Inslh cnm ben bu Dr. Mustafa acete nasıl ulaşabilirim hangi hastane num felan biliyomusiniz :) biliosun iz verirmisiniz çok umutluyim ben o doktordan bilmiyorum ama sanki o doktor umudum olcakmis gbi hissediyorum
Arkadaslar merhaba
20 kasimda kucuk kizimi dunyaya getirdim cok sukur..pek cok kez yazdim ama yine yazayim okuyanlara umut olsun.bu ugurda 2 yil ugrasan biri olarak allah mustafa acetten bin kez razi olsun.medicanadaki sacma sapan tedavilerden sonra 3 tup bebek 1 laparoakopi ameliyati sonuc husran.tutmadigi icin husran demiyorum ticarethne gibi yaklasildigi icin husran diyorum.neyse gunun birinde mustafa aceti bulmam internette ve o ilk rendevudaki guven..sol tup ameliyatini yapti ve ilk denemede bebegimize kavustuk.allah binlerce kez razi olsun.anne olmak cok kutsal ve tarifi imkansi bi duygu.hic yasayamayacagima inandigim surede allah ol dedi ve oldu.mustafa hocama ne kadar tesekkur ets3m az..sizlerde ona guvenin hersey allahtqn ama inanc cok onemli..allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.2 yil umutsuz olan bir kardesiniz olarak pes etmeyin dua edin b3nim dualarimda bu yolda mucadele veren herkesle..
Tşkr edrm arkadaşlar çok saolun desteğini ve bilgileriniz içn gerçekten çok önemli benim için adeta zamn aleyhime işliyor bu fsh yokmu başa belatek umudum hastalığımin genetik olmaması ve hala gecikmeli de olsa adet olabilmek hemde ilaçsız ,
İki ay önce randevu için aradığımda bana aralık ayına gün verdiler...randevu günü gelmeden arayıp çok yoğun olduğu için haftaya ertelemk zorundayız dediler..neyse ok dedik..ve erteledikleri rand. İçin de arayıp aynı şeyi söylediler..doktor bey bütün gün ameliyatta olacağı için tüm rand iptal diye..çok sinirlendim..iki ay sonrasına gün verip nasıl hala iptal edebiliyorlar şaşıyorum..onların keyfini bekleyemiyceğim için komple iptal ettim..gitmeyeceğim görüşmeye..rand alabilenleri tebrik ediyorum.. Hepimizin gönlüne göre olsun
Arkadaslar merhaba
20 kasimda kucuk kizimi dunyaya getirdim cok sukur..pek cok kez yazdim ama yine yazayim okuyanlara umut olsun.bu ugurda 2 yil ugrasan biri olarak allah mustafa acetten bin kez razi olsun.medicanadaki sacma sapan tedavilerden sonra 3 tup bebek 1 laparoakopi ameliyati sonuc husran.tutmadigi icin husran demiyorum ticarethne gibi yaklasildigi icin husran diyorum.neyse gunun birinde mustafa aceti bulmam internette ve o ilk rendevudaki guven..sol tup ameliyatini yapti ve ilk denemede bebegimize kavustuk.allah binlerce kez razi olsun.anne olmak cok kutsal ve tarifi imkansi bi duygu.hic yasayamayacagima inandigim surede allah ol dedi ve oldu.mustafa hocama ne kadar tesekkur ets3m az..sizlerde ona guvenin hersey allahtqn ama inanc cok onemli..allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.2 yil umutsuz olan bir kardesiniz olarak pes etmeyin dua edin b3nim dualarimda bu yolda mucadele veren herkesle..
Venüs cmm aktardan aldım valla olumden baska herderde devaymıs aktr da hamıle kalamyı kolaylastırı dedı adetten hemen sonra baslıyorsun sabah ac aksam ac karnına ıcıorsun eczaneye sor cnm eczanede bılır
Günaydın cnm. Aktardan bende bir karışım aldım. Neredeyse
Şnş olur cnm ınssGünaydın cnm. Aktardan bende bir karışım aldım. 20 den fazla karışım var içinde. Sabah aç akrnına akşamda yatarken bir tatlı kaşığı. Tası çoook kötü ama inş faydası olur. Aktarcı kime verdiysem çocuğu oldu dedi. İnşallah beni kandırmamıştır
Yumurta kalitesine ve sperme iyi geliyor dedi bakalım faydası olacak mı
gunaydın cnm bu karısıım deıl
Allah çocuklarına ve sana sağlıklı ömür nasip etsin bende mustafa beye gidiyorum yumurta rezervi düşük fakat önemli olmadığını söyledi inşallah ilk histeroskopiden sonra bende hamile kalirimArkadaslar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?