Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Aynı anda histereskopi olmasakta duanda benide unutma canım yaa.. Kendiliğinden olma şansım yok mecbur tüp bebek olacak benim.. İnşallah olsun artık gönlümüzdeki hayırlısıyla..

Rabbim bizede yaşatsın inşaallh bu heyecanı

Kızlar napıorsunuz venus aysen bakalım bu ay kalan olaacakmı ben corek otu yagı kapsulu aldım hanıle kalmayı kolaylastıromus sabah aksam onu ıcececgım sımdi
Çörek otu yagı kapsulü yumurtaya mı faydası var acaba.folik asit te kullan bence ben kullanıyorum.

[QUOTocaginenn33, post: 43954833, member: 721217"]Amin canım malesef İstanbulda değilim mersinde yaşıyorm sen istanbulda mısın mustafa beyi bulmana ne sebep oldu
Bnde ocagin ilk haftasi gidecem mersinden.gittigim gun hem ilk gorurme hemde Hiteroskopi olcak canim.git gel yapamam diye anlattim durumumu.yardimci oldular[/QUOTE]
Histereskopi olacağınızı muayene etmeden mi söyledi doktor. Bende öğretmenim öyle sürekli gitme şansım yok randevyyu bende ona göre alcam siz adet sonrasına mı aldınız randevu

TE="Arzenn33, post: 43976106, member: 721217"]Bnde ocagin ilk haftasi gidecem mersinden.gittigim gun hem ilk gorurme hemde Hiteroskopi olcak canim.git gel yapamam diye anlattim durumumu.yardimci oldular[/QUOTE]
Histereskopi olacağınızı muayene etmeden mi söyledi doktor. Bende öğretmenim öyle sürekli gitme şansım yok randevyyu bende ona göre alcam siz adet sonrasına mı aldınız randevu[/QUOTE]
Facebook dan mesaj attim. Rahim filmimi istedi. Hiteroskopi olmam gerektigini soyledi.izin durumumuzu anlattim sekreteri ile gorusmemi istedi.gorstum adet olunca arayin dedi.adet bittikden sonra bi hafta icinde olcakmis.adet olmayi bekliyorum.

TE="Arzenn33, post: 43976106, member: 721217"]Bnde ocagin ilk haftasi gidecem mersinden.gittigim gun hem ilk gorurme hemde Hiteroskopi olcak canim.git gel yapamam diye anlattim durumumu.yardimci oldular
Histereskopi olacağınızı muayene etmeden mi söyledi doktor. Bende öğretmenim öyle sürekli gitme şansım yok randevyyu bende ona göre alcam siz adet sonrasına mı aldınız randevu[/QUOTE]
Facebook dan mesaj attim. Rahim filmimi istedi. Hiteroskopi olmam gerektigini soyledi.izin durumumuzu anlattim sekreteri ile gorusmemi istedi.gorstum adet olunca arayin dedi.adet bittikden sonra bi hafta icinde olcakmis.adet olmayi bekliyorum.[/QUOTE]
Yaa ben attım ama sadece Sol tüp kötü dedi o kadar. Gel ya da ameliyat olacaksın demedi bende sormadım (

İki ay önce randevu için aradığımda bana aralık ayına gün verdiler...randevu günü gelmeden arayıp çok yoğun olduğu için haftaya ertelemk zorundayız dediler..neyse ok dedik..ve erteledikleri rand. İçin de arayıp aynı şeyi söylediler..doktor bey bütün gün ameliyatta olacağı için tüm rand iptal diye..çok sinirlendim..iki ay sonrasına gün verip nasıl hala iptal edebiliyorlar şaşıyorum..onların keyfini bekleyemiyceğim için komple iptal ettim..gitmeyeceğim görüşmeye..rand alabilenleri tebrik ediyorum.. Hepimizin gönlüne göre olsun

Merhaba benim fsh sorunum var Dr. Mustafa acete gidip hamile kalan varmı fsh sorunu olanlar lütfen (

Evet malesef randevu almak biraz sıkıntılı ve gerçekten sürekli hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor. İnsan tabiki sinirleniyor ben de samsundan kalkıp gittim görüşme için ve o gün tam 6 saat sıra gelmesi için bekledim randevu saatim belli olduğu halde. Sabırla bekledim. Sonu güzel olsun inşallah diye bebeğim için bekledim. Şimdiye kadar gittiğim hiçbir dr içime sinmediği için daha bana bakmadan incelemeden ezbere bir şekilde tedavinin nasıl olacağını söyledikleri için inşallah gerçekten ilgilenir gerçekten asıl sorunu bulup doğru tedaviyi uygular diye bekledim. Gerçekten de öyle oldu şükürler olsun ki Allaha şükrediyorum Mustafa beyi bize vesile kıldığı için. Mustafa beyin nasıl çalıştığını nerdeyse gece yarılarına kadar kendisinden şifa umup gelenlerle nasıl içten ilgilenip özveriyle çalıştığını görünce anlıyor insan. Gerçekten o kadar yoğunki bazen oluyor işte böyle şeyler sen de haklısın tabiki sana bir şey demiyorum ama bence gitmelisin diye düşünüyorum. Bebeğin için... :)

Bende ilk randevu için 2ay bekledim.çok haklısın ama şuda varki başka uzman doktorlarda var ama bizim doktor olarak mustafa beyi tercih ettik ve cidden hiç tereddüt etmedim eşimde öyle.ilk randevu günümüzdede tam 8saat bekledik ama olsun dedik oflayıp puflamadık bu işler sabır işi işte biz bebek istiyorsak bu yoldada engeller için bazı zorluklara dayanmamız lazım şuan çok muyluyuz çünkü bebegimize kavuşmamıza az kaldıgını hissediyoruz. .ilk randevuda sıkıntı oluyor zaten digerlerinde hemen randevu geliyor.

Çörek otu yagı kapsulü yumurtaya mı faydası var acaba.folik asit te kullan bence ben kullanıyorum.
OLUMDEN BASKA HERDERDE DEVA DEMIS PEYGAMBER EFENDIMZ ALIRKEN AKTARDA COK ICIP HAMILE KALAN OLDU ABLA FALAN DEDI DIGER SITEDEN BU AY IKI KISI KALDI BUNU KULLANIRKEN

AYSEN CNM ET KUZUM ET INSS SENDE KESENI GORURSUN NE COK II OLDU YA SENIN ICIN ILK AYDAN KALDIN YAA BEN COK UMUTSUUZM GECEN AKSAM SABAHA KADAR AGLADIM RESMEN ERTESI GUN ISE BILE GITMEDM NE OLCAK BIZIM HALIMZ DIE VALLA INSS SIRA BIZDEDIR RABBIM ISTEYEM UMMETI MUHAMMEDE YASATSIN BU DUYGUYU CNM SEN NERDE OTURUORSUN BAKALIM BU ARADA

OLUMDEN BASKA HERDERDE DEVA DEMIS PEYGAMBER EFENDIMZ ALIRKEN AKTARDA COK ICIP HAMILE KALAN OLDU ABLA FALAN DEDI DIGER SITEDEN BU AY IKI KISI KALDI BUNU KULLANIRKEN
Diger site hangisi canım.bende alayım inşallh hafta sonu.inşaallh seninde olur inşaallh.mustafa bey olacagını dediyse olur inş.

Gerçektenmi cnm bnm fsh sorunum var 50 fsh 100 kadar çıkıyor genetik deil ama hastalığım amh de düşük çıktı 3 senelik evliyim ve iyi bi doktor arıyorum gittim her dktr umudumu hep kırdı ne yapacağım bilmiyorum

Canım seni çok ıyu anlıyorum ya bende gebe olduğumu öğrenmeden önce evde oturup dua ederken çok Uzulup aglamistim bu ay hiç umudum yoktu iliskiden sonra yatıp beklemedim bile olmuyo diye ama seninde olacak bak gör sende burdan birilerine yazacaksınız tavsiyelerde bulunacaksın inşallah ben tekirdag da oturyom canım sen

Bende öyle yim çok strese giriyorum cnm ben osmaniye de oturuyorum 2 sefer tüp bebek denedim yumiler boş çıktı bidaha gitmedim hiç biri umut vermiyor ki yüzde 2 ve 3 luk ihtimal diyorlar

Bende öyle yim çok strese giriyorum cnm ben osmaniye de oturuyorum 2 sefer tüp bebek denedim yumiler boş çıktı bidaha gitmedim hiç biri umut vermiyor ki yüzde 2 ve 3 luk ihtimal diyorlar
Hakkında hayırlısı olsun ama asla pes etme inşaallh bir gün olur bizde bu yolun yolcusuyuz...umut vermeyenlerede gitme derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…