Sizin 3. ayınız şuanda dimi yani 2. adetlerinizi gördünüz?AYYYY CNM GORDUM YAAAA BIZDEN BI GUN SONRA MI OLMUSS KI YAA VENUS BIZDE KALSAKKK BENM BUGUN YUMOS CATLAYACK GALIBA BAKALIM NELER OLACAK
Anladım canım şimdi 2. adetiniz olcak o halde. İnşallah olmayız yaa benimde ilk adetim 11 kasım da bitti yumurtlama ne zaman olcak ne zaman bi daha adet olcam hiç bir fikrim yok. Sen adetini hangi adet tarihine göre bekliyorsun? Histereskopiden önce mi sonra mı?BEN ILAC ICERKEN ADET OLMAMISTIM MERVE
hayırlısı olsun cnm. inşallah sonrasındaki ilk ayında bebiş haberini alırızKızlar histeroskopi için randevu mu aldım haftaya insallah
Normalde 28 günde 1 oluyorum ? Hmm ne zaman olmam gerekiyo bu durumda?CNM BEN HISTERESKOPIDEN SONRAKI AYDA ADET OLDUM SIMDI O AYI SAYMADAN IKINCI AYIM SENIN DAHA ILK AYIN ILK ILACTAN SONRAKI ADETI SAYMA NORMALDE KAC GUNDE BIR ADET OLURSUN CNM SEN
MERVE CNM SON ADETINDEN SAY SIMDI 28 GUNDE OLAN KISININ 12 14 16 GUNLERE DIKKAT ET YUMURTLAMA GUNLARIN OLUOR ASAGI YUKARI DEGISMIOR ADETIN YINE AYNI GELIR 28 GUN SONRA YANI KARMSAL CNM YA RABBIM SIFA VERSIN INS BEN SANA BISI ONEREBILIRIM COREK OTU YAGI KAPSULU YUMURTA BUYUMESINE DE BIREBIRMIS BITANM RABBIM YARDIMCN OLSUN YA UZULME HAYIRLISI DE RABBIME BIRAK INSNormalde 28 günde 1 oluyorum ? Hmm ne zaman olmam gerekiyo bu durumda?
Histereskopiden sonra 3 Aralıkta oldum o zaman 14-15-16 Aralık yumurtlama dönemim 30 Aralıkta adet tarihim olcak bu durumda değil mi? Çok teşekkür ederim bu arada cevapların için :) Ben histereskopiden önce 26 sında olmuştum ona göre hesaplamam gerekiyor sanıyordum.MERVE CNM SON ADETINDEN SAY SIMDI 28 GUNDE OLAN KISININ 12 14 16 GUNLERE DIKKAT ET YUMURTLAMA GUNLARIN OLUOR ASAGI YUKARI DEGISMIOR ADETIN YINE AYNI GELIR 28 GUN SONRA YANI KARMSAL CNM YA RABBIM SIFA VERSIN INS BEN SANA BISI ONEREBILIRIM COREK OTU YAGI KAPSULU YUMURTA BUYUMESINE DE BIREBIRMIS BITANM RABBIM YARDIMCN OLSUN YA UZULME HAYIRLISI DE RABBIME BIRAK INS
Çok sağol canım yarın kontrolüm var bakalım ne dicek Mustafa Hoca. En kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz inşallah :)HAYIR CNM ILACLAR BITIO YA ONDAN SONRA KINI ADET SAYIYORUZ ONEMLI DEIL CNM BURDA BIRBIRMZLE BISILER PAYLASALIM INS KI FAYDALI OLALIM TATLIM
İnşallh sonuçların güzeldir.güzel haberler alırsın..Çok sağol canım yarın kontrolüm var bakalım ne dicek Mustafa Hoca. En kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?