Canımmmm tebrik ederim demek evladına kavuştunnn. Allah sizlere uzun sağlıklı ömür nasip etsin. Güle güle büyüt evladını canım. Çoook sevindim. Kaç gündür aklımdasınız 'önceden hamilelik haberi veren arkadaşlar ne yapıyor acaba' diye düşünüyordum. Mis kokulunu öp benim yerime annesii. Nasılsınız?
Dualarında bizleri eksik etmezsen sevinirim cnm
canımm 2015 mart ayında basladım seruvenı kzıımı dunyaya getırerek tamamladım.allah bu ugurda mucadele eden herkese yardım etsın.bebıs 25 gunluk oldu.tarıfı ımkansız bı duygu.herkes logusalıktan falan sıkayetcı.tabı bu bızler ıcın gecerlı dgeıl.cok zor buldugumuz ıcın hergunumuz sukurle gecıyor.rabbım buralarda care arayan herkese yardım etsın.2 yıl okumadıgım forum kalmamıstı.umudunuzu yıtırmeyın allah cok buyuk
Bence öyle.. Bugün doktora gidicem sormak istediğiniz birşey var mı?Ya arkadaşlar acaba darlıktan dolayı mı öyle oluyoduk da şimdi çoğaldı acaba alakası olabilir mi
Bence öyle.. Bugün doktora gidicem sormak istediğiniz birşey var mı?
Merhaba kızlar dün gittim herkesi iptal etmişler beni unutmuşlar hoca operasyondaydı sağolsun geldi görüştük içeriye baktı içerisi süper dedi ama yumurtlama olmuş o nasıl oldu anlamadım 10 Aralıkta bitti adetim. yaptığı işlemi gösterdi
V şeklinde olması gereken rahim sol taraftaki çizgi kanca gibi soru işaretine benziyodu şok oldum iyi ki Mustafa Hocaya gitmişim dedim o an. En az 3 ay beklicez dedi hiç bi ilaç kullanma dedi 2 yıldır kan sulandırıcı içiyodum ona da gerek yok dedi. Sadece yumurtlamanın olmasına üzüldüm bu ay yakaladık mı emin değilim çünkü 10 aralıkta ilişki oldu 11-12de tartışmıştık olmadı13'ünde 3 kere ilişki oldu artık allah kerim inşallah yakalamışızdır yumurtlamanın ne zaman olduğu belli değil çünkü. Histereskopi sonrası adet olanlar ilaçlar bitince tekrar oluyor olmayanlar hiç test yapmasın ilaç bitince adet oluyor her iki durumda normal ilaçlardan sonra baya sancılı bir adet oluyor uzun olması da normal başka birşey gelmedi aklıma. : )
Asıl regli ilaçlardan sonra olduğumuz muş.. Mustafa bey bana onu kabul et dediCanım sen ilaçlar bittikten sonra ne zamn regl oldun nasıl yumurtlama olmuş ki yoksa ilk kanama mı asıl regl ?
Benim 1 aralıkta ilaçlar bitti 3 aralıkta regl oldum ve 10 aralıkta bitti ama yumurtlama olmuş dedi bana erken oldu sanırım anlamadım bende valla.Canım sen ilaçlar bittikten sonra ne zamn regl oldun nasıl yumurtlama olmuş ki yoksa ilk kanama mı asıl regl ?
Merve senin sorun neydi ne kadardir bebek istiyorsun canimBenim 1 aralıkta ilaçlar bitti 3 aralıkta regl oldum ve 10 aralıkta bitti ama yumurtlama olmuş dedi bana erken oldu sanırım anlamadım bende valla.
Benim 1 aralıkta ilaçlar bitti 3 aralıkta regl oldum ve 10 aralıkta bitti ama yumurtlama olmuş dedi bana erken oldu sanırım anlamadım bende valla.
Benim 1 aralıkta ilaçlar bitti 3 aralıkta regl oldum ve 10 aralıkta bitti ama yumurtlama olmuş dedi bana erken oldu sanırım anlamadım bende valla.
Sağol canım inşallah ama sanmıyorum çünki rezervi mde az benimhayırlısı olsun cnm. inşallah sonrasındaki ilk ayında bebiş haberini alırız
Canim benimde amh düşük ama çok önemseMedi mustafa bey rahim dar dedi onu genişleterek sonra bir kaç ay beklioz dediAmh düşük olup azalmış yumurta rezerviyle mustafa beye gidip sonuc alan varmı durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı kızlar
Ay canım ne güzel ya kendi haline bırakmış darısı bize inşallah.bakalım bize ne diyecek doktor bey.Merhaba kızlar dün gittim herkesi iptal etmişler beni unutmuşlar hoca operasyondaydı sağolsun geldi görüştük içeriye baktı içerisi süper dedi ama yumurtlama olmuş o nasıl oldu anlamadım 10 Aralıkta bitti adetim. yaptığı işlemi gösterdi
V şeklinde olması gereken rahim sol taraftaki çizgi kanca gibi soru işaretine benziyodu şok oldum iyi ki Mustafa Hocaya gitmişim dedim o an. En az 3 ay beklicez dedi hiç bi ilaç kullanma dedi 2 yıldır kan sulandırıcı içiyodum ona da gerek yok dedi. Sadece yumurtlamanın olmasına üzüldüm bu ay yakaladık mı emin değilim çünkü 10 aralıkta ilişki oldu 11-12de tartışmıştık olmadı13'ünde 3 kere ilişki oldu artık allah kerim inşallah yakalamışızdır yumurtlamanın ne zaman olduğu belli değil çünkü. Histereskopi sonrası adet olanlar ilaçlar bitince tekrar oluyor olmayanlar hiç test yapmasın ilaç bitince adet oluyor her iki durumda normal ilaçlardan sonra baya sancılı bir adet oluyor uzun olması da normal başka birşey gelmedi aklıma. : )
Rahim darlığı canım şok oldum filmi görünce hoca hep histeroskopi yapıyor diyenlere duyurulur gerçekten bir bildiği var.Merve senin sorun neydi ne kadardir bebek istiyorsun canim
Bencede adet bittiği anda 2 günde bir sonraki adete kadar devam etmek lazım.Yani erken olmuş o zamn demekki sadece ay ortalarını değil her zamanı değerlendirmek lazım belli olmuyo baksana
İnanıyorum hepimiz en kısa zamanda o güzel haberi alıcaz hiç morallerimizi bozmayalım. Rabbim çaresiz dert vermesin. En yakın arkadaşım kanser ve bekar. Kemoterapi yüzünden hiç çocuğu olmama ihtimali var. Bu sebeple belki hiç evlenemiyecek bile. Her halimize hamd olsun.Ay canım ne güzel ya kendi haline bırakmış darısı bize inşallah.bakalım bize ne diyecek doktor bey.
Canim sen ameliyat oldunmu olucakmisinRahim darlığı canım şok oldum filmi görünce hoca hep histeroskopi yapıyor diyenlere duyurulur gerçekten bir bildiği var.
Yaşın kaç cnm amh kaçCanim benimde amh düşük ama çok önemseMedi mustafa bey rahim dar dedi onu genişleterek sonra bir kaç ay beklioz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?