Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Sağol canım o zaman denk gelmiyor :) sizlere aklıma gelen herkese dua edeceğim bu mübarek gecede rabbim hepimizin kucağına sağlıklı hayırlı evlat versin

Malesef öyle içimizde ki fırtınalar bu dr lar görse belki imana gelirdi dicem ama nafile en ufak bir şeyde bile tüp bebek diyorlar hemen maddiyata bagliyorlar

merhaba kızlar, geçen ay transferim iptal olmuştu. bugun regli oldum yarın mıustafa hocaya gidicem. inş güzel şeyler söyler.

bir haftadır aktardan aldığım bir karışımı tüketiyordum. yemeğe devam etmesem mi acaba regliyken? konuyla ilgili bilgisi olan var mı kızlar? birde erken regli oldum bu karışım etkilemiş olamaz dimi

Hakkında hayırlısı olsun canım .inşallh olumlu sonuçların olur .

Selam kızlar uzun Zaman doktor arayışındayım 1 aşılama 1 laparaskopiyle 1 histereskopi 3rahim filmi 7 kez tüp bebek ama maalesef olumlu sonuç alamadım gecen tesadüfen Mustafabeyli tasadufen tavsiye Eti'ler bilemerum kararsız kaldım

Bence kararsız kalma mustafa beye git derim bende çok Dr gezdim bi işe yaramadı

Peki memnunmusun Mustafa beyden gittimi yanına
Gittim canım bana başka Dr tüp bebek dedi rezervim az olduğu için mustafa bey 9 tanede tüp bebek yapsan olmazdı dedi rahim darmis adet olunca biter bitmez histeroskopi olucam gerçekten açıklamalı ve ilgili bir dr

Canim ya masallah dikkat et dinlen.. sen mustafa beye mi gittin yoksa orada baska bi doktora ni gittin

Gittim canım bana başka Dr tüp bebek dedi rezervim az olduğu için mustafa bey 9 tanede tüp bebek yapsan olmazdı dedi rahim darmis adet olunca biter bitmez histeroskopi olucam gerçekten açıklamalı ve ilgili bir dr
Benim de rezervim az histereskopi yaptırdım rahmi bir az genisletiler sonra tekrar tup Bebek yaptım tutmadı şimdi Mustafa beye gidicem Hakkı'mızda hayırlısı

Canim ya masallah dikkat et dinlen.. sen mustafa beye mi gittin yoksa orada baska bi doktora ni gittin
Slm cnm 4 aydır dinleniyorum ben Göztepe Betül Görgen de tedavideyim bi daha deneyip olmazsa Mustafa beye gidicem herhalde bilemerum hayırlısı neyse o olur isteyen her kese nasip etsin insallah zor

Benim de rezervim az histereskopi yaptırdım rahmi bir az genisletiler sonra tekrar tup Bebek yaptım tutmadı şimdi Mustafa beye gidicem Hakkı'mızda hayırlısı
Rezerv konusunda şüphelerim var ilk yaptırdım özel labaratuverda 0.44 çıktı sonra cerrahpasa tip yaptırdım 0.3 hangisi doğru bilemedim hemen mustafa beye gittim evet az ama dedi o kadar ciddi boyutta değil dwdi seninnrezervin kaçtı canım bide rahim filmi cekildinmi

Benimki 0.8 cikti 3 kez yaptırdım laparaskopiyle oldum benim tüpler bağlı hidroselpinks var her iki tüpte +histereskopi de oldum

Rezerv 0.91 çıkmış doktorum dusuk dedi menepoza yaklaşmışım dedi çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…