- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Başka doktora gittim canım mustafa hoca hem birax uzak hemde çok bekliyoruz yogun diye gitmedim yoksa isterdim gitmeyiCanim ya masallah dikkat et dinlen.. sen mustafa beye mi gittin yoksa orada baska bi doktora ni gittin
Hayatım senin rezerv 0.8 mi 0.91 mi çünki 91 iyi rahim filmi desen çok çekilmişin demekki dr iyi değil çok hirpalaniş sin senRezerv 0.91 çıkmış doktorum dusuk dedi menepoza yaklaşmışım dedi çok endişeliyim
AMH 0.91 cikti ilk 2 rahim filmi 2013te çektirdim üçüncüyü 6 ay once . Ama gerçekten çok hırpalandım 3 tup Bebek ardından rahim filmi hemen 1 ay sonra histereskopi arkasından tup Bebek hepsi 1 sene içindeHayatım senin rezerv 0.8 mi 0.91 mi çünki 91 iyi rahim filmi desen çok çekilmişin demekki dr iyi değil çok hirpalaniş sin sen
Rezervin o kadar kötü değil menopoz için fsh yüksek olması gerekir benim fsh düşük ilk 6.5 çıktı 2 ay sonra 9 ama Dr iyi dedi sanırım 20 üstü menepozda risk fsh kac canimAMH 0.91 cikti ilk 2 rahim filmi 2013te çektirdim üçüncüyü 6 ay once . Ama gerçekten çok hırpalandım 3 tup Bebek ardından rahim filmi hemen 1 ay sonra histereskopi arkasından tup Bebek hepsi 1 sene içinde
o hangisi ki bulamadım burda bi suru var ama fsh yokRezervin o kadar kötü değil menopoz için fsh yüksek olması gerekir benim fsh düşük ilk 6.5 çıktı 2 ay sonra 9 ama Dr iyi dedi sanırım 20 üstü menepozda risk fsh kac canim
Canim hormon testlerinde vardır önemli olan fsh değerin ilk bu faktörlere bakıyorlar benim yaşımda 37 yani zamanla yarışıyor bi neviO
o hangisi ki bulamadım burda bi suru var ama fsh yok
Şimdi baktım tüm hormon testler var ama fsh yok her nedense Amh Var M-hormonagram var B-hormon var ama fsh yokCanim hormon testlerinde vardır önemli olan fsh değerin ilk bu faktörlere bakıyorlar benim yaşımda 37 yani zamanla yarışıyor bi nevi
Canim e2 amh tsh fsh vs bunlar yapıldı bana ilk test olarak çünki ondan fsh önemliKutlarım seni insallah
Şimdi baktım tüm hormon testler var ama fsh yok her nedense Amh Var M-hormonagram var B-hormon var ama fsh yok
Yumurta rezervini nasıl öğreniyorsunuz..?tahlildemi belli oluyor acaba.bilgi verirseniz sevinirim? TeşekkürlerHayatım senin rezerv 0.8 mi 0.91 mi çünki 91 iyi rahim filmi desen çok çekilmişin demekki dr iyi değil çok hirpalaniş sin sen
Tah var 2.5 normal proaktif 24.85 serbest T4 1.49Canim e2 amh tsh fsh vs bunlar yapıldı bana ilk test olarak çünki ondan fsh önemli
AMHhormon testi yapılıp ordan belli oluyorYumurta rezervini nasıl öğreniyorsunuz..?tahlildemi belli oluyor acaba.bilgi verirseniz sevinirim? Teşekkürler
Canım her hastanede yapılmıyor şu anda devlette yaptırılan 1 yada 2 ayda sonuç alırsın özelde yaptırılan 3 yada 4 günde aliosun kandan bakiliyorYumurta rezervini nasıl öğreniyorsunuz..?tahlildemi belli oluyor acaba.bilgi verirseniz sevinirim? Teşekkürler
Fsh olmaması çok ilginç menepozda yapılınca ilk test bence ilk fırsatta yaptir hayatimTah var 2.5 normal proaktif 24.85 serbest T4 1.49
AMHhormon testi yapılıp ordan belli oluyor
Sağolun kızlar...bende hsg den korkuyorum.. Anestezili yaptırmayı düşünüyorum eğer bu ay gebelik oluşmazsa...kendi doktorum çekecek.tam olarak nasıl oluyor. İnsanı hazırlamadan yani alttan spekulum falan takmadan öncemi bayıltıyorlar acaba?Canım her hastanede yapılmıyor şu anda devlette yaptırılan 1 yada 2 ayda sonuç alırsın özelde yaptırılan 3 yada 4 günde aliosun kandan bakiliyor
Ben yumurta rezervi AMH ti devlete çektirdim sonucu 1hafta içinde aldım 5 gün içinde sonuçlar cıktı. Ve şimdi acisiz dijital Hsg yapılıyor ECHOMAR Şişlide anestezisiz acisiz 5 dakikada çekiliyor ben ilk 2 sinde yürüyenlerden bunda azıcık adet sancısı gibi Ağrı'm vardı istersen adresi veriym orda çektirSağolun kızlar...bende hsg den korkuyorum.. Anestezili yaptırmayı düşünüyorum eğer bu ay gebelik oluşmazsa...kendi doktorum çekecek.tam olarak nasıl oluyor. İnsanı hazırlamadan yani alttan spekulum falan takmadan öncemi bayıltıyorlar acaba?
.Sağolun kızlar...bende hsg den korkuyorum.. Anestezili yaptırmayı düşünüyorum eğer bu ay gebelik oluşmazsa...kendi doktorum çekecek.tam olarak nasıl oluyor. İnsanı hazırlamadan yani alttan spekulum falan takmadan öncemi bayıltıyorlar a
Canim ibradel in dediği gibi bende şişli echomar da cekin dim 5 dk işlem Anesteziye gerek bile yok bende çok korkuyordum ama korkulacak gibi değilmiş alttan muayne gibi dusunSağolun kızlar...bende hsg den korkuyorum.. Anestezili yaptırmayı düşünüyorum eğer bu ay gebelik oluşmazsa...kendi doktorum çekecek.tam olarak nasıl oluyor. İnsanı hazırlamadan yani alttan spekulum falan takmadan öncemi bayıltıyorlar acaba?
Bu sefer gidince doktoruma söyliyeyim ilk 2 tup Bebek'te rahim filmi yapmadılar boşu bosuna uğraşmışım meğerse hidroselpinks varmış bakalim hayırlısı insallahFsh olmaması çok ilginç menepozda yapılınca ilk test bence ilk fırsatta yaptir hayatim
Bana cerrahpasa amh 2 ayda verdi ilk labaratuverda yaptırdım 4 günde aldım ondanBen yumurta rezervi AMH ti devlete çektirdim sonucu 1hafta içinde aldım 5 gün içinde sonuçlar cıktı. Ve şimdi acisiz dijital Hsg yapılıyor ECHOMAR Şişlide anestezisiz acisiz 5 dakikada çekiliyor ben ilk 2 sinde yürüyenlerden bunda azıcık adet sancısı gibi Ağrı'm vardı istersen adresi veriym orda çektir
Amin canım bizim gibilerin emin ellerde olması gerek bütün bu işlemler yapılmadan tüp bebek tedavisine nasıl karar verirler allah sanada sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahBu sefer gidince doktoruma söyliyeyim ilk 2 tup Bebek'te rahim filmi yapmadılar boşu bosuna uğraşmışım meğerse hidroselpinks varmış bakalim hayırlısı insallah
Allah sana hayırlı bi evlat nasip etsin insallah
Allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?