Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

BEN ILAC ICERKEN ADET OLMAMISTIM MERVE
Anladım canım şimdi 2. adetiniz olcak o halde. İnşallah olmayız yaa benimde ilk adetim 11 kasım da bitti yumurtlama ne zaman olcak ne zaman bi daha adet olcam hiç bir fikrim yok. Sen adetini hangi adet tarihine göre bekliyorsun? Histereskopiden önce mi sonra mı?

CNM BEN HISTERESKOPIDEN SONRAKI AYDA ADET OLDUM SIMDI O AYI SAYMADAN IKINCI AYIM SENIN DAHA ILK AYIN ILK ILACTAN SONRAKI ADETI SAYMA NORMALDE KAC GUNDE BIR ADET OLURSUN CNM SEN

CNM BEN HISTERESKOPIDEN SONRAKI AYDA ADET OLDUM SIMDI O AYI SAYMADAN IKINCI AYIM SENIN DAHA ILK AYIN ILK ILACTAN SONRAKI ADETI SAYMA NORMALDE KAC GUNDE BIR ADET OLURSUN CNM SEN
Normalde 28 günde 1 oluyorum ? Hmm ne zaman olmam gerekiyo bu durumda?

merhaba kızlar bende cumartesi kontrole gittim. geçen ay transferim iptal olmuştu hatırlarsanız. bir umutla gittim ama ne yazık ki tek bitanecik yumurtam olduğu için tedaviye bile başlamadık. mustafa hocaya aktardan aldığım bitkisel karışımdan bahsettim. tüketebilirsin o bitsin önümüzdeki reglide yine gel dedi. inş kür işe yarar. hiç bir işe yaramazsa bir ilaç verdi sonraki ayda onu deneyeceğim.

Normalde 28 günde 1 oluyorum ? Hmm ne zaman olmam gerekiyo bu durumda?
MERVE CNM SON ADETINDEN SAY SIMDI 28 GUNDE OLAN KISININ 12 14 16 GUNLERE DIKKAT ET YUMURTLAMA GUNLARIN OLUOR ASAGI YUKARI DEGISMIOR ADETIN YINE AYNI GELIR 28 GUN SONRA YANI KARMSAL CNM YA RABBIM SIFA VERSIN INS BEN SANA BISI ONEREBILIRIM COREK OTU YAGI KAPSULU YUMURTA BUYUMESINE DE BIREBIRMIS BITANM RABBIM YARDIMCN OLSUN YA UZULME HAYIRLISI DE RABBIME BIRAK INS

Histereskopiden sonra 3 Aralıkta oldum o zaman 14-15-16 Aralık yumurtlama dönemim 30 Aralıkta adet tarihim olcak bu durumda değil mi? Çok teşekkür ederim bu arada cevapların için :) Ben histereskopiden önce 26 sında olmuştum ona göre hesaplamam gerekiyor sanıyordum.

HAYIR CNM ILACLAR BITIO YA ONDAN SONRA KINI ADET SAYIYORUZ ONEMLI DEIL CNM BURDA BIRBIRMZLE BISILER PAYLASALIM INS KI FAYDALI OLALIM TATLIM

CNM SENIN 3 ARALIK ADETSE 28 GUNDE OLUYORSAN 31 DE ADET OLACAKSIN YUMURTLAMA ZAMANINDA ILISKIYE 12 14 16 18 DE MUHAKKAK GIR AKSATMADAN :) BENMDE 28 ARALIK ADET GUNUM BAKALIM DUN BUGUN YUMURTLAMA GUNUM BENIMDE CNM

HAYIR CNM ILACLAR BITIO YA ONDAN SONRA KINI ADET SAYIYORUZ ONEMLI DEIL CNM BURDA BIRBIRMZLE BISILER PAYLASALIM INS KI FAYDALI OLALIM TATLIM
Çok sağol canım yarın kontrolüm var bakalım ne dicek Mustafa Hoca. En kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz inşallah :)

INS CNM INS YARIN MI KONTROL HADI BAKALIM MUSTAFA HOCA ZATEN SANA YUMOSLARLA ILGILIDE BILGI VERECCEK O ZMAN HADI INS KAVURSUZ KUZUM BEBEKLERIMZE YA

Eda canim hadi ins ben cok umutluyum yine ama bu adetimin gun sayisinin uzamasi kafami karsitiriyor. Histeroskopi olup adeti uzayan var mi? Yani benim 9 gun surerdi son bi kac gun sadece lekelenme olurdi simdi 10 gun kanama seklinde oldu az da olsa. Ben bu ay bitkisel bisey yapmadim bakalim sanki benidme yumurtam agriyor catlayacak gibi. Ins hepimiz guzel haberler veririz.

venus cnm hıstereskopıden sonra benmde adetım fecı arttı normalde 4 5 kanama 3 un lekelenme olurdu ama on gun dolu dolu adet oldum parcalı falan hatta ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…