Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Benim tanıdıgım bi ablam var onunda fsh yüksek ç
Benim tanıdıgım bi ablam var onunda senın gibi fsh yüksek çıkıyordu doktora gitti düşmesi için ki tedaviye başladı 2kez tüp bebek yaptırdı bi tanesinde hiç yumurta olmadı şimdi 3.tüpbebek yapıldı transferi olmuş şükür .yumurta olmama sorunuda oluyor ama pes etme inşallh olacaktır

Rabbim bana ve buradaki herkese yaşatsın inşaallh bu duyguyu

Ben bu ay hamile kaldım canım mustafa beye gitmiştim ama fsh sorunum yoktu rahim dardi histereskopi oldum bi ay sonra hamile kaldim
Merhaba arkadaşım bende mustafa beye gittim rahim dar dedi adetime bitince histeroskopi olucam kanama veya agrin oldumu açıkçası korkuyorum

Merhaba arkadaşlar
Dün histeroskopi oldum.O ameliyattan o kadar çok korkuyordum ki anlatamam. Şükür koktuğum gibi değilmiş hiç bir şey anlamadım. Fakat normalde miğren hastasıyım narkozun etkisi eklenince felaket baş ağrım oldu kafamı duvarlara vuracaktım. Neyse ki ağrı kesici ve mide bulantım için iğne yaptılar geçti. 45 gün sonra tüp bebek tedavisine Allah izin verirse başlayacağız. Tabi öncesinde Mustafa hoca kontrol edecek rahim istediği gibi olmuş mu diye. İnşallah bir sıkıntı çıkmazda bende artık tedavime başlarım.

Ben de korkuyorum histeroskopi den yumurta rezervi mde az ama mustafa hocam ameliyat sonrası normal beklioz dedi inşallah seninde gönlüne göre versin rabbim

Geçmiş olsun.mustafa beyde mi devam edeceksiniz tüpbebege.benimde sadece tansiyonum düşmüştü ameliyattan sonra mustafa beyin asistanları tuzlu peynir vermişlerdi sagolsunlar.rahimle ilgili hiç bir agrım olmamıştı.

Ben de korkuyorum histeroskopi den yumurta rezervi mde az ama mustafa hocam ameliyat sonrası normal beklioz dedi inşallah seninde gönlüne göre versin rabbim
İnan korkulacak hiç bişey yok çok rahat hiç ameliyatmı oldum anlamıyorsun.uyudugunda rahat nefes alabilmen için hortum gibi bişey takıyorlarmış ondan kaynaklanan bi gıcık oluyo bi kaç gün bende kan topagı olmuştu ama narkozdanmış sanırım

inan adet olup hemen yapılın istiyorum kanama vs olmuşmuydu yanlış anlama canım soruyorum ama insallahh yaşamam öyle bir durum çünki ocakta umreye gidicem

İnşallah canım tüp bebeğide Mustafa Acette düşünüyorum. Çünkü en mantıklısı öylesi

Harika canım, normal bekleniyorsa hiç çekinme hemen git ol. Operasyonun hiç bir zorluğu yok hemde hiç. Benim sadece miğrenim tuttu o biraz yıprattı o kadar. Korktuğum şey başıma gelmedi korkmadığım şey başıma geldi yani. Ben o kadar korkak biri olarak sana diyim asla korkulacak birşey yok. zaten narkozdan önce sakinleştirici veriyorlar.

Normal canım ama olmazsa mecbur tüp bebek olacak çünki rezervi az ama tüplerim acik eşinin de sorunu yok dedi hepimizin hakkında hayırlısı burda arkadaşlar genelde uzun süre beklemis randevu için sanırım allah bana şans verdi 1 haftada oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…