Daha önce tüp bebek denemen var mı? Benim 5. olacak ama beşinden sadece iki tanesinde transfer gördüm. Birinde kimyasal oldu ikincisinde ise düştüEvet canım 10kasımda oldum çok şükür.
Af varya benimde senin aksine yumurtam fazlasıyla var ama yüpümün trki kapalı ameliyatta bakacam demişti doktor bey neden kapalı diye bakmış laparoskopi olmafıgı için geçişin nedrn olmadıgını anlayamamış.bakalım işte kontrolde ne diyecek o yüzden merak ediyorumNormal canım ama olmazsa mecbur tüp bebek olacak çünki rezervi az ama tüplerim acik eşinin de sorunu yok dedi hepimizin hakkında hayırlısı burda arkadaşlar genelde uzun süre beklemis randevu için sanırım allah bana şans verdi 1 haftada oldu
Bende çok kolay randevu aldım ve oldumNormal canım ama olmazsa mecbur tüp bebek olacak çünki rezervi az ama tüplerim acik eşinin de sorunu yok dedi hepimizin hakkında hayırlısı burda arkadaşlar genelde uzun süre beklemis randevu için sanırım allah bana şans verdi 1 haftada oldu
Rahim filmi c3kinmismisydin canımAf varya benimde senin aksine yumurtam fazlasıyla var ama yüpümün trki kapalı ameliyatta bakacam demişti doktor bey neden kapalı diye bakmış laparoskopi olmafıgı için geçişin nedrn olmadıgını anlayamamış.bakalım işte kontrolde ne diyecek o yüzden merak ediyorum
Senin sorun neydi canimBende çok kolay randevu aldım ve oldum
çok üzüldüm geçmiş olsıun.benim 3kez aşılama 1kez tüp bebek oldu 15yumurtam oldu 12si olgundu ve 12side döllendi 2tane trandsfer yapıldı ama tutmsdı malesef rahimde darlık varmış ondan tutmamış mustafa hocam dedi ameliyatımı olfum bakalımDaha önce tüp bebek denemen var mı? Benim 5. olacak ama beşinden sadece iki tanesinde transfer gördüm. Birinde kimyasal oldu ikincisinde ise düştü
Erkek infertiletisi canımSenin sorun neydi canim
Aynen benimde öyle canımçok üzüldüm geçmiş olsıun.benim 3kez aşılama 1kez tüp bebek oldu 15yumurtam oldu 12si olgundu ve 12side döllendi 2tane trandsfer yapıldı ama tutmsdı malesef rahimde darlık varmış ondan tutmamış mustafa hocam dedi ameliyatımı olfum bakalım
Rvet rahim filmimden söyledi zsten bi tüpüm kapalı ve rahim dar diye.normalde tüplerle ilgili laparoskopi oluyo ama bi tüpüm açık olfugu için sorun yokmuşRahim filmi c3kinmismisydin canım
Hayırlısı olsun canım şimdiden sonra bizlerin yüzü gülecek artık aglamak yok inşallhAynen benimde öyle canım
Canim yaa yumurta rezervin iyi ise neden tüp bebek bu kadar yapildiki inşallah tupe gerek kalmadan normal yoldan olur hamileliğin bana dediki mustafa hoca 1 değil 9 tanede tüp bebek yaptirsayın tutmazdi çünki rahim darRvet rahim filmimden söyledi zsten bi tüpüm kapalı ve rahim dar diye.normalde tüplerle ilgili laparoskopi oluyo ama bi tüpüm açık olfugu için sorun yokmuş
Duydum bunu ama ne olduğunu bilmiyorum inanErkek infertiletisi canım
Csnım bilsem o doktora gidermiydim ah aahhh..6dondurulmuşumda kaldı parasını da ödemiştik .artık hayırlısıCanim yaa yumurta rezervin iyi ise neden tüp bebek bu kadar yapildiki inşallah tupe gerek kalmadan normal yoldan olur hamileliğin bana dediki mustafa hoca 1 değil 9 tanede tüp bebek yaptirsayın tutmazdi çünki rahim dar
Işte bizim gibi insanların duygularını parasal sömüren dr lar var malesef gitmediğim dr kalmadı en başından mustafa beye gitseymisim ama şans canımCsnım bilsem o doktora gidermiydim ah aahhh..6dondurulmuşumda kaldı parasını da ödemiştik .artık hayırlısı
Aynen dedigin gibi işte kendini doktor geçininler .ben duymuştum ama yakın olsun nasıl olsa hepsi ayni işi yapıyor doktorlar kandıramszlar dedik ama aldxndık.sonrada hiç füşünmeden gityik mustafa bey eIşte bizim gibi insanların duygularını parasal sömüren dr lar var malesef gitmediğim dr kalmadı en başından mustafa beye gitseymisim ama şans canım
Aynen dr olsun hepsi aynı bizde öyle düşündük hem maddi hem manevi yipranio ruz en çok manevi yönden ufacık umut veriolar yalandan olmayınca kocaman umutlarımız yıkılıyor histeroskopi atlatirim inşallah umre görevimiz ide yapalım orda kafa bir şey takmak istemiyorumAynen dedigin gibi işte kendini doktor geçininler .ben duymuştum ama yakın olsun nasıl olsa hepsi ayni işi yapıyor doktorlar kandıramszlar dedik ama aldxndık.sonrada hiç füşünmeden gityik mustafa bey e
Aynen dr olsun hepsi aynı bizde öyle düşündük hem maddi hem manevi yipranio ruz en çok manevi yönden ufacık umut veriolar yalandan olmayınca kocaman umutlarımız yıkılıyor histeroskopi atlatirim inşallah umre görevimiz ide yapalım orda kafa bir şey takmak istemiyorum
Aynen dedigin gibi işte kendini doktor geçininler .ben duymuştum ama yakın olsun nasıl olsa hepsi ayni işi yapıyor doktorlar kandıramszlar dedik ama aldxndık.sonrada hiç füşünmeden gityik mustafa bey e
İşini para için yapanlarla karşılaşmışız malesef..ben güçlüyümdür ama malesef bu duygunun önünde hiç bir güç dayanamıyor yıkılıyorsun..Allah kabul etsin inşallh bizede nasip olur.histeroskopiden hemen sonra gitsen bile sıkıntı olmaz o özür kanı oluyor namaza engeli olmszAynen dr olsun hepsi aynı bizde öyle düşündük hem maddi hem manevi yipranio ruz en çok manevi yönden ufacık umut veriolar yalandan olmayınca kocaman umutlarımız yıkılıyor histeroskopi atlatirim inşallah umre görevimiz ide yapalım orda kafa bir şey takmak istemiyorum
21ine aldım inşallh sabah erkendenCanım ne zamana aldım randevunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?