Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bayada arastrmıstm amh dusuk olup cok hamıle kalan varmıs dıe benım de yasım 28 amh 0.3 kac kez denedn tup bebegı peki
Ben ilk başka Dr gittiğimde hemen tüp bebek dedi 0.44 değerde bi kere daha yaptırdım tip fakultesi nde oda 0.3 çıkınca benim çok moralim bozuldu eşim mustafa beye ulasri sağolsun 1 haftaya gittik rahim filmi më sonuçlara baktı çok aman aman endişe edecek durumda değilsin dedi rahim dar dedi 9 tanede tüp deneserin kendini hırpaların dedi bende 15 güne histeroskopi olucam allahin izniyle kısaca Hikayem bu canım sen denediniz tüp bebek

Benim öncesinde 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu hamile kalmamda bir problem olmadığı için ve rahimde düzeldiği için normal gebelik beklicez en az 3 ay
Yumurta rezervi azda olsa umut var bizler için neyseki ve kanaman çok oldumu histeroskopi sonrasi yada kaç gün surdu

Bak en azından guzel konusmus vahım durumda deılmıssın cnm benım 4.denemem olck 2 hafta once tek bı yumurtam vardı o toplandı zor bela buyuyunce ama kalıtesız cıktı smdı 2 ay beklemedeyız valla bızım bu durumumuz neolcak aklım almıo fsh kac senın ben mustafa beyın adını cok duydum benım bı akrabamda 8sene snra mustafa beye geldı hamıle kaldı ben ankaradayım bende dusunuyorum gelmeyı

Aslında rezerv olarak aynı durumdayız benim fsh ilinde 6.5 ikincide 9 çıktı senin kaçtı canım çok hirpalanma bencede bi görün derim mustafa beye

4-5 gün kanama oluyor öyle çok fazla olmuyor sonra ya gününde adet oluyorsun yada olmuyorsun her halukarda ilaçlar bittikten 2-3 gün sonra adet oluyorsun tekrar
Ilaclari hemen başlıyormuyuz ben ocakta umreye gidicem 10 öncesinde histeroskopi olucam kanamam olmaz umarım canım ondan herkese soruyorum

Cnm bende erken menepoz durumu var işte 2 den fazla yumurtam olusmuo fsh 19.5 yasım cok genc yaaa her sefernde hayal kırıklıgı yasamak yordu bu surecte kılo aldm baya psıkolojım tavan yaptı

Cnm yaZdm sanada yorumunun altına olmadı bı uste bak
Mesajlar bazen geç gelio canım ondan görmedim üzülme allahtan ümit kesilmez ben bazen pes ediyorum diyorum olmuo sa Rabbimin de var bir bildiği bazende umutlarım oluo yumurta takibi de yaptırdım bende bu ilaçlarda çok kilo aldim evet kiloda moral bozuo kendime hiç bir şeyi yakistiramiom allahım bizede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Amin cnm Allahım bizede yaşattırsın o duyguyu benımde dr cok ıyı aslında ama mustafa beyede gelcem galıba bı

İnşallh canım ya.bizim daha önce hiç gebelik yoktu bide bi tüp tıkalı bşrde eşimin testkeri birazcık düşük olunca çok merak ediyorum işte ne diyecek diye sabırsızlıkla bekliyorum kontrol gününü.tüpbebek dersede olsun hrmen başlayacagız inşallh.Rabbim hakkımızda hsyırlı olanı hepimize versin inşasllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…