- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Aynı anda histereskopi olmasakta duanda benide unutma canım yaa.. Kendiliğinden olma şansım yok mecbur tüp bebek olacak benim.. İnşallah olsun artık gönlümüzdeki hayırlısıyla..Hadi insallah bu ay sıra sizde canım dua ediyorum size isminizi vererek özellikle venus le sana aynu zaman ameliyat olduk ya ne bilim sanki daha yakın hissediyorum ☺☺ benim iyi çok sukur canım hamilelik belirti başlamadı daha bulantı falan yok sadece sık lavaboya gitme durumu var cuma günü keseyi girmeye gidicez inşallah görürüz canım darısı başına canimm
Rabbim bizede yaşatsın inşaallh bu heyecanıHadi insallah bu ay sıra sizde canım dua ediyorum size isminizi vererek özellikle venus le sana aynu zaman ameliyat olduk ya ne bilim sanki daha yakın hissediyorum ☺☺ benim iyi çok sukur canım hamilelik belirti başlamadı daha bulantı falan yok sadece sık lavaboya gitme durumu var cuma günü keseyi girmeye gidicez inşallah görürüz canım darısı başına canimm
Çörek otu yagı kapsulü yumurtaya mı faydası var acaba.folik asit te kullan bence ben kullanıyorum.Kızlar napıorsunuz venus aysen bakalım bu ay kalan olaacakmı ben corek otu yagı kapsulu aldım hanıle kalmayı kolaylastıromus sabah aksam onu ıcececgım sımdi
Bnde ocagin ilk haftasi gidecem mersinden.gittigim gun hem ilk gorurme hemde Hiteroskopi olcak canim.git gel yapamam diye anlattim durumumu.yardimci oldular[/QUOTE][QUOTocaginenn33, post: 43954833, member: 721217"]Amin canım malesef İstanbulda değilim mersinde yaşıyorm sen istanbulda mısın mustafa beyi bulmana ne sebep oldu
Histereskopi olacağınızı muayene etmeden mi söyledi doktor. Bende öğretmenim öyle sürekli gitme şansım yok randevyyu bende ona göre alcam siz adet sonrasına mı aldınız randevu[/QUOTE]TE="Arzenn33, post: 43976106, member: 721217"]Bnde ocagin ilk haftasi gidecem mersinden.gittigim gun hem ilk gorurme hemde Hiteroskopi olcak canim.git gel yapamam diye anlattim durumumu.yardimci oldular
Tabi ki ederim canım ya allah kimsenin kucagini bos birakmasin sular sizinle inşallahAynı anda histereskopi olmasakta duanda benide unutma canım yaa.. Kendiliğinden olma şansım yok mecbur tüp bebek olacak benim.. İnşallah olsun artık gönlümüzdeki hayırlısıyla..
İki ay önce randevu için aradığımda bana aralık ayına gün verdiler...randevu günü gelmeden arayıp çok yoğun olduğu için haftaya ertelemk zorundayız dediler..neyse ok dedik..ve erteledikleri rand. İçin de arayıp aynı şeyi söylediler..doktor bey bütün gün ameliyatta olacağı için tüm rand iptal diye..çok sinirlendim..iki ay sonrasına gün verip nasıl hala iptal edebiliyorlar şaşıyorum..onların keyfini bekleyemiyceğim için komple iptal ettim..gitmeyeceğim görüşmeye..rand alabilenleri tebrik ediyorum.. Hepimizin gönlüne göre olsun
Bende ilk randevu için 2ay bekledim.çok haklısın ama şuda varki başka uzman doktorlarda var ama bizim doktor olarak mustafa beyi tercih ettik ve cidden hiç tereddüt etmedim eşimde öyle.ilk randevu günümüzdede tam 8saat bekledik ama olsun dedik oflayıp puflamadık bu işler sabır işi işte biz bebek istiyorsak bu yoldada engeller için bazı zorluklara dayanmamız lazım şuan çok muyluyuz çünkü bebegimize kavuşmamıza az kaldıgını hissediyoruz. .ilk randevuda sıkıntı oluyor zaten digerlerinde hemen randevu geliyor.İki ay önce randevu için aradığımda bana aralık ayına gün verdiler...randevu günü gelmeden arayıp çok yoğun olduğu için haftaya ertelemk zorundayız dediler..neyse ok dedik..ve erteledikleri rand. İçin de arayıp aynı şeyi söylediler..doktor bey bütün gün ameliyatta olacağı için tüm rand iptal diye..çok sinirlendim..iki ay sonrasına gün verip nasıl hala iptal edebiliyorlar şaşıyorum..onların keyfini bekleyemiyceğim için komple iptal ettim..gitmeyeceğim görüşmeye..rand alabilenleri tebrik ediyorum.. Hepimizin gönlüne göre olsun
Ben bu ay hamile kaldım canım mustafa beye gitmiştim ama fsh sorunum yoktu rahim dardi histereskopi oldum bi ay sonra hamile kaldimMerhaba benim fsh sorunum var Dr. Mustafa acete gidip hamile kalan varmı fsh sorunu olanlar lütfen(
OLUMDEN BASKA HERDERDE DEVA DEMIS PEYGAMBER EFENDIMZ ALIRKEN AKTARDA COK ICIP HAMILE KALAN OLDU ABLA FALAN DEDI DIGER SITEDEN BU AY IKI KISI KALDI BUNU KULLANIRKENÇörek otu yagı kapsulü yumurtaya mı faydası var acaba.folik asit te kullan bence ben kullanıyorum.
Diger site hangisi canım.bende alayım inşallh hafta sonu.inşaallh seninde olur inşaallh.mustafa bey olacagını dediyse olur inş.OLUMDEN BASKA HERDERDE DEVA DEMIS PEYGAMBER EFENDIMZ ALIRKEN AKTARDA COK ICIP HAMILE KALAN OLDU ABLA FALAN DEDI DIGER SITEDEN BU AY IKI KISI KALDI BUNU KULLANIRKEN
Ben bu ay hamile kaldım canım mustafa beye gitmiştim ama fsh sorunum yoktu rahim dardi histereskopi oldum bi ay sonra hamile kaldim
Canım seni çok ıyu anlıyorum ya bende gebe olduğumu öğrenmeden önce evde oturup dua ederken çok Uzulup aglamistim bu ay hiç umudum yoktu iliskiden sonra yatıp beklemedim bile olmuyo diye ama seninde olacak bak gör sende burdan birilerine yazacaksınız tavsiyelerde bulunacaksın inşallah ben tekirdag da oturyom canım senAYSEN CNM ET KUZUM ET INSS SENDE KESENI GORURSUN NE COK II OLDU YA SENIN ICIN ILK AYDAN KALDIN YAA BEN COK UMUTSUUZM GECEN AKSAM SABAHA KADAR AGLADIM RESMEN ERTESI GUN ISE BILE GITMEDM NE OLCAK BIZIM HALIMZ DIE VALLA INSS SIRA BIZDEDIR RABBIM ISTEYEM UMMETI MUHAMMEDE YASATSIN BU DUYGUYU CNM SEN NERDE OTURUORSUN BAKALIM BU ARADA
Hakkında hayırlısı olsun ama asla pes etme inşaallh bir gün olur bizde bu yolun yolcusuyuz...umut vermeyenlerede gitme derim .Bende öyle yim çok strese giriyorum cnm ben osmaniye de oturuyorum 2 sefer tüp bebek denedim yumiler boş çıktı bidaha gitmedim hiç biri umut vermiyor ki yüzde 2 ve 3 luk ihtimal diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?