Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

canımm 2015 mart ayında basladım seruvenı kzıımı dunyaya getırerek tamamladım.allah bu ugurda mucadele eden herkese yardım etsın.bebıs 25 gunluk oldu.tarıfı ımkansız bı duygu.herkes logusalıktan falan sıkayetcı.tabı bu bızler ıcın gecerlı dgeıl.cok zor buldugumuz ıcın hergunumuz sukurle gecıyor.rabbım buralarda care arayan herkese yardım etsın.2 yıl okumadıgım forum kalmamıstı.umudunuzu yıtırmeyın allah cok buyuk

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm. Allah bağışlasın. sizler bizlere umut oluyorsunuz. inşallah en kısa zamanda bizlerde müjdeli haberler veririz. kendinize çoooooook iyi bakın

Merhaba kızlar dün gittim herkesi iptal etmişler beni unutmuşlar hoca operasyondaydı sağolsun geldi görüştük içeriye baktı içerisi süper dedi ama yumurtlama olmuş o nasıl oldu anlamadım 10 Aralıkta bitti adetim. yaptığı işlemi gösterdi
V şeklinde olması gereken rahim sol taraftaki çizgi kanca gibi soru işaretine benziyodu şok oldum iyi ki Mustafa Hocaya gitmişim dedim o an. En az 3 ay beklicez dedi hiç bi ilaç kullanma dedi 2 yıldır kan sulandırıcı içiyodum ona da gerek yok dedi. Sadece yumurtlamanın olmasına üzüldüm bu ay yakaladık mı emin değilim çünkü 10 aralıkta ilişki oldu 11-12de tartışmıştık olmadı 13'ünde 3 kere ilişki oldu artık allah kerim inşallah yakalamışızdır yumurtlamanın ne zaman olduğu belli değil çünkü. Histereskopi sonrası adet olanlar ilaçlar bitince tekrar oluyor olmayanlar hiç test yapmasın ilaç bitince adet oluyor her iki durumda normal ilaçlardan sonra baya sancılı bir adet oluyor uzun olması da normal başka birşey gelmedi aklıma. : )

Canım sen ilaçlar bittikten sonra ne zamn regl oldun nasıl yumurtlama olmuş ki yoksa ilk kanama mı asıl regl ?

Amh düşük olup azalmış yumurta rezerviyle mustafa beye gidip sonuc alan varmı durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı kızlar

Canım sen ilaçlar bittikten sonra ne zamn regl oldun nasıl yumurtlama olmuş ki yoksa ilk kanama mı asıl regl ?
Benim 1 aralıkta ilaçlar bitti 3 aralıkta regl oldum ve 10 aralıkta bitti ama yumurtlama olmuş dedi bana erken oldu sanırım anlamadım bende valla.

Benim 1 aralıkta ilaçlar bitti 3 aralıkta regl oldum ve 10 aralıkta bitti ama yumurtlama olmuş dedi bana erken oldu sanırım anlamadım bende valla.

Yani erken olmuş o zamn demekki sadece ay ortalarını değil her zamanı değerlendirmek lazım belli olmuyo baksana

Ay canım ne güzel ya kendi haline bırakmış darısı bize inşallah.bakalım bize ne diyecek doktor bey.

Ay canım ne güzel ya kendi haline bırakmış darısı bize inşallah.bakalım bize ne diyecek doktor bey.
İnanıyorum hepimiz en kısa zamanda o güzel haberi alıcaz hiç morallerimizi bozmayalım. Rabbim çaresiz dert vermesin. En yakın arkadaşım kanser ve bekar. Kemoterapi yüzünden hiç çocuğu olmama ihtimali var. Bu sebeple belki hiç evlenemiyecek bile. Her halimize hamd olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…