Ben nerdeyse özelde yapacaktım tüm testleri 600tl kusurd. tup Bebek yaptıran arkadasım devlette yaptığını söyledi bende devlete giyim 5 günde sonuçları aldim. Bağcılar araştırma hastanesinde yaptırdımBana cerrahpasa amh 2 ayda verdi ilk labaratuverda yaptırdım 4 günde aldım ondan
Cümlemizle cnm aminnnAmin canım bizim gibilerin emin ellerde olması gerek bütün bu işlemler yapılmadan tüp bebek tedavisine nasıl karar verirler allah sanada sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Kimseye kulak asma canım doğuran bakıyor 1 tane olsun 2. Iste ler sonu gelmez millete kulak asma benim eşimde güneydoğ ama ailesi yok olsaydı bile herkese karşı çıkardı en büyük destekçim o olmazsa evlatlık alırız bile diyorCümlemizle cnm aminnn
Benim isim bir az daha zor esim Güney doğ tarafından onar hemen çocuk istiyorlar
Benimki aylesine sorun onda olduğunu söyledi zaten bu konuda da destekçi değiller bi gün demediler hastaneye gidin diye 6 sene ev içinde kaldım yeni rahatladım vallahi. İnsallah kendi bebeğiniz olur cnmKimseye kulak asma canım doğuran bakıyor 1 tane olsun 2. Iste ler sonu gelmez millete kulak asma benim eşimde güneydoğ ama ailesi yok olsaydı bile herkese karşı çıkardı en büyük destekçim o olmazsa evlatlık alırız bile diyor
Inşallah hayatım seninde öyle 6 sene beraber mi yaşadın ailesiyle ve bunca sene demediler mi kızım bi dr gidin diye kimseye kendine laf söyleme esin le iyi ol gerisi bos çok kızıyorum böyle insanlara kusura bakma canimBenimki aylesine sorun onda olduğunu söyledi zaten bu konuda da destekçi değiller bi gün demediler hastaneye gidin diye 6 sene ev içinde kaldım yeni rahatladım vallahi. İnsallah kendi bebeğiniz olur cnm
İnşallah canım inşallahHayırlısı olsun canım şimdiden sonra bizlerin yüzü gülecek artık aglamak yok inşallh
Ay ne kusuru cnm. Ben 12 kişilik Ayle içinde kaldım ne demezsin hastaneye gittim Zaman trio yaparlardı konuşmazlardı oooooInşallah hayatım seninde öyle 6 sene beraber mi yaşadın ailesiyle ve bunca sene demediler mi kızım bi dr gidin diye kimseye kendine laf söyleme esin le iyi ol gerisi bos çok kızıyorum böyle insanlara kusura bakma canim
En baştan anlayış gösterip dr götürseler di gerçi allah ol derse olur inşallah olur yumurta rezervin kötü değil o kadar fsh baktir menepozda yoksa kuşku etme inşallah bizimde yüzümüze güleçek ne kadar insan varsa bu sitede bebek isteyen herkese dua edicem kutsal topraklardaAy ne kusuru cnm. Ben 12 kişilik Ayle içinde kaldım ne demezsin hastaneye gittim Zaman trio yaparlardı konuşmazlardı ooooo
Çok şükür kocamın gözleri acildi ayrı eve çıktık 2 buçuk sene oldu şimdi çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz
Allah razı olsun cnm tüm dualıların kabul olur insallah dikat et kendineEn baştan anlayış gösterip dr götürseler di gerçi allah ol derse olur inşallah olur yumurta rezervin kötü değil o kadar fsh baktir menepozda yoksa kuşku etme inşallah bizimde yüzümüze güleçek ne kadar insan varsa bu sitede bebek isteyen herkese dua edicem kutsal topraklarda
Kotu değiller ama bu konuda sadece kırgınım onlara beterin beteri var bizimkiler eski toprak napalım nasibimizde ne varsa ona razı olucaz kardeşimNasil aileler var boyle ya cok üzülüyorum. Bnm en buyuk destekcim esim ve ailesi.
Herkezden allah razı olsun ocak 5 te cikicam yola inşallah Sağol canımAllah razı olsun cnm tüm dualıların kabul olur insallah dikat et kendine
Yolun acık olsun cnm Allah her kese nasip etsin kutsal topraklara gitmeyi. Bol bol dua etHerkezden allah razı olsun ocak 5 te cikicam yola inşallah Sağol canım
Sağol arkadasım inşallah herkese nasip olur ben rabbim den ne ıstediyesem oldu ailem iyi bir eşim Yuvam tek eksiğimiz yavrumuz inaniyorum ki oda gelicek bir gün :)Yolun acık olsun cnm Allah her kese nasip etsin kutsal topraklara gitmeyi. Bol bol dua et
o da olur Can'ım umudunu kesmeSağol arkadasım inşallah herkese nasip olur ben rabbim den ne ıstediyesem oldu ailem iyi bir eşim Yuvam tek eksiğimiz yavrumuz inaniyorum ki oda gelicek bir gün :)
Malesef polip in alınmasından başka çare yok bu opeasyon 15 ila 20 dk bi kaç saat dinlen diken sonrada hastaneden çıkıyorsun ve gündelik hayatına dönüyorsun bence erteleme çünki tekrar gitmek istediğinde aylarca beklemek zorunda kalabilirsiniz arkadasimKizlar merhaba
Bende Mustafa Acetin hastasiyim. 1.5 yildir olmuyor bebegimiz.
Once pko dedi doktorlar ama Mustafa Hoca polip oldugunu soyledi.
Hsg oldum 2 mm polip göründü esimin sonuclarina da iyi dedi.
Bu ay histereskopi yapacakti ama malesef esimin is degisikligi yuzunden ertelemek zorunda kaldik.
Cok uzgunum.
Histereskopi nasil bir süreç, bu operasyonu yapana kadar baska neler yapsam faydali olur yardimci olur musunuz
AYYYY CNM GORDUM YAAAA BIZDEN BI GUN SONRA MI OLMUSS KI YAA VENUS BIZDE KALSAKKK BENM BUGUN YUMOS CATLAYACK GALIBA BAKALIM NELER OLACAKEda canim 3 ekim de histeroskopi olan birisi daha hamile kalmis 2. Ayim da hamile kaldim yazmis adet gunu erken geldi demekki. Bakalim ins bu ay olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?