım sanırım İstanbulda değilsin
Amin canım malesef İstanbulda değilim mersinde yaşıyorm sen istanbulda mısın mustafa beyi bulmana ne sebep oldu
Aynen oyle valla cumartesi kontrol var o zaman sorayim yazarimm..:)Üç bilinmeyenli denklem gibi oldu bu adet tarihleri :) bence en doğrusu kontrole gittiğimizde Mustafa hocaya sormak
İŞTE BÜTÜN MESELE BU
Arkadaşlar histeroskopiden sonra hangi numarayı arayacaktık yardımcı okurmusunuz.bendeki numarayı arıyorum açmıyorlar.
Teşekkürler canım. 3den beri bu numarayı aradım ama açan olmadı malesef yarın tekrar arayacagım.Yeni gördüm canım 0 (212) 460 77 52 arıyosun aldın mı randevunu
Hadi insallah bu ay sıra sizde canım dua ediyorum size isminizi vererek özellikle venus le sana aynu zaman ameliyat olduk ya ne bilim sanki daha yakın hissediyorum ☺☺ benim iyi çok sukur canım hamilelik belirti başlamadı daha bulantı falan yok sadece sık lavaboya gitme durumu var cuma günü keseyi girmeye gidicez inşallah görürüz canım darısı başına canimmKızlar napıorsunuz venus aysen bakalım bu ay kalan olaacakmı ben corek otu yagı kapsulu aldım hanıle kalmayı kolaylastıromus sabah aksam onu ıcececgım sımdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?